Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ØSîRîS - 19 Haziran 2011, 19:32:38
-
Arkadaşlar sahibinden com dan 2 ay önce sis farları takmıştım ama çok iyi bir aydınlatma vermiyor mercekleri değiştirmek istiyorum..
-1 Far Merceği 59,90 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-valeo-xenon-d2s-d1s-mercek-xenon-modifiyesine-42746467/detay/)
Hella Bixenon D2S D1S Mercek Xenon Modifiyesine - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-bixenon-d2s-d1s-mercek-xenon-modifiyesine-48997345/detay/)
Valeo Xenon H7 Mercek Xenon Modifiyesine Tip 02 GittiGidiyor.com'da #40768367 (http://urun.gittigidiyor.com/Valeo-Xenon-H7-Mercek-Xenon-Modifiyesine-Tip-02_W0QQidZZ40768367#teklif)
bu merceklerden hangisini tavsiye ederseniz yada sizlerin tavsiyesi başka bir ürün varmı ?
-
Bunları sis farı olarak nasıl takıyorsun,örnek resim uygulama filan var mı?
-
yakında öğrenicez iş yerinden bir arkadaşım yaptırmış...sis farlarının mercekelrini değiştirmiş benim kanıma girdi :) elektrikçisine gidicez bakalım :)
-
takabilmek için öncelikle farınızın valeo olması gerekiyo. valeo marka farlarda sislerin yeri vidalı söküp takabiliyosun. fakat hella biraz daha ticari düşünüp vida koymamış yeni far almak zorundasın
-
Yukarıda linkleri verilen mercekler farın içine mi monte ediliyor,yoksa tampondaki sis yerin mi monte ediliyor onu anlamadım?
-
abi onlar valeo marka farların içine monte ediliyo (sinyal lambasının altındaki boşluğa). sadece valeo marka farlarda sonradan takılabiliyo. benim araçta 2001 comfort farlarım hella seninkide büyük ihtimalle helladır
-
Evet hella.
-
yani bize göre değil bu ürünler :(
-
yani bize göre değil bu ürünler :(
Evet malesef,
Bende düşünüyordum bu aralar aydınlanmış olduk,teşekkürler.
-
rica ederim abi. şöyle bişey yapabilirsin çıkma bi gti, 1.8 highline vs. mercekli farlarından bulabilirsin. bende tam bilmiyorum piyasada çok varmıdır ama öyle söylemişlerdi forumdakiler
-
valeo fara mercek takmak için farı tamamen açmak mı gerekiyor yoksa farın arka tarafından bu iş yapılabilir mi?