Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: LF636 YENİDEN - 05 Mayıs 2011, 18:17:03
-
arabam son 3 gündür benzinde tekleyerek çalışıyor.sanki arkadan arbaya biri asılıyo ve araba gitmiyo gibi.gaz yemiyo poturduyo öksürüyo arada ilk çalıştırmada patlıyo garip bi durum.tüpe geçtiğinde hiçbir sıkıntı yok araba normale dönüyo.tekrar tüpü kapatıyorum benzine geçiyom yine aynı araba gitmiyo.bilgisyarada bağlattım arıza göstermiyo.fikirlerinize ihtiyacım var.
-
benzinde çeyrek deopunun altına düşme :)
-
benzin pompasından şüphelendim
-
Benzin aldığın yeri değiştir belki farkeder.
-
lpg de sorun yoksa benzinde yapıyorsa bu durumu sadece büyük ihtimal benzin pompasındandır. başımıza gelmiştir.
-
motor ikaz lambası da yanıp yanıp sönüyorsa bobinlerinde sorun vardır.
-
+1
-
Benzın pompası yada benzın fılıtresı..bujılere gıden kablolarıda bır komtrol edın
-
bence önce boğaz kelebeğini temizletip adaptasyon yaptırmak sonrada gaz yaptırmak gerekir.
-
:tamamdir
-
Burda arkadas bı yardım ıstemıs benım de bu tıp bu sıkıntım var konu acmadan sızlerle paylasmak ıstıyorum..seyir halınde bı trafıkte ortalama 30 ıle giderken 5 km hıza düsünce araba Sekiyor (yanı Sirkeliyor ) Bunun sebebi Nedir benım dusuncem arabayı boguyorum ama eger bogsam her seferınde de yapmaz hep yarım debriaj istiyor 2. dusuncem baskı balata sorunu olabılırmı...
-
rolantiyle alakalı bi sorun olabilitesi var >:D
-
2 sindede yapsa aynı seyler bobin arızalı derdımde sadece benzınde yapıyosa bunu benzın pompasıdır buyuk ıhtımal
-
+1
-
Burda arkadas bı yardım ıstemıs benım de bu tıp bu sıkıntım var konu acmadan sızlerle paylasmak ıstıyorum..seyir halınde bı trafıkte ortalama 30 ıle giderken 5 km hıza düsünce araba Sekiyor (yanı Sirkeliyor ) Bunun sebebi Nedir benım dusuncem arabayı boguyorum ama eger bogsam her seferınde de yapmaz hep yarım debriaj istiyor 2. dusuncem baskı balata sorunu olabılırmı...
hangi viteste 5 km hızla gidiyorsun? 3-4 gidiyorsan tabii tekler.
-
hangi viteste 5 km hızla gidiyorsun? 3-4 gidiyorsan tabii tekler.
5. Vitesle saatte 5/km hizla gıdıcek halım yok arkadasım 1. vitesle giderken tabıkı kullanıcı hatasından degıl arabada bı sorun var bulamadım
-
5. Vitesle saatte 5/km hizla gıdıcek halım yok arkadasım 1. vitesle giderken tabıkı kullanıcı hatasından degıl arabada bı sorun var bulamadım
Hava filtresi, boğaz kelebeği, rolanti ayarı bunladan biri sebep oluyor olabilir.
-
arkadaşım depoda pislik olabilir benzin azalınca yapar genelde
-
benzin kelebeğini temizlet yada benzin pompasından olabilir... :halazn:
-
arkadaşlar yorumlarınıza çok teşekkür ederim uzun zamandır cvp atamadım.sorun kötü benzin depoyu yarıdan fazla doldurdum benzin katkısı attım sorun azalarak kesildi şuan normal.
-
O zaman kesin olarak benzin pompası çünkü bildiğim kadarıyla çeyrek deponun altına düştüğündü benzin pompası benzini aktarmakda zorlanıyo(muş) Yani ustam bana öyle demişti
-
depoda benzin az kaldıgındada pompa pislik ceker oda yapabılr
-
benzin kelebeğini temizlet yada benzin pompasından olabilir... :halazn:
Tamamen Kelebekten Temızleyınce sorun kalmadı
-
rolantiyle alakalı bi sorun olabilitesi var >:D
arkadaşım bu sorun bende de vardı tamamen gaz kelebeği sorunu yanılmıyorsam sanayide 5-10 liraya temizliyorlar sorun 6-7 aylığına ortadan kalkıyor. her 6-7 ayda bir temizletirsen senin açından sorun kalmaz.