SLM..3-4 HAFTA ÖNCE BENDE3 BİR GOLF 4 ALDIM GOLF YAKIŞACAK GEREKLİ BAKIMLARI SÜSLEMELRİ YAPTIM AMA Bİ TÜRLÜ GÖSTERGE RENGİNDE BİR TEYĞP BULAMADIM.KENDİ ORJİNAL TEYP ÇOK GÜZEL YAKIŞIYOR ORAYA SIRITMAYACAK Bİ TEYP TAVSİYESİ İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..
Ben rcd 200 almayı düşünüyorum.
Renk uyumlu ve teyp yerinin üzerinde bulunan boş kısmıda dolduruyor.
bildiğin rcd 200 ebatlarında aracımıza tam uyumlu bir teyp var mı?
düşünürsen ekleyeyim ;)eklersen sevinirim :)
Yetkili servisten rcd 200 sordum 850 lira dedi :o
nerden sordun tlf versene...makina güzel olmaya bilir ama bence orda güzel duruyor diye düşünüyorum abart bir ses istemiyorum ben zaten birinci önceliğim görüntü benim için ...Ali kardeş 850 istediler ben birol'u makaraya alıyordum :D
7250 denedim :=) ses mükemmel çıkıyor onu takınca da görüntüyü bozdu diye sattım geri valla...rcd 200 aldım taktırayım resimleri çeker gösterecegim..önceliği görüntü olanlar için rcd 200 derim yk ben ses istiyorum derseniz 7250 başkasını almayın derim...hayırlı olsun. resimlerini bekliyorum :)
ORJİNALDEN KAÇMA :) FİYATIDA ÇOK UCUZ
VW Volkswagen Navi RNS MFD Passat 3BG T4 Sharan Golf IV | eBay (http://cgi.ebay.de/VW-Volkswagen-Navi-RNS-MFD-Passat-3BG-T4-Sharan-Golf-IV-/110692408984?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&hash=item19c5c81e98)
rcd 200 taktırdım görüntüde çok güzel ses te bana göre iyi...tek sorun baglantı soketi ışık hep açık kalıyorhayırlı olsun. Renk ton farkı var mı?
SLM..3-4 HAFTA ÖNCE BENDE3 BİR GOLF 4 ALDIM GOLF YAKIŞACAK GEREKLİ BAKIMLARI SÜSLEMELRİ YAPTIM AMA Bİ TÜRLÜ GÖSTERGE RENGİNDE BİR TEYĞP BULAMADIM.KENDİ ORJİNAL TEYP ÇOK GÜZEL YAKIŞIYOR ORAYA SIRITMAYACAK Bİ TEYP TAVSİYESİ İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..
teyibin sol yarı kısmı cam ve gece komple mor gibi yanıyor bilginize.
(http://img228.imageshack.us/img228/2861/cimg0469i.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/228/cimg0469i.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
bunun fiyat ve modeli nedir ?
SLM..3-4 HAFTA ÖNCE BENDE3 BİR GOLF 4 ALDIM GOLF YAKIŞACAK GEREKLİ BAKIMLARI SÜSLEMELRİ YAPTIM AMA Bİ TÜRLÜ GÖSTERGE RENGİNDE BİR TEYĞP BULAMADIM.KENDİ ORJİNAL TEYP ÇOK GÜZEL YAKIŞIYOR ORAYA SIRITMAYACAK Bİ TEYP TAVSİYESİ İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..Bende orjinal teyıp istiyorum arkadaşlar ?
yav şu rcd 200 in dijital klima ile çekilmiş fotosunu koyacak bir vatandaş yok mu
MCD'nin üstüne tanımam asıl :D
Sony Xplod ! Hiç Bi Farkı Yok Orjınal Gibi Duruyor.
Ooooooo olmadı bu şimdi :D Bizim gibi orta sınıf kullanıcılarda ne gezer MFD :D Siz MCD derseniz bende MFD derim asıl :D
Dijital klimalı yok bende manuel klimalı fotosu var :)
işte benim araç comfortline olduğu için dijital klimalı. bende rcd 200 ün onunla görüntüsünü merak ediyorum. ekran ışığı soket uymadığı ıçın pasif kalıyomuş can bus hattı lazımmış aktifleştirebilmek için. onu merak ediyorum. koray kardeşim bilgin var mı bu konudan. üretimi 2000 den sonraki araçlarda varmış diye okudum ingilizce forumlarda filan can bus hattı için ama benim araç 2001 olduğuna göre 2000 yılında üretilmiş ama nerden bilecem teyp bağlantılarında can bus olup olmadığını. birde iso soketleri dönüştüren bi aparat gerekiyormuş. doğru mu metin hocam. sen edinmişmiydin o soket dönüştürücüden
Ferhat bey yanlış bilmiyorsam 2001 den sonraki modellerde CANBUS sistem mevcut. Fakat en yakın CANBUS hattı kadranın arkasındadır. Ekran ışığının pasif kaldığını düşünmüyorum çünkü ben ekran aydınlatmasını teyple uyumlu olacak şekilde kıstım :D Soket uymadığından değil canbus hattı paralel alınmadığından ekran ışığı dimmer dan ayarlanmıyor ve GALA özelliği kullanılmıyor, kontağı çıkarınca teyp kendini otomatik olarak kapatmıyor (1 saat çalışıyor iletişim kuramadığı için kendisi motor açıkta olsa kapalı da olsa kapanıyor). Soket dönüştürücü aparatlar 50 lira yurtdışında ama ben bağlantılarını kendim yaptım o yüzden gerek duymadım. Soket dönüştürücü tak çalıştır şeklinde kolaylık sağlıyor başka bir esprisi yok.
ekran ışığındaki pasiflikten kastım teybin ışıklandırmasının pasif kalması. canbus olmadığı için işte dediğiniz gibi teyp ışığı kısık kaldığı için gösterge ışığını kısmak zorunda kalmak. o zamanda göstergeyi okumada sıkıntı çıkmıyor mu? kadran arkasında dediğiniz can bus hattı da mı 2001 den sonraki modellerde yoksa o hepsinde var sadece teyp için mi 2001 den sonra var. dimmerdan ayarlanmıyor dediğinize göre siz yapmamışsınız bu kadran arkasından hat alma işini.birde anlamadığım bu araçların orjinal teyplerinin ekran ışığı dimmer dan ayarlanıyor o nasıl oluyor?
RCD200 ile Climatronic uyumunu soran kişi kimdi :)
RCD200 ü hala tek geçerim :)
gittigidiyor da mevcut ben geçen hafta aldım, hatta yine gittigidiyordan usb digital music changer aldım, şu an rcd200 + sd kart girişi + usb girişi + aux girişi sistemi mevcut. Toplam 425 TL ye maloldu tamamı. Ama ben önceki pioneri 350 ye sattığım için çok maliyeti olmadı. Kabin ışık ayarını biraz düşürdüğünde fark belli belirsiz oluyor. Vee çok keyifli oluyor.