Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: ilker_rr - 16 Nisan 2011, 23:32:30
-
91 model TD golf 2 aracıma , motor yağı için , Castrol 10-40 mı almalıyım , Castrol 20-50 mi ? iki tercih arasından hangisi daha mantıklı olur ? (Aracın km si 246.000 de)
-
10-40 uygun :tamamdir
20-50 çok kalın gelir
-
kısın benzınlı yazın dızel yagı derım ben bu tıp motorlarda ben bu sekıl kullanırım kısın ınce yag fıncanların ıyı dolması acısından bı yarar saglar bazı sorunları ort bas eder yazında ınce yagı cok ınce we zaten hawanın sıcaklıgı we motor sıcaklıgıyla bırlıkte dahada ıncelır o yuzdende cok ınce bı kacaktan bıle sızıntı yapar o yuzden yazın kalın kısın ınce yag derım ben :tamamdir
-
gardaş 20-50 kamyon yağı :)
-
Bende bu konuda Alper abime katılıyorum kışın 10-40 yazın 20-50 :tamamdir Benim motor yapıldığına babama o kadar söylememe rağmen 20-50 koydurmuştu,geçen hafta filtresiyle beraber 10-40 koydum Castrol Marka marş basışı bile değişti :sevgi:
-
arkadaşlar yağın yazı kışı olmaz yapmayın
-
;D ;D
-
91 model TD golf 2 aracıma , motor yağı için , Castrol 10-40 mı almalıyım , Castrol 20-50 mi ? iki tercih arasından hangisi daha mantıklı olur ? (Aracın km si 246.000 de)
adaş biz 15 40 kullandık sanırım. 5 li bişiydi işte. bizimkiler için uygun olan buymus
-
10 40 yarı sentetik yağ her zaman iyidir. Motorunuz daha sessiz çalışır,daha performanslı bir yağdır.Yarı sentetik yağ olduğu için mineral yağlara göre çok daha uzun ömürlüdür. Kışın marşa bastığınızda ince olmasının avantajı ile motorun en kuytu köşelerine çok kısa sürede ulaşarak yağlama yapar ve motor ömrünü uzatır. 20-50'den 10-40'a geçerseniz farkı çok rahat anlarsınız.
-
arkadaşlar orjinalinde kitabında 15/ 40 yazıyor en soğuk havalarda ve en sıcak havalarda her halukarde dizeller için bu yağın kullanılmasını fabrikası ve mühendisleri tavsiye etmiş.bende kitabı var aynen bu şekişlde yazıyor
-
VW nin orj. kitabında 15w /40 yazar ama bu değildirki bunu kullanıcaksınız.. Bu numaralar ülkeye göre verilen iklim sıcaklarıdır.. Almanya gibi kışları -25 dereceyi gören ülkelerde 20w/50 veya 15w/40 tır ama ülkemizin iklim değerleri bukadar soğuk değildir o yüzden dizele böyle yada benzinliye böyle bir yağ uygulaması tamamen eski ustaların ve onların yetiştirdiği çırakların karadul hikayeleridir.. Biten motora kalın yağ koyun motorun ömrü daha uzun olsun yok böyle birşey.. Aracınızı seviyorsanız onun dilinden anlayın ve onu üzmeyin.. Oturduğunuz iklime göre aracınıza sentetik yağ kullanın. Ben marmara bölgesinde oturuyorum ve kesinlikle 10w/40 ın üstüne çıkmam motor bitiksede bitmiştir bunu yağla kurtaramam zaten herhalükarda yağı yakacaktır bunun önüne geçmenin tek yolu sıfırlatmaktır :) Motorda aşınma varsa kalın yağ koymak motoru korumaktan ziyade dahada sorunu büyütmeye gider.. Aşınmış yatakları doldurayım derken zaten performansı düşmüş bir makinayı dahada zorlayarak motora dahada hasar vermekten ileri gitmez bu durum..
