ArkadaÅlar biraz ailevi birazda iÅ gereÄi problemlerden dolayı golf GTI'ımı satmak zorunda kaldım daha geçen hafta. Gözüme biraz küçük ama can yakıcı bir otomobil olan polo GTI'ı kestirmiÅtim. Aracı alalı 4 gün bitti gerek tüketim gerek performans çok baÅarılı bir araç olduÄunu düÅünüyorum rodaj sebebiyle ilk 270-280 km hiç zorlanmadı ama dün arkadaÅların ısrarına dayanamayıp ufak çaplı bir rolling denemesi yaptık. 2010 ibiza cupra 1.4 tsı dsg 180 hp ile. Hep aklımdaki düÅünce polo GTI'ın Åanzumanı ve egzos sisteminin baÅarılı olduÄunu tahmin ediyordum tahminimde yanılmadım. Åartlar eÅit 2 kiÅiye 2 kiÅi denendi. AÄırlıklar eÅitti hadda benim 5-10 kilo kiÅi yönünden fazlam olduÄu da söylenebilir. Depo dolulukları ibizanın yarıma yakın benim çeyrek civarı. 1. vites 30,2. vites 50,3. vites 70 denemeler yapıldı. İbiza cupranın yakıtı fabrika önerdiÄi gibi 97 oktan benim yakıtım ise 95 diye bildiÄim için 95 oktandı. Denemelerde ibiza en yakın 1-1.5 boy arkadan gelebildi.Kimi denemede ibiza 4 boy kadar arkadan gelebildi.Aracımdan son derece memnunum. İyi dilekleriniz için çok saÄolun. Bu da telefon çekimi bir fotoÄraf. Daha iyilerini çekince atacaÄım.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/16/2818.jpg
Buda İbiza cuprayla yapılan denemenin videoları. Aracımda galeriden çıkarken konulan 95 oktan yakıt vardır. 97 aldıÄımda durum 1.5-2 boy daha farklı olacaktır diye tahmin ediyorum. :)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=26lgI3_sy7Y&sns=fb]
YouTube
- 10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll @Kayseri
(http://www.youtube.com/watch?v=jPaXff3meQM&sns=fb)
YouTube
- 10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll (4) @Kayseri
(http://www.youtube.com/watch?v=jPaXff3meQM)
YouTube
- 10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll (3) @Kayseri
(http://www.youtube.com/watch?v=G4KWnr1_qA0)
YouTube
- 10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll (2) @Kayseri
(http://www.youtube.com/watch?v=duLddcxq9cQ)
Farklı denemelerde mevcuttur linkten girip bakabilirsiniz.
MAÅAALLAH,İbiza'ya toz yutturmuÅ.
POLO GTİ çok güzel gelçekten,kasası tasarımı çok baÅarılı. :tamamdir
Kazasız,belasız ve cezasız günlerde kullanmanız dileÄiyle :)
maaÅallah cem kazasız belasız inÅallah
MaÅallah Polo GTI baÅka bir heves baÅka bir tutku :sevgi:
hayırlısı olsun ;)
huzurlu saglıklı kazasız belasız surusler dılerım... :tamamdir
Ãok saÄolun arkadaÅlar. :)
PoloGTI kazasiz belasız abi ;)
Ãncelikle hayrını görün. Allah kaza bela vermesin. MaÅallah
vala bu konu isabet oldu soracak birini arıyordum. ben de sıfır araç almayı düÅünüyorum yakında. polo gti'nin 4 kapı olanları var mı? kaça aldınız? vw'nin kendi resmi sitesindeki fiyattan indirim ve ya kampanya var mı? cevaplarsanız sevinirim. (pm atabilirsiniz)
yakıÅır kardeÅime.maÅallah. :tamamdir
Alıntı yapılan: yesilkrt - 16 Mayıs 2011, 23:34:25
Ãncelikle hayrını görün. Allah kaza bela vermesin. MaÅallah
vala bu konu isabet oldu soracak birini arıyordum. ben de sıfır araç almayı düÅünüyorum yakında. polo gti'nin 4 kapı olanları var mı? kaça aldınız? vw'nin kendi resmi sitesindeki fiyattan indirim ve ya kampanya var mı? cevaplarsanız sevinirim. (pm atabilirsiniz)
