Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: cavanozz - 28 Haziran 2011, 13:23:33
-
silinebilir......
-
hayırlısı olsun can
-
değişen varmı? son rakam nedir üstat.
-
fiyatta pazarlık yok mümkün olan en düşük fiyatı yazdım..
-
Böyle bir araç için çok uygun bir fiyat hayırlı satışlar.
Keşke satmak zorunda kalmasaydın dostum gerçekten güzel bir araç....
-
gerçekten fiyat çok ii hayırlı satışlar
-
can abii hayırdır abii mk3 satılıkk:)
-
herkese teşekkürler,
değişen varmı? son rakam nedir üstat.
savaş fiyat belli, aracımda değişen parca yok.. allah'ıma çok şükürler olsun ki araç 2 senedir bende ve en ufak bir kazaya karışmadım.. izmir ödemişten yaşlı bir amcadan almıştım aracı..
can abii hayırdır abii mk3 satılıkk:)
bir şekilde banka borçlarını kapatmam lazım.. biraz rahat nefes almak lazım..
-
Abi hayırlısı olsun ilerki zamanlarda daha iyilerine inş
-
Abi hayırlısı olsun ilerki zamanlarda daha iyilerine inş
inşallah, mk3 sevdası bende bitmiş değil.. :sevgi:
-
arkadaşlar, maddi olarak zor durum da olduğum için aracımı satmak durumundayım... fiyatta pazarlık yok mümkün olan en düşük fiyatı yazdım.. aracı görenler bilenler var gayet temiz sahibini yormayacak bir arac.. düşünenler özelden mesaj atabilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1998-golf-3-50757059/detay/ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1998-golf-3-50757059/detay/)
(http://img695.imageshack.us/img695/7415/27599172ssi.jpg)
ilan yayında degıldır dıyo bılgınıze
-
yayında değil :-\
-
coiloverleri takamadan gidiyor araba:(
-
ya ben bu insanları hakikaten anlamıyorum... zaten fiyatı uygun yazmışım.. hala 12 olurmu, hiç bir problemi yok ise 12.500 veririm... böyle durumlarla karşılaştığım zaman çıldırıyorum.. sonuçta ben aracıma güveniyorum ve böyle ölücülerle aracımı satmak istemiyorum.. ben biliyorum ki 12liraya alacak kişi bir güzel yıkatacak pasta cila bakım yapcak iki kuruşa jant lastik takıp 16 liradan ilanı verecek.. tabiri caizse düşene bir tekme vurdu aracı satarkende ikinci tekmeyi vuracak.. bu zihniyetle arayan msj atan bir çok kişi yüzünden aracımın ilanını kaldırdım.. saygılar
-
Abicim bence onları hiç kafana takmamalısın he deyip geçiştirmelisin inanıyorum ve görüyorum ki bu araç istediğin fiyatı hakediyor :sevgi: :sevgi:
-
ya ben bu insanları hakikaten anlamıyorum... zaten fiyatı uygun yazmışım.. hala 12 olurmu, hiç bir problemi yok ise 12.500 veririm... böyle durumlarla karşılaştığım zaman çıldırıyorum.. sonuçta ben aracıma güveniyorum ve böyle ölücülerle aracımı satmak istemiyorum.. ben biliyorum ki 12liraya alacak kişi bir güzel yıkatacak pasta cila bakım yapcak iki kuruşa jant lastik takıp 16 liradan ilanı verecek.. tabiri caizse düşene bir tekme vurdu aracı satarkende ikinci tekmeyi vuracak.. bu zihniyetle arayan msj atan bir çok kişi yüzünden aracımın ilanını kaldırdım.. saygılar
:tamamdir Can; zaten bankada çalışıyorsun çek kıyak bir kredi kapa borçlarını satma arabanı.. ortalık çakal kaynıyor.
-
:tamamdir Can; zaten bankada çalışıyorsun çek kıyak bir kredi kapa borçlarını satma arabanı.. ortalık çakal kaynıyor.
hasan, zaten toplamda 2bin lira borcum var.. kredi çekmek çok işime gelmiyor 4-5 arkadaş toplanıp para günü yapalım dedik ;D :D
-
hasan, zaten toplamda 2bin lira borcum var.. kredi çekmek çok işime gelmiyor 4-5 arkadaş toplanıp para günü yapalım dedik ;D :D
Tekrar hayırlısı olsun :D ;D
-
valla ilanı kaldırmak mantıklı gercekden cok dengesız ınsanlar var ya rahatsız edıyorlar merk ettım aracı ama:D
-
valla ilanı kaldırmak mantıklı gercekden cok dengesız ınsanlar var ya rahatsız edıyorlar merk ettım aracı ama:D
Araç bordo. 09:00-17:00 saatleri arasında ümraniye citybank önünde görebilirsiniz :)
-
Borç için mal satılmaz, bence en iyisini yapmışsın :tamamdir
-
Arkadaşlar Canavozun telefon numarası lazım. Arabayı satmadıysa bir arkadaş için alacağız. Tanıdık birine gitsin.