-
taktir ettim çok mantıklı ve güzel bir açıklama..
-
iyi ya yazları bizim ülkemiz daha çok sıcak 10/40 gibi ince yağ sıcakta dahada incelmezmi kalın yağ kullanmak gerekmezmi
-
Ben 20/50'den 10/40'a geçiş yaptım gerçekten fark var en basit örnek motorum çabuk ısınıyor jikleyi daha erken kapatıyor sabah marş basarken daha rahat alıyor,bide bujileri yeniliyim bakalım neler olucak :sevgi:
-
Arkadaşlar kalın yağ işi eskidendi, artık motor yağları çok gelişti ve yarı sentetik ya da tam sentetik teknolojisinden sonra iklim denilen birşey kalmadı. 10-40 yağ, 20-50 yağ'dan ince olmasına rağmen çok daha dayanıklı.Sonuçta 20-50 yağ mineral yağ değil mi? Artık yeni üretilen araçların hepsinde ya yarı sentetik 10-40 yağ ya da tam sentetik 5-40 yağ kullanılıyor. Tabi iklim koşullarına göre doğru yağı da kullanmak önemli.Ama yağların kataloglarında ki ifadelere ve derecelere bakarsanız en ince yağ bile buz gibi bir hava da ya da çok sıcak bir havada etkisini fazlasıyla gösteriyor. Zaten yarı sentetik veya tam sentetik yağın kalın mineral yağlardan farkı bu değil mi? Daha uzun yağ ömrü, ince olduğundan dolayı daha iyi yağlama.
Elbette şu da var ki motor teknolojilerine bağlı olarak standartlarda kalmak önemlidir. Şimdi siz gidipte bir Golf 2'de 5-40 yağ kulllanamazsınız.Çünkü silindir cidarları,segman silindir mesafeleri vs, bu yağa uygun şekilde üretilmemiştir. Ama kataloglarınızda 15-40 yazıyorsa 10-40 kullanabilrisiniz. Zaten 10-40 veya 5-40 yeni bir teknoloji yağı.
Ben de daha önce ki özel servisimde 15-40 kullanırdım.Usta'ya hep sorardım neden 10-40 koymuyorsun diye. O da buranın ikliminin yağı değil derdi. Servisi değişip başka bir servise gidince 10-40 kullanınca buranın iklimi olduğunu çok iyi anladım:) Bilmem anlatabildim mi?
İsterseniz castrol web sitenizde aracınıza uygun yağı bulabilirsiniz.
-
iyi ya yazları bizim ülkemiz daha çok sıcak 10/40 gibi ince yağ sıcakta dahada incelmezmi kalın yağ kullanmak gerekmezmi
Yağın yoğunluğunu sıcak havada kaybetmesi gibi bir durum yok. yani aracınızın motorunun sıcaklığı soğutma sistemi tarafından kontrol altında tutuluyor.. Yani bugün hava 38c motor yağım inceldi gibi bir durum yok..
-
erşan kardeş kendini kanıtladı.. söyledikleri kulaktan dolma ve ya alışılagelmişlerden farklı. akla mantığa uyuyor. bravo kardeş :tamamdir
-
Yağın yoğunluğunu sıcak havada kaybetmesi gibi bir durum yok. yani aracınızın motorunun sıcaklığı soğutma sistemi tarafından kontrol altında tutuluyor.. Yani bugün hava 38c motor yağım inceldi gibi bir durum yok..
