Merhabalar aracımda sonar angel eye far var yanlız kısalar hiç aydınlatmıyor merceÄi bozuk olduÄunu düÅünüyorum akÅam önümü göremiyorum.Biri saÄa biri sola bakıyor ankarada mercekleri deÄiÅtirebilecek tanıdıÄınız biri veya tuningci wardı çok acil lazım bu durum beni sinir etti :( >:(
Bu konuda bir bilgisi olan yokmu acil yardıma ihtiyacım var.
slm;valla ankarada yasamıyorum.ama sahıbınden sıtesınde satılık mercekler var ordan pıyasadakınden daha ucuza alabılırsınız.kolay gelsın
Ewt gördüm ama bunu yaptıracak birini bulamadım kendimde cesaret edemiyorum.
Ankarada Tanıdık Mercek DeÄiÅtirebilecek Kimse Yokmu ?
dostum koca akarada yokmu tuning ci hiç ya sen ne zamandır arıyon bulamadın Sakarya da olsan yönlendiricem.Bende düÅünmüÅtüm bi ara Golf te angel iÅi Fk harici yalanmıŠherkesin dediÄi bu arkadaÅın arabasındada sonar vardı Allaha emanet gidiyodu gece
Aynen öyle bulamadım sorma birde bir sürü bu sorunu düzeltmek için para harcadım yok banamasın demedi en sonunda mercekten oldugunu anladık.Biri yardımcı olabilse çok iyi olarak.
bence sen onları sat koy sahıbınden e onun yerine fk al zaten senin bu sonarda sinyali en dıÅa almıÅlar ve hiç güzel durmuyo sinyal ve sisin ordata olması alt alta Golf IV farının en güzel özelliÄi bence
Alıntı yapılan: KrsTNcK - 08 Haziran 2011, 12:26:37
Ewt gördüm ama bunu yaptıracak birini bulamadım kendimde cesaret edemiyorum.
bence o mercekler cok kullanıÅlı ayrıca elin biraz yatkınsa kendin güzelce monte edebilirsin.ben eski aracıma kendim uygulamıÅtım üstelik çok iyi verim aldım,nasıl olsa açılıp merceÄi deÄiÅecek gözüyle bakarsan stressiszce deÄiÅirsin bence.saygılar
Ewt bütün malzemeleri sipariÅ ettim artık canıma tak etti parçalansa umurumda deÄil :D Salı günü halletcem hepsini inÅallah.SipariÅ ettiÄim mercek markasıda voleo.
bende bu bölümde konu açtım mercek le ilgili hella yada valeo likleri koydum konuya bende karasızım daha...
Sis Farları İçin Mercek.. (http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/sis-farlari-icin-mercek-t22981.0.html)
Aslında benm sis farlarım gayet iyi sis farınızın markası ne ?
kardeÅim 2000 Tuning var ankarada internetten bi araÅtır istersen hiç alıÅveriÅim olmadı fakat duyumlarım çok far karartma fln iÅleriyle uÄraÅıyorlar ayrıca mercek montaj fln diyen olmuÅtu bana
Ãok saolasın teÅekkür ederim kendim yaptım kafaya koydum Åimdi on numara oldu :)