tabii ki indirimli olarak alabilirsiniz. Åöyle söyleyim polo gtı' ın en dolusu 4 kapı cam tavanlısını biraz zor bulabilirsiniz. 51750 ye kadar alabilmeniz mümkün. Polo gtı'ın en dolusu golf ve scirocconun en dolusuyla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Sadece katlanır ayna yok. Koltuk ısıtma zaten yok ama bende istemiyordum. Bunun dıÅında fazlası var eksiÄi yok. Mesela polo gtı da cam tavan aldıÄınızda tavanda sürgülü raylı sistem var komple açılabiliyor ama golf ve sciroccoda sadece arka tarafı kalkabiliyor cam tavanın. Böyle ekstralarıda var. Cd changer bilmemne felan saymıyorum çünkü eksiÄi yok dolu golf ve sciroccodan dediÄim gibi. Benim aldıÄım rakamı söyleyemem çünkü doÄuÅ bayiilerinden birinin ortaklarından birine 1. Derece akrabalıÄım olduÄu için ekstra indirimler giriyor iÅin içine. On numara tercih olur derim iyi düÅünün. :)
hayırlıı olsun bide tek kapıı olsaydııı pekk diyorum çok tehlikelii:) ama sen 4 kapı diyosun baÅka biÅi demiyosun:)
Alıntı yapılan: CeM öZeR - 17 Mayıs 2011, 11:52:27
tabii ki indirimli olarak alabilirsiniz. Åöyle söyleyim polo gtı' ın en dolusu 4 kapı cam tavanlısını biraz zor bulabilirsiniz. 51750 ye kadar alabilmeniz mümkün. Polo gtı'ın en dolusu golf ve scirocconun en dolusuyla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Sadece katlanır ayna yok. Koltuk ısıtma zaten yok ama bende istemiyordum. Bunun dıÅında fazlası var eksiÄi yok. Mesela polo gtı da cam tavan aldıÄınızda tavanda sürgülü raylı sistem var komple açılabiliyor ama golf ve sciroccoda sadece arka tarafı kalkabiliyor cam tavanın. Böyle ekstralarıda var. Cd changer bilmemne felan saymıyorum çünkü eksiÄi yok dolu golf ve sciroccodan dediÄim gibi. Benim aldıÄım rakamı söyleyemem çünkü doÄuÅ bayiilerinden birinin ortaklarından birine 1. Derece akrabalıÄım olduÄu için ekstra indirimler giriyor iÅin içine. On numara tercih olur derim iyi düÅünün. :)
4kapı olmak zorunda umarım bulurum. vwnin resmi sitesinde 44200 + 2200 cam tavan+ 800TL metelik boya. bilgileri yer alıyor. açılır tavan ve metalik renk istiyorum yani toplam47bin civarı. asıl sorum bu fiyattan Åuanda kampanya veya indirim var mı? son olarak da 4 kapıda fiyat farkı var mı varsa ne kadar? akraba indirimi, ekstra indirimler olmadan kaça alacaktınız? merak ediyorum çünkü sizin araba tam istediÄim özelliklerde.
abi senden böyle biÅey bekliyodum :) hayırlısı olsun kazasız belasız inÅ :)
Alıntı yapılan: yesilkrt - 17 Mayıs 2011, 17:12:59
4kapı olmak zorunda umarım bulurum. vwnin resmi sitesinde 44200 + 2200 cam tavan+ 800TL metelik boya. bilgileri yer alıyor. açılır tavan ve metalik renk istiyorum yani toplam47bin civarı. asıl sorum bu fiyattan Åuanda kampanya veya indirim var mı? son olarak da 4 kapıda fiyat farkı var mı varsa ne kadar? akraba indirimi, ekstra indirimler olmadan kaça alacaktınız? merak ediyorum çünkü sizin araba tam istediÄim özelliklerde.
Åimdi 47000 yazıyor dediÄiniz araçta neler yok önce onu yazıyım. Cd changer,yaÄmur sensörü,bi xenon paket,mercekli farlar,yan hava yastıkları yok. Aklıma gelmeyen ekstralarda olabilir. Bu aracın aynısını 52000 hadi belki zorlasanız 51750 ye belki alabilmeniz mümkün.
Tekrar hayırlı olsun aÄız tadıyla bin Cem.. :tamamdir10 numara alet..