bende ilk sayfayı okuduktan sonra aynen bunu yazacaktım. ne alaka sanki alaskada yaşıyormuşuz gibi bir izlenim var. fikrimce; ilk çalışmada yay ne kadar hızlı dolaşabiliyorsa o kadar az aşınma olur. kalın yağ daha zor pompalanır.daha zor hareket eder.visikozite çok önemli. ben napıyorum derseniz alttan sızdırma olduğundan en ucuz 20-50 atıp geçiyorum...ama yanlış :)
-
Birde şöyle bir durum var düz mantık bakıldığında 20-50 kalın yağ ısındığında belli bir oranda inceliyor yani akışkanlığı artıyor , 10-40 ise zaten ince yağ birde ısınınca daha da incelir diye düşünebiliriz ama yarı sentetik ve sentetik yağlar soğukken akışkanlık değeri yüksek olduğundan yağlama daha kolay olur ısındığında da akışkanlık değeri mineral yağdaki gibi artıp iyice incelmez içindeki katkılar sayesinde mümkün olan en ideal seviyede kalıp maksimum yağlama yapmaya devam eder.
-
Yani durum kahvaltıdaki tereyağ olayı değil.. Birileri uğraşıyor yıllarca deneyim ve tecrübeler doğrultusunda geliştiriyorlar. O yüzden almadan önce araştırmak ve doğru olanı almak lazım..
-
Sevgili arkadaşlar; mesele ince veya kalın yağ değil.Önemli olan yağın vsikosite özelliğidir. Eğer google'de kaynaklardan veya castrol web sitesinden araştırırsanız 10 40 yarı sentetik veya 5 40 tam sentetik yağın 20 50 den çok daha uzun ömürlü ve yararlı olduğunu göreceksiniz.
-
Yani durum kahvaltıdaki tereyağ olayı değil.. Birileri uğraşıyor yıllarca deneyim ve tecrübeler doğrultusunda geliştiriyorlar. O yüzden almadan önce araştırmak ve doğru olanı almak lazım..
:tamamdir ;D
-
Uzun zaman önce buna benzer konu açmıştım , buradan 10/40 ya da 15/40 kullanma tavsiyesi çıkmıştı... Aracım 1991 model Turbo Dizel Golf 2 , 250000 km civarında , arabama en iyi yağı almak istiyorum , kitapçığında 15/40 yazıyormuş tabi 1984 tarihinde , biri bana Castrol 5w/40 tam sentedik yağ önerdi , siz ne düşünüyorsunuz ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
arkadaşlar aracınızın lift teli hidrolik ise 10 40 yağ kaldırır mekanik ise 15 40 daha idealdir bunu göz önüne alarak yağınızı değiştirin
-
ilker kesinlikle 20-50 kullanma özellikle turbolu araçta hiç kullanma 15-40 dizel paran varsa 10-40 dizel benim bildiğim 10-40 biraz daha pahallıdır
-
ilker kesinlikle 20-50 kullanma özellikle turbolu araçta hiç kullanma 15-40 dizel paran varsa 10-40 dizel benim bildiğim 10-40 biraz daha pahallıdır
O yanlışı yaptım , birini dinledim 20-50 aldım , araba anormal bi derecede çekişten düştü ve zor çalışır oldu , hemen değiştirdim , daha önceki yağımdan 10-40 castrol aldım ama 5-40 konulsa daha da iyi olur diye düşünüyorum ama 5-40 en pahalıları , full sentetik olduğu için ama en iyisi de o galiba , ama 10-40 ın ideal olduğunu çok kişi söylüyor ve ben de 10-40 dan memnunum.
-
arkadaşlar aracınızın lift teli hidrolik ise 10 40 yağ kaldırır mekanik ise 15 40 daha idealdir bunu göz önüne alarak yağınızı değiştirin
Lift teli ne demek ?
