Volkswagen Türkiye

Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: DenQ - 09 Haziran 2011, 10:47:27

Başlık: Ankarada Enkei bulabileceğim yerler
Gönderen: DenQ - 09 Haziran 2011, 10:47:27
arabama jant almayı düşünüyorum düşüncelerim arasında enkei markasıda var. ankarada orjinal enkei satan yer varmı ? biliyormusunuz arkadaşlar ?
Başlık: Ynt: Ankarada Enkei bulabileceğim yerler
Gönderen: gültekin77 - 10 Haziran 2011, 02:54:22
Bende merakla bekliyorum. :)
Biraz nette bakındım ama bulamadım doğru düzgün Enkei satan bir yer.
Gönderen: ALPER. - 10 Haziran 2011, 06:17:07
17" enkei rpf1 5x100 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-17-enkei-rpf1-5x100-44426966/detay/?)

şu ilan bayadır duruyor, daha önce konusmustum, fiyatta indirimi var
Gönderen: gültekin77 - 10 Haziran 2011, 12:23:14
Firma olarak distribütör,bayii vs. yok mu acaba?
Gönderen: DenQ - 10 Haziran 2011, 14:14:07
17" enkei rpf1 5x100 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-17-enkei-rpf1-5x100-44426966/detay/?)

şu ilan bayadır duruyor, daha önce konusmustum, fiyatta indirimi var
bunlara bi kaç hafta sonra bakcam zaten. ama olmuşken sıfır olsun istiyorum. könig satan yer buldum ama ordada 5*100 bijon aralığındaki jantlar çok kısıtlı , istediğim modelden bulamadım. bugün 7 yer gezdim  sadece advan diye bi jant satıyolar bide pdw. haftaya herko jant'a uğrucam gelişmeleri yazarım :)
Gönderen: ALPER. - 10 Haziran 2011, 22:28:56
advan orjinalsa sorun yok :)

bence jantlar iyi duruyor, bakıp baktırılıp alınabilir, paran cebinde kalır, sonuçta jant ömürlük bir ürün
Gönderen: DenQ - 10 Haziran 2011, 22:32:27
advan orjinalsa sorun yok :)

bence jantlar iyi duruyor, bakıp baktırılıp alınabilir, paran cebinde kalır, sonuçta jant ömürlük bir ürün
lastikle beraber 1.700 tl dediklerine göre replica :)
Gönderen: ALPER. - 10 Haziran 2011, 22:43:29
o paraya mis gibi rpf01 alırsın, hem de orjinal, hem yakıtın düşer, hem performansın artar, hem görüntün olur

o ilanı değerlendir derim, lastiğe ayrı masraf edemeyiceğim için alamadım, ben alamadım sen al
Gönderen: DenQ - 10 Haziran 2011, 22:47:43
o paraya mis gibi rpf01 alırsın, hem de orjinal, hem yakıtın düşer, hem performansın artar, hem görüntün olur

o ilanı değerlendir derim, lastiğe ayrı masraf edemeyiceğim için alamadım, ben alamadım sen al
ya bende çok takıldım o ilana.zaten ilk aklımda o var ama jant çok küçük gösteriyor. jantın durumu nasıldı sen baktınmı ?çizik işlem vs..
Gönderen: ALPER. - 10 Haziran 2011, 22:50:29
yok yakından bakmadım, dediğim gibi lastik ölçüsü bana uygun değildi, resimden göründüğü kadarıyla fena değil, bakmak baktırmak lazım

küçük görünüyor evet ama hafifliği yeter :D
Gönderen: DenQ - 10 Haziran 2011, 23:08:10
yok yakından bakmadım, dediğim gibi lastik ölçüsü bana uygun değildi, resimden göründüğü kadarıyla fena değil, bakmak baktırmak lazım

küçük görünüyor evet ama hafifliği yeter :D
ofsetli bbs tarzı hatta bbs olsa süper olcakda. okadar para ayırmadım janta :D daha değişik planlarım var :)
Gönderen: DenQ - 17 Haziran 2011, 00:46:26
Enkei Jantları aldım arkadaşlar :) konu silinebilir.