Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: Onamdar - 23 Mayıs 2011, 11:40:33
-
Arkadaşlar bildiğiniz bi çoğunuzda yaşamışdır araçların yaşı ile alakalı olsa gerek hortumlarda sık sık problemler oluyor yani bende öyle :). Bütün hortumları komple değiştireyim diyorum. Ama internette bulamadım set şeklinde varmıdır.
-
okan dünde bahsettim sana o iş boruları değiştirmekle olmayabilir en güzeli uzman birinin sisteme o renkli sıvıyı verip kontrol etmeleri lazım.
-
Abi götürdüm 1 kaç hafta önce hortumun bi kısmı çürümüş onu hallettiler düzeldi şimdi tekrar başladı başka bi yerden lanet ettim artık suyla çalışıyo araba sanki :) hortumları komple değiştireyim kafam rahat etsin diyorum ben. Nette görmüştüm silikondan renkli hortumlar vardı ama bulamadım şimdi
-
Silicone Radiator Heater Hose VW Golf MK3 VR6 | eBay (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Silicone-Radiator-Heater-Hose-VW-Golf-MK3-VR6-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f26d3c22QQitemZ300419988514QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories)
bunlardanmı ?
-
motora giren su flanşlarını falan kontrol ettin mi?
birde sen sanırım eksildikçe su koyuyorsun bu da kaçağı bulmayı zorlaştırıyor.
MK4te falan g12 antifirizkullanılıyor pempe renkli, ondan olmuş olsa kaçağı görürsünüz muhtemelen. ;)
-
motora giren su flanşlarını falan kontrol ettin mi?
birde sen sanırım eksildikçe su koyuyorsun bu da kaçağı bulmayı zorlaştırıyor.
MK4te falan g12 antifirizkullanılıyor pempe renkli, ondan olmuş olsa kaçağı görürsünüz muhtemelen. ;)
Bendede antifriz var keçenin oralardan damlıyo ama yağ değil hortumlara filan baktım gözükürde bi kaçak bulamadım
Silicone Radiator Heater Hose VW Golf MK3 VR6 | eBay (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Silicone-Radiator-Heater-Hose-VW-Golf-MK3-VR6-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f26d3c22QQitemZ300419988514QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories)
bunlardanmı ?
Aynen abi bunlardan düşünüyorum
bunlar bizim kullandıklarımıza göre baya bi uzun ömürlü oluyolarmış.
-
Kaçağı bulmak için su deposuna üstten hava basan bir aparat kullanılıyor onu dene :)
-
bence en iyisi aracı lifte kaldırıp bir müddet çalıştırıp kontrol etmek.altına gazete kağıdı koyarsanız kaçağın yerini tespit edebilirsiniz.hortumları kontrol ettik demişsiniz radyötörde ince bir çatlak,delik vs varsa radyördende sızabilir.
-
Antifrezz soğukken daha çok sızma yapar..
-
Antifrezz soğukken daha çok sızma yapar..
doğrudur suan basımda bela hafta sonu termostat kilitlendir hararet tavan yapacakken farkettim olayı usta termostatı söktü ama termostatın baglı oldugu yerde oring ölmüş termostat ile onuda değişecem sıcak oldugunda anlasılmıyor sogukkten bir kap suyu bitirmiş