-
turbolu araçların orjinal kullanması gereken 15-40 dizel diye biliyorum ben daha farklı yağ hiç koymadım.12 yıldır mk 2 kullanıyorum
-
turbolu araçların orjinal kullanması gereken 15-40 dizel diye biliyorum ben daha farklı yağ hiç koymadım.12 yıldır mk 2 kullanıyorum
Aynen doğru biliyorsun , çünkü kitapçığında 15-40 yazıyormuş , başka bir yere sormaya bakmaya gerek yok , eğer sen 12 yıldır mk 2 kullanıyorsan ve 15-40 kullanıyorsan memnunsan , ben de 15-40 alırım , çünkü deneyen biliyor , 10-40 sanki ince gibi geliyor bana , bu yüzden ben 20-50 almıştım birinin söylemesiyle ama 5-40 da tam sentetikmiş daha iyi olurmuş , o da mantıklı , ama gel gelelim 10-40 ya da 15-40 ideal gibi görünüyor
-
Bende aracımı yeni yaptırdım 10w-40 mı 15w-40 mı merak ediyorum artık. 3000 lira harcadık motora komple orjinal parçalarla. bi 300 bin daha götürsün bizi düldül die :D
-
Aracım 91 model TD golf 2 ,15-40 , 10-40 , 20-50 , 5-40 :) hepsini bizzat kendim test ettim kullandım , 15-40 a karar verdim , kitapçığındada bu yazıyormuş zaten ! Ama 10-40 da olabilir , benim tavsiyem 15-40. 20-50 asla ! Çok çok kalın geliyor , 5-40 asla , çok çok ince geliyor , geriye kalan belli : 15-40 ...
-
ben sureklı 10 40 katıyorum ve aracım baya yag eksıltıyor..
2 gun once yag bakımını yaptım mobıl 10 40 kattım uzerınede bor yag ve motor koruyucusu kattım.
10 40 60 tl
15 40 ıse 40 tl sız 15 40 a karar verırken bundakı en onemlı etkenınız ne oldu ?
yag eksıltmesı mı ? aracın sesındekı degısıklık mı ? vs...
-
10 -40 kullanınca yağ eksiltiyor diye bişey yok ki yağ eksiltmesi başka bir yerdendir i.bu araçlar 15 -40 ile doğmuş bundan daha iyi bir sebep olamaz.niye illa farklı yağ kullanmaya çalıştıklarını hiç anlamam.sıfır motor yaptırdım baktım usta 10-40 koymaya çalışıyor nedenini sordum motor sıfır dedi .neyse ne dedim yine de 15 -40 koydurdum.sonuçta bu araç yeniyken de 15 -40 ile çalışıyordui.demi.düz dizeller farklı ama turbolu olanlardan bahsediyorum.
-
ben sureklı 10 40 katıyorum ve aracım baya yag eksıltıyor..
2 gun once yag bakımını yaptım mobıl 10 40 kattım uzerınede bor yag ve motor koruyucusu kattım.
10 40 60 tl
15 40 ıse 40 tl sız 15 40 a karar verırken bundakı en onemlı etkenınız ne oldu ?
yag eksıltmesı mı ? aracın sesındekı degısıklık mı ? vs...
15-40 a karar vermemin nedeni , kitapçığında 15-40 yazması , motorun daha verimli çalışması (sesi çekişi vb.) , yağı daha az yakması ya da egzoz dan atması... Ama Mehmet in de dediği gibi , motor sorunsuz olsaydı eğer ya da turbosu , ne yağ yakar ne de yağ eksiltir , o başka bir konu ! Ve 10-40 60 tl daha iyi , 15-40 40 tl daha kötü diye bir mantık yok ! Bende o mantıkla düşünüyordum ve 140 tl lik yağ aldım koydum 5/40 castol ful sentetik , olduğu gibi yok oldu yağ ince geldi , çünkü o yağlar bizim araçlar için uygun değil , yeni nesil araçlar için geliştirilen bir yağ ! Aracın kitapçığında 15-40 yazması yeterli değilmi ? En uygun yağ o , ne ince ne de kalın , ideali ! Kullanırken fark ediliyor zaten. Yani bmw X5 in lastik ve jantları pahalı diye , onları alıp bizim araçlara takmanın mantığı yoksa , bu yağ pahalı ve daha iyidir diye pahalı yağ almanında mantığı yok. (yağ numarası olarak tabi 5-40 ,10-40 vb. ) ama bazı yağlar vardır 15-40 dır ama kalite kalitedir , o zaman tabiki seçtiğimiz numaradaki yağın en iyisini almak yararlı o ayrı konu.