Abi hayırlı olsun. :tamamdir Fazla oynama bununlada. :bekleriz: Bu yerinde zaten kalsın öyle. :)
saÄolun arkadaÅlar. Bu araç ile fazla oynamayı düÅünmüyorum. İÅlerden fırsat bulabilirsem aÄustos eylül gibi chip, filtre ve orta susturucu iptali yapabilirim belki =)
Hayırlı uÄurlu olsun çok güzel araç..Fiyat ve yakıt tüketimi hakkındada bilgi verebilirmisiniz?
bir saat önce kaÅık-la da gördüm arabanı, iyi günlerde kullan. çok Åık duruyor maÅalah
saÄolun Allah razı olsun. Artık Kayseride deÄil Balıkesir Ayvalıkta bineceÄim arabaya. :) tüketim Åehir içi sakin kullanımda 7.1 litre civarlarında uzun yolda 5.8 litre civarında ama sakin kullanım Åart. Performansa gelince 0-100 denemesi tek baÅıma asr kapalı sıcak asfalt sonucu 6.6 saniye. Her yönüyle çok memnun edici. Ãzellikler arkadaÅımın ibiza cuprasından sonra Åu an gözümde parasını son kuruÅuna kadar hakedecek bir araba. Hem aile hem spor hem genç iÅi hem konfor çok üst düzeyde. Åu ana kadar eksi yönünü göremedim...
Yaza Ayvalıkta görüÅürüz artık :) Hayırlısı olsun güzel araç her kuruÅuna kadar hakediyor çok doÄru tercih cupradansa.KarÅılaÅtırmaları güzel ve açıklayıcı yapmıÅınız ve 97 oktana göre polo resmen ezmiÅ cuprayı.Allah kaza bela vermesin..
hayirli olsun. kazsiz gunlerde kullanin. gercekten iddali bir arac.
hayırlı uÄurlu olsun güzel tercih :)
kazasız belasız kullanmak nasip olur inÅallah :)
(http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/1276.jpg) (http://goo.gl/mc9cY)
öylesine bir resim çekiyim dedim iÅte. Ãok saÄolun. ayvalık'a beklerim :)
vay maÅallah.... Güzel çıkmıÅ... ;) :tamamdir
Nazar deÄmesin herkesin sahip olmak isteyebileceÄi bir araç :tamamdir
polo gti ile ilgili bir video :)
YouTube
- 224 km/h en Volkswagen Polo GTI (Option Auto)‏
(http://www.youtube.com/watch?v=CqErqJwYnVw)
SaÄolun Allah razı olsun :)
Hayırlı uÄurlu olsun Allah kaza bela vermesin Cem 4 kapılı olması çok güzel :tamamdir 2 sene sonra iyiÅallah bende almayı planlıyorum
Alıntı yapılan: CeM öZeR - 19 Mayıs 2011, 05:40:03
saÄolun arkadaÅlar. Bu araç ile fazla oynamayı düÅünmüyorum. İÅlerden fırsat bulabilirsem aÄustos eylül gibi chip, filtre ve orta susturucu iptali yapabilirim belki =)
hani stock kalacaktı ;) civata bile takmıyacam diyodun yine kurtlanmalar baÅladı .. ;D virüs olum bu kurtulamazsınNNN... :tamamdir
Mrhabalar Cem bey geç de olsa hayırlı uÄurlu olsun ve kazasız belasız sürüÅler dilerim.. size bir sorum olacak, yakın zamanda polo gti sipariÅ vericem ama satıŠtemsilcisine sorduÄum bir sorunun cevabından tam tatmin olamadım.. o da Åudur navigasyon paketi yani rns 310 sipariÅ vermeyi düÅünüyorum ancak fotolardan gördüÄüm kadarıyla bu üniteyle çok fonksiyonlu direksiyon standart deÄil gibi.. baz modellerinde sizinkinde olduÄu gibi rcd 510 da standart olduÄunu biliyorum.. her ne kadar kendisi 2012 modellerde hepsinde standart dese de pek tatmin olamadım. benim sorum siz arabanızı almadan önce bunu sordunuz mu ya da bilginiz var mı.. saygılar teÅekkürler
Mrhabalar Cem bey geç de olsa hayırlı uÄurlu olsun ve kazasız belasız sürüÅler dilerim.. size bir sorum olacak, yakın zamanda polo gti sipariÅ vericem ama satıŠtemsilcisine sorduÄum bir sorunun cevabından tam tatmin olamadım.. o da Åudur navigasyon paketi yani rns 310 sipariÅ vermeyi düÅünüyorum ancak fotolardan gördüÄüm kadarıyla bu üniteyle çok fonksiyonlu direksiyon standart deÄil gibi.. baz modellerinde sizinkinde olduÄu gibi rcd 510 da standart olduÄunu biliyorum.. her ne kadar kendisi 2012 modellerde hepsinde standart dese de pek tatmin olamadım. benim sorum siz arabanızı almadan önce bunu sordunuz mu ya da bilginiz var mı.. saygılar teÅekkürler