Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: ilker mk2 - 05 Mayıs 2011, 17:01:42
-
aracımı satmak istemiyordum fakat bazı nedenlerden ötürü bu ilanı koymak zorunda kaldım ama yinede keyfe keder satılıkıtr alıcı olmazsa seve seve binmeye devam edicez ve satamadım bahanem olucak :) ama almak isteyen olursada görüşebiliriz tabi :)
Volkswagen Golf 1.6 CL 1987 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mk2-golf-german-style-48791683/detay/)
-
hayırlı satışlar ilker.. sitede araçlar bir bir satılıyor bu ne ya... bendemi satsam ::)
-
benimki süpriz cıktı Can abi bianda evde bazı olaylar yüzünden satmak zorunda kalmıştım ama bugun düzeldi satmaktan vaz geçtik ilanıda koymuşken kalsın dedim keyfe keder satma niyetim yok o uzden yüksek fiyat koydum 13-14 veren olursa satarız olmazsa menunuz biz arabamızdan çok şükür hiç bi sıkıntısı yok maşallahı var :)
-
''hayırlı satışlar ilker.pek satasın yok belli zaten fiyattan'' yazmıştım bugun aksam üzerinde ama sonra kırılırsın die yollamadım msjı :D :D ama simdi mesajıma güncel cekiyorum ilkercim :) haklıymısım hayırlısı olsun satarsan cok üzülürsün ama :'(
-
Arabalar satılıyor sitede kapanır yakında :D :D
-
Aracın değerını bılmıcek adama 15 versede vermem zaten nıyetlı degelım maksat muhabbet ıste bı bakarsınız aksama ılanı kaldırırım :)
-
neyse hayırlısı olsun demek düşer bize...
-
estağfrullah abi burda bi aileyiz sonuçta sizde abilerimsiniz iyi yada kötü yorum yapıp birbirimizi yönlendirmeliyiz ben açığım her yoruma
-
ilker kardeşim dediğim gibi hayırlısı olsun bende yanlıs bi niyetle demedim kırılmadımda ;D herzaman aileyiz bende cogu zaman abilerimizin fikirlerine ihtiyac duyuyorum inş gönlünden ne geçiosa o gerçekleşir.
-
Insallah abı:)
-
turbosu olsa dadından yenmez :)
-
Alırken turbo sıkıntı yasatır eskı araba dedık turbosuz aldık sımdı pısman olduk:)
-
Alırken turbo sıkıntı yasatır eskı araba dedık turbosuz aldık sımdı pısman olduk:)
şimdide düz dizelle benzinli arabalarla kapışmaya çalısıyosun ilkerr ;D olmuyo ama :D
-
şimdide düz dizelle benzinli arabalarla kapışmaya çalısıyosun ilkerr ;D olmuyo ama :D
:) :) :)
-
Yok be caner abı kıme kafa tutmusum ben hep sağ şerit spec takılıyorum:)
-
Yok be caner abı kıme kafa tutmusum ben hep sağ şerit spec takılıyorum:)
;D ;D ;)