-
ben aracım yag yakıyor dıye 15 40 katmayı dusunmuyorum..
aracım sarsıntılı calısıyor bıraz .. yakıtıda fazla yakıyor. yag eksılktme sıkıntım ozellıkle uzun yola cıktıgımda oluyor 3 saat kontak kapatmıyorum bu sekılde gıt gel yaptım mı yag cok ısındıgından mıdır bılmıyorum arac yagı cok eksıltıyor.
motorum cok saglıklı olsada en uygun yagı katmak ıcın ugrasırıım dımı sonucta..
ben uzun zamandır 15 40 katsam mı dıye dusunuyordum ama emın olamıyordum artık bundan sonra 15 40 katayım bende..
su an 10 40 kullanıyorum yaklasık 1 senedır
bundan sonra 15 40 kullanınca arasındakı farkı bende buraya yazarım...
verdiginiz bilgiler için teşekkür ederimm...
-
bendeki jetta 2 91 model turbodiesel kullanma kılavuzu kitapçığında yağı kullanma talimatını yazmış birde grafik çizmişler o grafikte 10-40 da yazıyor ama en soğuk koşullarda 40 dereceyle -25 derece arası hep 15-40 yağ kullanılmasını tavsiye etmişler
-
akın eğer sıccakken yağ eksiltiyorsa bence bir kontrol et kaçak falan var mı .çünkü dediğin gibi sıcakken yağ incelir incelince de sızıntı yapmayan yrlerden sızıntı yapar.ha eğer sızıntı yoksa ve yağ eksiltiyorsa başka bir problem vardır .motor da sarsıntılı çalışıyor diyorsun.bir ustaya baktır derim.sadece 10 -40 kullanıyorsun diye yağ eksiltmez.eksiltiyorsa 15 -40 ta da 20-50 de de eksiltmeye devam edecektir.sadece eksilttiği yağ oranı değişebilir.bence bir motorcu baksın dinlesin ölçsün biçsin usta baksın yani.tabi eğer yağ sızıntısı yoksa...
-
Arkadaşlar konu ufaktan hortladı ama yeni konu açmak istemedim 84 tdi jettam var ama motor ra kodlu yani 88 -90 model arası sizce bu yağ nasıl hem motora uygunluğu hemde fiyat açısından.Teşekkürler.
http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Tection-Turbomax-15W-40-7-Lt,PR-204.html
-
eski tip motorlarda 10-40 yağ (10-40'da full sentetik olmadığı için marka çok farketmiyor benim için) üzerine 2 yağ değişiminde birde Bor katkısı,miss :sevgi:
-
Castrol de katkı maddesi kullanmayın yazıyor koysak ne olur yapısı mı bozuluyor. Bu arada 15 /40 castrol turbomax ı 55 tl ye buldum sizce nasıl fiyat.
-
Mobil 1 0-40'da Bor katkısı zaten kendi içinde mevcut olduğundan Mobil kullanmanıza gerek yoktur diyor ama kullanılamaz demiyor. Castrol'u çok iyi bilmiyorum ama Castrol kullanmayı da hiç düşünmüyorum. Castrol önce kendi yaptığı yağa baksın,yeni nesil 1.6 TDI'larda partikül filtreleri Türkiye'de Doğuş'un önerdiği Castrol yağ ile çatır çatır bozulurken avrupa'da böyle bir sorun yok! Ya Avrupa'da ki motorla buradaki motorlar farklı ya da Avrupa'da kullanılan yağ ile Türkiye'de kullanılan yağ farklı ;)
-
castrol rx turbo 15 / 40 ı aldım değiştirince fark ne olacak bakalım ???