Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: makovad - 29 Haziran 2011, 09:08:49
-
Merhaba golf 4 ustaları bır konu hakkında yardımlarınıza ıhtıyacım olacak kronık golf sorunu ama bu ısı cozecem usta bulmak zor ..oncelıkle sorunum golf 4 aracım kasıslere gırdıgınde on takımdan cok ses yapıyor amorsıtor fılan degıstı halen daha sorun devam edıyor..oncelıkle bu ısı cozecek ankara da bır usta arıyorum hem ısını ıyı yapan hemde fazla bana pahalıya gelmeyecek temız ıscılık yapan bırını arıyorum daha once bu sorun ıle karsılan olmustur..o yuzden sıze ne kadara patladı bunu ogrenemebılırmıyım..ankaradan da usta onerırsenız bugun bu ısı yaptıralım dıyorum :D ...
sımdıden tskler arkadaslar....
-
bende bu işi araştırdım. viraj denge çubukları diye bişi duydum. ama henüz yaptırmadım.
-
pekı bır usta bıldıgınız varmı acaba ankara da ben baktırayım ınsan soguyo aractan cunku bu yuzden :D
-
balıkesir deyim hocam üzgünüm. :(
-
Size kesin çözüm ivedikte bir usta akyurttan golfcu kürşat derseniz yardımcıda olur size..0537 400 93 83 0507 993 51 63
-
valla bakmadan bişey demek doğru olmaz ama genellikle z rot lardan yapar bu tür vurma seslerini... z rotun tanesi 25 tl falan...
-
Merhaba golf 4 ustaları bır konu hakkında yardımlarınıza ıhtıyacım olacak kronık golf sorunu ama bu ısı cozecem usta bulmak zor ..oncelıkle sorunum golf 4 aracım kasıslere gırdıgınde on takımdan cok ses yapıyor amorsıtor fılan degıstı halen daha sorun devam edıyor..oncelıkle bu ısı cozecek ankara da bır usta arıyorum hem ısını ıyı yapan hemde fazla bana pahalıya gelmeyecek temız ıscılık yapan bırını arıyorum daha once bu sorun ıle karsılan olmustur..o yuzden sıze ne kadara patladı bunu ogrenemebılırmıyım..ankaradan da usta onerırsenız bugun bu ısı yaptıralım dıyorum :D ...
sımdıden tskler arkadaslar....
ilk önce basit parçalardan yola çıkmak yerine kafadan amortisör değişmesi de ilginç olmuç.Z rotu, rotil, tabla fişekleri bunlara bir baktırın lifte kaldırıp
-
Onerileriniz icin tskler dun izin gunumde biraz usta arastirdim cunku yoluncak kaz gibi hissettim kendimi o yuzden isini iyi yapan bir usta arasteiyorum ondan sonrada ustaya emanet edecem arabayi.. Tskler fiikirler icin
-
Dediğim gibi verdiğim numarayı arayın hertürlü yardımcı olur ve eskihisar vw servisinin başustasıydı dediğim şahıs istifa edip kendi dükkanını açtı..akyurttan golfcu kürşat derseniz hertürlü yardımcı olur..ismi yakup usta.
-
benim ustayı söyleyim erciyes sitesinde otobusculern orda aydoğdu volkwagen var
-
Arkadaslar ustaya gitme imkanim olmadi maasimin yatmasini bekliyorum bu arada on fren balatalarimi drgistirecrgim ankarada aydoganlara sordum orjinal parca 78 tl dediler cifti on kisim.. Eger orada yaptirirsam aracimin modeli 2000 model olursa %20 indirimi varmis 62 tlye geliyir ayrica da onlar takarsa 50 tl iscilik yine indrim ile 40 tl ye geliyor fren konusunda herkese guvenilmiyor nedersiniz sadece parca alip disardami taktiralim.. Yoksa hepsini orasi hal etsinmi..
-
parçanı al gel :) 30 lıraya bız takalım :)
-
Arkadaslar dun aydoganlarda onfren balata degistirdim.. Freni guvenli yerde degistirdim kafam rahat arka balatalarda sikinti yok..takirtiyi sordum ustaya aracin bizde kalmasi gerekiyor dediler mum aksam yrn servis kapali ancak pzt bakacaklar neyse dedim.. Akyurtlu kursat hocanin onerdigi yakut ustaya pazartesi ya da sali gitmek istiyorum.. Bakalim gelismeleri haber ederim.. Tskler..
