Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: mustafayns - 09 Temmuz 2011, 23:56:45
-
Ön fren merkezine giden hortumları degiştik .herzamanki hava aldıgımız yöntemle havasını alıpta freni çalıştıramadık.. bilgisi olan arkadaşa varsa paylaşırsa sevinirim, teşekkürler...
-
biraz daha detaylı anlatabilirmisin dostum ???
-
ön tekerdeki fren hortumlarını degiştik ve içerisindeki hidrolik haliyle boşaldı tekrar hidrolik doldurup .freni pompalayıp havasını merkezlerin üzerindeki küçük civataları gevşetip almayı denesekte sonuç başarısız oldu
-
hidrolik kutusunda bi tıkanıklık yada westenhausta sıkıntı olmasın
-
ana merkezi degiştik merkez yagı atıyor fakat tekerlerdeki küçük merkezlere yag gelmiyor. Westanavuzda ne gibi problem olabilir .görünürde pompalıyor gibi acaba gerimi kacırıyor dersin
-
küçük rekoru gevşettiğinizde hidrolik fışkırıyormu ?
-
hayır
-
ozaman westenhausta problem var gibi gözüküyor ona baktırmanız lazım frencide .
-
nerden anladın
-
fren pedalı tam basılı oldugu halde tamamen etkisiz
-
şimdi tam ben yazıyodum frene bastığında pedal debriyaj gibi yumuşakmı
döşemeye kadar değiyomu değdiği halde etkisiz mi ? diye sorucaktım sende evet diyecektin bende ordan anladım diyecektim sana
frenciye gidderken dikkatli olun allah muhafaza
hatta arçayı olduğu yerde söktürüp yaptırdıktan sonra geri yerinde taktırmanızda faya var
-
teşekkürler sagolasın gene yarı incelrim olmasada bilen abilerimize gösteririm
-
vestinghousta sıkıntı varsa orj temiz çıkması var bende.
yada diğer frenle alakalı şeylerdeeeeeeeee
-
Sagol kardeş parça sıkıntım yok su anda söylediğin için teşekkür ederim . Ama genede olursa haberleşiriz ::) ::) ::)
-
tamam inşallah olmaz sıkıntıları anlat sen ona göre yardımcı olalım acil destek için 7/24 554 450 76 88 i arayabilirsin saygılarrr :sevgi: :tamamdir
-
tamam inşallah olmaz sıkıntıları anlat sen ona göre yardımcı olalım acil destek için 7/24 554 450 76 88 i arayabilirsin saygılarrr :sevgi: :tamamdir
ercihan abim böyle konularda 1 numaradır ;D ;D
-
:tavkiss: :saskin: ;D ;D ;D her türlü sorunda :P
-
Dostum bügün problemi çözdük teker merkezleri uzun zamandır çalışmadıgından içerisinde katman oluşturmuş. temizleyip takınca problem kalmadı.
-
çok güzel hadi hayırlı olsun artık daha sağlam basıyor yere :tamamdir :sevgi:
-
Yanlış hatırlamıyorsam ercihan ögrenciydin demi desene aynı kaderi paylaşıyoruz.
-
Bana arabanın tekerlerinden ana merkezine gelen fren hortumlarının baglantı şeklini göstern tema lazım... :tavkiss: bazı yerde terddüte düştümde.
-
Yanlış hatırlamıyorsam ercihan ögrenciydin demi desene aynı kaderi paylaşıyoruz.
evet öğrenciyim duble okuyom birde :)
:tavkiss:
-
Duble nasıl oluyor? 8)
-
2 üni aynı anda :(
-
Allah kolaylık versin( üniverste okul golf sanayi) ;) :o