Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: nesquik - 28 Nisan 2011, 14:34:44
-
Arkadaşlar ben sık sık yola çıkıyorum ve her yerde lpg fiyarları anormal derecede farklı.
aceba sizin bulunduğunuz yerlerde nasıl fiyatlar ve aracınız km'ye ortalama ne yakıyor paylaşıırsanız sevinirim.
teşekkürler.
ŞANLIURFA shell:2.32 opet:2.33 ortalama yakıtım 22 kr aracım 2003 1.6 16 valf golf
-
2.30 burada. 20 lıraya ortalama 100 km yapıyorum çok sakın kullanım. sınırlı kullanırsan 70 80 anca gıdıyor
-
Sakarya'da Opet, shell,total, vb. büyük firmalarda 2.20'nin üzerinde gidiyor. Daha bir çok firmal olduğundan rekabet dolayısıyla en uygun 1,96 ama ben bazı dedikodular olduğundan güvenemiyorum. :(
ALPET'ten alıyorum. şuanda Lt 1,99 gaz bakımını yeni yaptırdım. Full depo 75 tl alıyor. şehiriçi 300 km üzerine çıkar diye tahmin ediyorum. ^-^
-
denizli 2.34 20 tl ile 80 km gidiyor ve artık deli oluyorum yazın 20 tl ye 120 km gidiyordu yuh diyorum başka bişi demiyorum....
-
İstanbul Ümraniye Opet Lpg litresi 2.30 TL aracım golf mk2 1.8 20 TL ile 75 Km yapıyorum km de 26-27 kurus normal kullanımda.
-
denizli opet:2,33 P.O:2,33 milangaz 2,32 bu şekilde golf4 2004 1,6 16valf benzinciyiz hala ;D
-
2001 comfortline 8 v 17' borbet 5 Cm eibach yay Brc Lpg 380 Kurustan asagı yakmaz ıstedıgın gıbı gıt Jant ve yayLarı cıkartıyorum Pasific jantı takıyorum en ıyısı
-
Aracın gaz yakıt tüketimi kışın artmakta, yazın azalmaktadır.
-
Erzurum Aşkale Hür Gaz 2.26
-
yaz geldi lpg fiyatlar düşse artık ;D
-
İzmir BP:2.30 TL şehir içi km de 23.5 kuruş yakıyorum. Araba 2001 trendline 8V
-
1.98 den alıyorum ben Sakarya'da Türkpetrolden. :)
-
sakaryada yaşamak varmış:)
-
Sevgili arkadaşlar, gün geçmiyor ki bir gariplik yaşanmasın,
Geçenlerde İstanbul otoyolda bulunan OPET'e daldım. Pompacı kardeşimize Full olsun dedim.
Depo dolarken hep benzin pompasının ekranına bakarım. Sanıyorum ki 35-37 Lt alır. 80 lira civarında öderim.
Pompacı kardeş diğer araçlar ile ilgilenirken bizim depo 90 lira aldı ve devam ediyordu.
Pompacıya "kardeş benim araba bu kadar gaz almaz. Patlatmayasın bizi" dedim. Adamın da zaten yoğunluk nevri dönmüş "ben bilmem" dedi ama içinden de başka şeylerde söyledi sanırım.o kısmı boşverelim. ;D Ekrana bakmaz olaydım. Gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalakaldım. 99.89 liraya dolmuş depom. anlam veremedim. çıktım Sakarya'ya geldim. 43 lt sandığım LPG tankı meğersem 51 Lt çıktı. çok şaşırdım :o
-
opetin pompalarının basınç gücü biraz yüksek olduğu için iyi sıkıştırabiliyorlar..