-
evet arkadaslar sabah kursat kardesimin onerdigi ustaya gittim rot rot basi takoz plastigi ve adini hatirlamidigim bi parca degisti parca fiyati 125 tl tuttu.. Ustalikta 70 tl verdik ama aracimda ne ses ne de pirpir etme hicbirsey kalmadi hal ettik ve aracim eskiden kucuk cukurlardan gecerken acayip ses veriyordu simdi tik yok arkadaslar kocaman cukurlara girdim amorsilerden tistis otobus gibi ses duydum gercelten hosuma gitti arkadaslar kursatin onerdigi ustaya gidin derim.. Zarar etmezsiniz her konuda usta ve gercekten usta..
-
evet arkadaslar sabah kursat kardesimin onerdigi ustaya gittim rot rot basi takoz plastigi ve adini hatirlamidigim bi parca degisti parca fiyati 125 tl tuttu.. Ustalikta 70 tl verdik ama aracimda ne ses ne de pirpir etme hicbirsey kalmadi hal ettik ve aracim eskiden kucuk cukurlardan gecerken acayip ses veriyordu simdi tik yok arkadaslar kocaman cukurlara girdim amorsilerden tistis otobus gibi ses duydum gercelten hosuma gitti arkadaslar kursatin onerdigi ustaya gidin derim.. Zarar etmezsiniz her konuda usta ve gercekten usta..
geçmiş olsun,, iyi usta bulmak zor.. Kürşata ve size teşekkür ederiz :)
-
Rica ederim Ben Araba Konusunda Çok Çok Çoookk Titizimdir..Her ustaya elletmem yaptırmam tek o ustaya gider ve her işimi hallederim yıllardır..Bundan Önceki Golfüm İvedikte tekti 2003 pacific'ti yakup usta her gittğimde 5 10 dk biner gezer dolanır o kadar severdi ne yazıkki pert oldu :( Neyse adımı verip giderseniz eminim yardımcı olacaktir ve işinin ehlidir..Ben teşekkür ederim Geçmiş olsun ;)
-
Kürşat, benim bir boya işim olacakta.. Arka bagaj kapağının cam kenarlarındaki boyada dökülme var ve pas tutmaya başladı .. sanırım camın sökülüp ya lokal veya komple bir güzelce boyanması gerekiyor .. Kış girmeden yaptırıcam.. Boya konusunda varmı önereceğim kimse ? teşekkür ederim ..
bir ara resmi atmaya çalışırım boyanacak kısımın, bakım esnasında usta bunun fabrika hatası olduğunu söyledi .. WW de pek sık görülmediğini söyledi ..
-
Ewt vw üzerine çalışan bi boya kaporta servisi var ayrıca hız 130 a ulasınca rüzgar sesi geliyorsa onuda söyleyin hallederler ben 180 le 200 le suan cok cok az rüzgar sesi duyuyorum o derece yani ayrıca lokal boyatırsanız iyi olur ellerinden geldiklerinin en iyisini yapmaya çalışırlar ismimi verirseniz yardımcı olurlar..Murat usta lakabı reis golf 4 cü kürşat diye bilir beni.. İvedik organize sanayi bölgesi 547.sokak no 31 iş tel: 394 20 84 cep:0530 203 45 14..
-
Teşekkürler Kürşat, yakında fırsatım olunca bulur giderim ustanın yanına .. Bu arada rüzgar sesi için ne yapıyorlar ? Ben pek farketmiyorum araçta, yani huzursuz değilim yüksek süratte .. :)
-
abimde 2005 Verso var, onunkiyle kıyaslarsam benim araç daha az rüzgar alıyor içine .. sunroof olmasına rağmen .. :) ama sunroof kapalı 180 deyken tabi :)
-
Kapı ayarları yapıyorlar kapı sıfır araba gibi şak oturuyo su rüzgar vs sızdırmıyo almıyo ben yaptırdım çok memnunum istersen kaputa kadar yapıyorlar.
