Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri... => Konuyu başlatan: vakamata - 08 Temmuz 2011, 16:28:40
-
Arkadaşlar Bende aranıza yeni katıldım 81 model mk 1 için istanbulda uygun yollu yedek parçalara ihtiyacım var,Örnk Sağ ve Sol Ön Çamurluk,Ön Kaput, 4 ad. dış kapı kolu,Km'li Devir Saati ve Arka Panzot ve ayrıca iç döşemeci uygun olursa bütün koltuklarıda değiştirmek isterim aslında,Saygılar.
-
km devir saatı bende mevcut kaporta aksamınıda ercihan arkadasımızdan sıfır olarak tedarık edebılırsınız sanırım sitemızde satılık veya aranıyor kısmını ıncelersenız bır cok urun bulabılırsınız...
-
Sağol erdinç arkadaşım km ve devir saatine ne kadar istiyorsun ?
-
Bulamadığın malzemeler olursa her türlü yardımcı olurum dostum. :tamamdir
-
Sağol Kardeşim,bir kaç yere telefon açtım bugün sorduğum parçalar ve fiyatları şöle ..Sağ ve sol ön çamurluk 200 tl,Ön kaput 175 tl ve son olarak 4 ad. Kapı kolu Dış 80tl .. Bu alınan Fiyatlar Sıfır ve yan sanayimiş miş ..Ama bana biraz pahalı geldi yani sıfır olmasın çıkma olsun ama temiz olsun istiyorum,
-
valla fiyayalar kaportalar için çok uygun valla özellikle kaputu kap hemen o fiyata kaput yok piyasada karaborsa oldu şuan 300 den kapı açılıyor.
-
al diyorsun yani ? alıyım o zaman kardeş öle diyorsan bende golfu yeni aldım fiyatları hakkında pek bi bilgim yok kardeşim,istanbulda benim arabanın kaporta boya ve iç döşeme ne kadar tutar bilgin var mı peki uygun yollu ama sağlam işçilik olarak ?
-
valla bende arıyorum kaportacı :(
kaporta malzemelerinin fiyatları uygun hepsi aynı marka olsun .
-
tamam sağol ercü kardeşim senin elinde parça var mı varsa hangi parçalar var yazarsan sevinirim ön bilgimiz olsun,bakarsın sana yolum düşer
-
plastik ve fitil aksamları var birde istek üzerine eşe dosta aksesuar getiriyorum.
artı çıkma parçalarım var .
-
evet vakamata abi fiyatları Arzu Oto dan almış.güzel fiyatlar ercihan abinin dediği gibi. :tamamdir
-
aynen tahmin ettiğim gibi Arzu oto ::D
-
aynen tahmin ettiğim gibi Arzu oto ::D
:) :D :tamamdir
-
arkadaşlar merhaba. benimde 1982 model MK1 cabrio ya kapı kolları ve iç kilitleri dahil. yani komple gerekiyor. sanırım ya hırsız tada çocuklar tamamen bozmuşlar anahtar kırılmış içinde. bu yüzden acil gerekli. birde kontak termiğim yandı yan sanayi aldım taktım 2 gün içinde oda yandı ve üstelik anahtar bile çıkmıyor kaynattı sanırım burda kime gitsem düzgün iş yapana raslamadım.. düzgün usta varsa burdan adres ve telefon yazarsanız memnun olurum.herkese iyi ünler olsun.