Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6K (Classic) => Konuyu başlatan: fenci1981 - 28 Haziran 2011, 13:27:55

Başlık: vw polo calasic aracım ile kaza yaptım.kasko belei ödemeleri ile ilgili bilgi
Gönderen: fenci1981 - 28 Haziran 2011, 13:27:55
değerli vw kullanıcısı dostlarım gecen cumartesi günü aracım ile samsun ankara kavşağında kaza yaptım.aracıma samsun istikamaetinden gelen arac vurdu.ve polom sağ ön kapı dahil darbe aldı.Çok şükür can kaybımız yok.Arac vw servisinde.yapılan masraf aracın fiyatını gecebilir dediler.Kaskom ALLİANZ kaskodur.Bu arac bedeli ne kadar öderler sizce.
Başlık: Ynt: vw polo calasic aracım ile kaza yaptım.kasko belei ödemeleri ile ilgili bilgi
Gönderen: nizam - 28 Haziran 2011, 13:45:06
değerli vw kullanıcısı dostlarım gecen cumartesi günü aracım ile samsun ankara kavşağında kaza yaptım.aracıma samsun istikamaetinden gelen arac vurdu.ve polom sağ ön kapı dahil darbe aldı.Çok şükür can kaybımız yok.Arac vw servisinde.yapılan masraf aracın fiyatını gecebilir dediler.Kaskom ALLİANZ kaskodur.Bu arac bedeli ne kadar öderler sizce.
piyasa bedelini ödemesi lazım
Başlık: Ynt: vw polo calasic aracım ile kaza yaptım.kasko belei ödemeleri ile ilgili bilgi
Gönderen: fenci1981 - 28 Haziran 2011, 14:27:29
sahibinden.com baktığımda araclar 13500 ile 15500 tl arası satılıyor.piyasa değeri buna mı bağlıdır.ALLİANZ irtibat kurdum ama tam net bilgi vermediler...
Gönderen: nizam - 28 Haziran 2011, 14:30:21
sahibinden.com baktığımda araclar 13500 ile 15500 tl arası satılıyor.piyasa değeri buna mı bağlıdır.ALLİANZ irtibat kurdum ama tam net bilgi vermediler...

sahibinden.comdan deger almıyorlar onlar kendi sistemlerinden ortak hareket ederler
Gönderen: omertek - 28 Haziran 2011, 14:45:59
Kasko poliçesindeki değerden 1-1.5 aşşağı teklif ediyorlar ama sigorta şirketine göre değişir heralde bana öyle olmuştu.
Gönderen: BARRACUDAY - 28 Haziran 2011, 17:33:11
Öncelikle geçmiş olsun. Her yıl yayınlanan araç kasko değerleri var. Bence onun üzerinden vermesi lazım.
Gelir İdaresi Başkanlığı (http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2011/VOLKSWAGEN.htm?sayfa2011=fileadmin%2Fkasko2011%2FVOLKSWAGEN.htm&test=Sonu%E7lar)