-
Kapı ayarları yapıyorlar kapı sıfır araba gibi şak oturuyo su rüzgar vs sızdırmıyo almıyo ben yaptırdım çok memnunum istersen kaputa kadar yapıyorlar.
anladım, bak buna ihtiyacı var gibi arabamın ... çok sağol Kürşat .. :)
-
Rica ederim bu konularda çok titizimdir..İşini En İyi Ve Abartılı Fiyat olmayan yerleri üşenmeden aylarca arar bulur öyle yaptırırım ve o kişiden şaşmam yıllardır aynı ustalara gidip gelirim..Senin arabanın marçpiellere hastayım :)
-
Rica ederim bu konularda çok titizimdir..İşini En İyi Ve Abartılı Fiyat olmayan yerleri üşenmeden aylarca arar bulur öyle yaptırırım ve o kişiden şaşmam yıllardır aynı ustalara gidip gelirim..Senin arabanın marçpiellere hastayım :)
Teşekkür ederim Kürşat,, evet çok güzel duruyorr ve yakışıklı gösteriyorr .. İlk sahibi taktırmış 1,5 sene kullanmış sonra 2.yide satmış oda güzel kullanmış sonrada ben aldım .. Aynı model arabalarımız seninkide harika durur bence .. araştır madın mı ankarada takan yerler vardır ?
-
Aklımda bazı şeyler var, ama yaptırmak için sene başı kredi borcunun bitmesi lazım .. benim aracın motoru 105 bg, chip yaptırmayı düşünüyorum ama 100.000 kmde bir araca zarar verir mi veya bir mahsuru olur mu acaba ? Ne dersin ? Sendeki motorda mı 105 bg lik olandan ?
-
Ewt benim motorda ondan ama bence yaptırma çok araştırdım onu ben 1.5 ay kadar maximum bizim araçlara 8 10 bg arttırıyo fiyatı 750 tl ve aracın motor ömrünü yiyo hiç gerek yok bu beygiri egzozlada alabilirsin bence...Araştırdım onları kendimde takarım ama araca ailecekte bindiğimiz için çok fazla kasmak istemiyorum hani ankaranın durumu belli biraz sade kalsın diyorum..
-
Anladım, turbolarda çok fark ettiriyor demek ki ? Neyse,, teşekkür ederim Kürşat, ara sıra tecrübelerine başvururuz .. iyi pazarlar .. :)
-
Estafurullah ara sıra ilgilendiklerimiz şeyler işte bildiklerimiz olursa başım üstüne yardımcı olurum..Turbolarda % 25 ile 30 arası fark ettiriyor..
-
Kursat kardesim benim kapilarda sikinti var sofor kapisi kolay kapanmiyor onerdigin ustayi aldim allah kismet ederse bu hafta o isleride hal ettirelim yaaa arabaya gicik oluyodum simdi asik oldum yaaa sorunlari hal edince insan o kadar isiniyorki aracina :)
-
Ewt çok güzel oluyo kaputa kadar hallediyo adam sıfır araç kapısı gibi oluyo ne rüzgar ne su ne ws yok 50 tl ye yapıyolar bagajda dahil..
-
iyi akşamlar, yeni başlık açmak istemedim bu akşam başıma gelen olayı sormak istiyorum ve yarın sanayiye emin olmak için gidicem ;
aracı çalıştırdım 2 km felan gittikten sonra yanlış olmasın buydu sanırım ; SERVİCE MANUEL ikazı verdi, sonra STOP yazdı ben sağ çekip durdum ve motor yağı ikaz lambası yandı, ve sarı egsoz emisyon lambasıda yandı .. motoru stop ettim, yağı kontrol ettim yağ seviyesi normalde zaten 1000 km olmadı bakım yaptıralı .. sonra aracı tekrar çalıştırdım, alternator workshop yazdı ve sadece egsoz emisyon sarı olan lamba yanık kaldı diğer herşey normale döndü ve aracı 20 -30 km kullandım sorun olmadı ..
STOP yazısını görünce tırstım ? varmı karşılaşan bu gibi bir durumla ? tşk. ederim
-
Ewt Banada Olmuştu O Sonra Devir Sensörü İlerlemedi 2 3 gün Sonra Devir Sensörü Değişti Düzeldi..
-
Ewt Banada Olmuştu O Sonra Devir Sensörü İlerlemedi 2 3 gün Sonra Devir Sensörü Değişti Düzeldi..
Yarın ustaya gidip göstericem, peki bu kaça patlamıştı Kürşat ?
-
vallahi bana işçilik dahil 200 Tlye patlamıştı..
-
vallahi bana işçilik dahil 200 Tlye patlamıştı..