-
denizli 2.34 20 tl ile 80 km gidiyor ve artık deli oluyorum yazın 20 tl ye 120 km gidiyordu yuh diyorum başka bişi demiyorum....
geçen yaz ankarada 1.56 ya alıyodum 130 km yapıyodum şimdi milangazda 1,97 ve 90-100 km ancak yapıyor paralar pul olmuş, 8 ayda 40 km aşagı düştük gelecek sene sanırım 20 tl ile 40 yada 50 km ancak gidicez bu gidişle
-
ya ceyhun kardeş bende 17 inç jant kullanıyorum ama o kadar farketmedi benim ki sen emin misin jantlardan çok yaktığını
-
ist sefakoyde milangazda 1.99 50 liraya polo 1,6 75 bg 220-240 km arasi ypyorm
-
yozgatın saraykent ilçesindeyim. burada bizim ilçeye 10 km mesafede sorgun yozgat yolu üzerinde Ardıçlar petrol var PO bayii..Bu Po da ipragaz satılıyor ve 2,15 den veriyorlar.KArşısında Kadoil var 2,13 den veriyor.
Biz hep ipragaz alıyoruz arkadaşlarla.Saolsunlar hem kaliteli istasyon hemde ucuz veriyor rekabetten dolayı.Ayrıca çok güzel bi de lokantaları var.Buradan geçecek arkadaşlara tavsiye ederim.
-
lpg düşüşemi geçti sanki arkadaşlar?
-
daha bugün zam geldi.
-
ya ceyhun kardeş bende 17 inç jant kullanıyorum ama o kadar farketmedi benim ki sen emin misin jantlardan çok yaktığını
4 5 gun ıcınde bı daha fullıyecegım o zaman yıne solıcam ne kadar yaktıgını gazı ayarlattırdım bakalım
-
Bolu da da jandarmanın bitişiğinde Ankara istikametinde Alpet var. Exengaz satıyorlar. (Favorim) 2.10'dan 30 liralık aldım. Km'yi sıfırladım. bakalım şehir için kaç km yapacak.
-
Ben yeni zam geldiğinde almıştım. Daha depo full bitene kadar zam gelmese bari ;D
-
gazı full den Aldım 2.160 lıra depo yarılandı bakalım memnunum sorun yok onceden opetden baska yerden almıodum
-
slm arkadaşlar kayseride bp 2.42 opet 2.42 ortalama 70-71 liraya doluyor 285 zor yapıyor şehir içi 1.6 comfort 99 model araç ile deli olacam
-
slm arkadaşlar kayseride bp 2.42 opet 2.42 ortalama 70-71 liraya doluyor 285 zor yapıyor şehir içi 1.6 comfort 99 model araç ile deli olacam
yakıt tüketimin biraz fazla 100 kmde 11 litreye yakın tüketiyor.aldığın yerde bayaa bi pahalıymış onunda etkisi var tabiki. ben 75 milyona litresi 2.08tl den 320 km yapıyorum. arabam golf 4 1.8
-
DenQ senin söylediklerine göre sen de 100 km de 11.25 lt yakıyorsun.
-
DenQ senin söylediklerine göre sen de 100 km de 11.25 lt yakıyorsun.
arabam 1.8 ve aşırı devirli kullanıyorum :) bu yüzden 11.25 benim arabama göre normal bi değer :)
-
2.270 den aldım şehiriçi.ş.dışı karışık kmde 194 kuruş.benzini çıkıncaki fiyat
-
birazcık düşsün gaz fiyatları bu cumartesi izine çıkacağım yaklaşık 2300 km 2 sene önce eski arabamla
aynı güzergahta 250 tl tutmuştu bu sene cebimden en az 450 tl çıkar dün akşam aldım sakarya vib
petrol lpg 2,10 tl. :)
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de yeni yazmaya başladım. 2001 Model Golf IV Comfortline aracım var. Onu çok ama çok seviyorum. Evimizin bir üyesi o artık.
Her neyse konumuza dönelim :)
Antalya - P.O : Genelde 2,30 - 2,40 arası BP : 2,35 Shell : 2,38 diye devam ediyor.
Benim aracım 22 lt LPG falan alıyo. Yaklaşık 51,-TL ye doluyo. Ve şehir içi 250 km gidiyo.
Şehir içi tüketim 100 km'de 8,40 Lt. Şehirler arası 7,20 Lt.
Şehir içi tüketim km'de 19 Kuruş, Şehirler arası 16 Kuruş.
Antalya'da pahalı bu LPG diğer şehirlere göre. Ucuz yerler de var ama onlara da güvenemiyor insan. Hele de bizim gibi Golf'üne LPG takdırmak zorunda kalan Golf sahipleri.