Bugün gittim, devir pompasına benzer birşey dedi, sanırımn aynı parça olabilir .. İkaz gidince kendiliğinden sönmüştü, abi aynı ikazı 2.kez verirse değiştireceğiz dedi şu an sıkıntı yok dedi .. parça fiyatıda 160-180 arası birşeymiş .. zaten şu an ellerinde olmadığınıda söyledi .. Yolda bırakabileceğini söyledi, araç çalışmazsa endişe etme dedi .. Acaba değiştir semmi yakın zamanda yoksa 2. ikazı beklesem mi ? Ne dersiniz ? Sık olan bir durum mu acaba ?
-
Kürşat birde dediğin boya ustasına uğrayım dedim am bulamadım, 547.sokağı ivedikte .. :) netten şimdi bakıyorum hep 15xx lü rakamlar var, 1547 olmasın ? ustayı aradım oda gerçi 547 dedi ama belki hepsi binle başladığından 1547 yerine 547 diyor olabilir misiniz ? :)
tşk. ederim
-
Hehe o yakup ustanın olduğu üst sokakta orasıda..Ayrıca bence şimdiden değiştir adem çok sıkıntı yaratır yoksa sana nasılsa değişecek ha 1 hafta sonra ha şimdi değiştir kafan rahat olsun..başka sıkıntılarda açmasın hem..
-
Hehe o yakup ustanın olduğu üst sokakta orasıda..Ayrıca bence şimdiden değiştir adem çok sıkıntı yaratır yoksa sana nasılsa değişecek ha 1 hafta sonra ha şimdi değiştir kafan rahat olsun..başka sıkıntılarda açmasın hem..
Yakup ustaya gitmedim, bakım yaptırdığım ustaya gittim .. Yakup ustanın yerinide bilmiyorum :) Doğru söylüyorsun aslında, yolda veya uzun yolda giderken yine yaparsa yolda bırakması büyük risk .. Zaten parça yokmuş, isteriz dediler .. Telefon açayım ustayla konuşayım bi fikrini alayım bakalım, ustanın çırağı bakmıştı makineyle araca ... sen ilk ikazda mı değiştirmiştin ?
-
yok ilk ikazda değiştirmedim..ikinceye zaten ikaz vermedi :D devir saati ilerlemiyodu kaç gidersem gideyim sonra stop etti çalışmadı 2 3 saat sonra çalıştı zor attım kendimi yakup ustaya..hemen halletmişti sağolsun..Parçayı ne olursa olsun hemen temin ediyo bekletmiyo.
-
şimdi ustayı aradım sordum Kürşat, bana endişe yapma ş.içinde nerde olursan ol araç çalışmazsa bile biz geliriz ters birşey olursa dedi .. elektiriksel bir ikazmış dedi,, belkide bir daha yapmaz dedi .. biraz kullanayım bakalım .. :) zaten yakın zamanda ş.dışına çıkma planım yok .. Yinede sağol herşey için Kürşat kardeşim, birde boyacı murat ustayı bir bulabilsem :)
-
Rica ederim..İvedikte Boynuz var biliyomusun orayı boynuz derler ordan sola giriceksin ordanda ilk sağ hemen sağda..
-
Rica ederim..İvedikte Boynuz var biliyomusun orayı boynuz derler ordan sola giriceksin ordanda ilk sağ hemen sağda..
bilmiyorum.. :( google maps de ivedik organize 547. sokak yazınca bulamıyorda.. acaba sokağın adı değişmiş olabilir mi ?
-
vallahi bilmiyorum ki ivedikte boynuz varmış nerde deyin gösterir bilirler.
-
vallahi bilmiyorum ki ivedikte boynuz varmış nerde deyin gösterir bilirler.
Teşekkür ederim, Kürşat .. bulurum bir şekilde .. :)
-
Tamamdır Kolay Gelsin :)
-
Merhaba on takım sesınden kurtuldum ama yaklasık 1 aydır aracta gacur gucur ses var on takımdan gelıyor..off bee bırınden kurtuluyoruz bırıne yapısıyoruz..memlekette oldugum ıcın Yakut ustaya gıdemedım ankara ya geldıgımde yakut ustaya gıdecem hangı parca degısecekse gıdıp dogustan alıp ustaya taktıracam..bakalım ınsallah sıkıntı gecer ya sankı 70 model kulustur arabaya bınıyoruz yaa.. :(