Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: barut - 06 Nisan 2011, 16:00:17
-
Bu devreyi Ankaralı olan bir kardeşim kendisi hazırlamakta ve montajını yapmaktadır. Siparişimi verdim golf içinde hazırlıyor. Eski aracım olan R11de de vardı ama bu devreyi biraz daha güncelliyerek otomatik far haline getirdi.
Follow Me Home - Uğurlama Işığı Modülü Işık Sensörlü Ayar Süreli sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-ayar-sureli-46615372/detay)
YouTube
- lada vega kısa farların alarma bağlanması
(http://www.youtube.com/watch?v=bQuhXKxH-5A&feature=player_embedded)
-
iki kasa için var mı
-
bu iş kasaya modele bağlı değil nizam far olması yeterli :D
-
bu iş kasaya modele bağlı değil nizam far olması yeterli :D
elektronik işi pek kafam almıyor ondan soruyorum
-
Güzel bir şey, çok kişi alır bence bunlardan :)
-
Çok güzel bir alet yazın alırım bi tane harbi bayağı havası olur bunun mekana girerken kapıları kilitliycen farlar kendi sönücek :-X Peki bunun için merkezi kilit beyinini değiştirmemiz şartmı yoksa ayrı aparat olarak mı takılıyor :melek:
-
peki buna karşılama eklenebiliyormu?
-
Eklenir bence, aynı sistem hem kilitlemeye hem de açmaya bağlanabilir. Üşenmesem ben de yaparım ama şu sıralar zaman yok.
-
Eklenir bence, aynı sistem hem kilitlemeye hem de açmaya bağlanabilir. Üşenmesem ben de yaparım ama şu sıralar zaman yok.
buğra doğum gunumde hediye gönder bana yapıp :D
-
buğra doğum gunumde hediye gönder bana yapıp :D
Yakmayalım arabayı sonra :D Tam hediye olur :D
-
Çok güzel bir alet yazın alırım bi tane harbi bayağı havası olur bunun mekana girerken kapıları kilitliycen farlar kendi sönücek :-X Peki bunun için merkezi kilit beyinini değiştirmemiz şartmı yoksa ayrı aparat olarak mı takılıyor :melek:
bu ayrı bir sistem kardeşim merkezi kilite hiçbir etkisi olmuyor
-
peki buna karşılama eklenebiliyormu?
ek bir röle ile ben kaşılamayıda yaptırmıştım ama bu o devre değildi epey geliştirdi arkadaş sorayım eklemişmi diye
-
Güzel bir şey, çok kişi alır bence bunlardan :)
renault forumunda peynir ekmek gibi satılmıştı çokda havalı birşey oluyor :) mahallede arkamdan "abi farlar açık kaldı" diye bağıran çok oluyordu :D
-
renault forumunda peynir ekmek gibi satılmıştı çokda havalı birşey oluyor :) mahallede arkamdan "abi farlar açık kaldı" diye bağıran çok oluyordu :D
;D ;D
-
ek bir röle ile ben kaşılamayıda yaptırmıştım ama bu o devre değildi epey geliştirdi arkadaş sorayım eklemişmi diye
ham karşılama hemde uğurlama devrede varmış
-
bu ayrı bir sistem kardeşim merkezi kilite hiçbir etkisi olmuyor
O zaman orj. merkezi kilitli araçlar için geçerlidir abi merkezi kilit olmayan arabaya olmaz demeki merkezi kilit + far şart ;D
-
sensörle farların otomatik yanmasınıda sağlıyor kardeşim far şart yane :D
-
sensörle farların otomatik yanmasınıda sağlıyor kardeşim far şart yane :D
Tamam ya bunan + xenon şart oldu ortamda harbi acaip hava atılır kilitleyince aaa kaç model arabadaki özelliğe baaak :D
-
akşam eve girerken aletin takılı kalma ihtimali ? ;)hiç iyi olmaz bu :-[
-
arkadaşlar ilandaki ankaradaki r11 flash benimdi. yasin kardeşle beraber montaj yaptık. :tamamdir
ürünün kullanılması için uzaktan kumanda ile çalışan merkezi kilit veya alarm sisteminin olması şart.(far olması şart değil, sis de olabilir ::) )
ürün sadece uzaktan kumandadan tetik alıyor. yani ne beyine nede aracınızın her hangi bir yerine zararı yok!
ürününün sonuna kadar arkasında duran bir arkadaş.
özellikle bayanlar için çok kullanışlı bir ürün. şiddetle tavsiye ederim >:D
-
akşam eve girerken aletin takılı kalma ihtimali ? ;)hiç iyi olmaz bu :-[
benim başıma böyle birşey gelmedi. aracın gaz pedalının takılı kalması gibi birşey bu :p
-
benim başıma böyle birşey gelmedi. aracın gaz pedalının takılı kalması gibi birşey bu :p
Abi benim gaz pedalı arada takılı kalıyo :D
-
Abi benim gaz pedalı arada takılı kalıyo :D
dikkat et mk1 cabrio değerli bir araba ;)
-
dikkat et mk1 cabrio değerli bir araba ;)
O dediğim eskidendi şimdi nema problema sorun yok yani :sevgi:
-
Değerli vw forum üyeleri ilginiz için teşekkür ediyorum.
Forum üyeliğim 3 günü aşkın zamandır onaylanmadığı için Tayfun bey aracılığıyla sorularınızı yanıtlamak istedim.
Follow Me Home Uğurlama ve Karşılama Işığı Modülümüzün hem uğurlama hem de karşılama özelliği vardır.
Follow Me Home Uğurlama ve Karşılama Işığı Modülümüzün ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit e zarar verme gibi bir durumu mümkün değildir. Çünkü FOLLOW ME HOME - UĞURLAMA - KARŞILAMA IŞIĞI MODÜLÜ nün ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit e herhangi bir voltaj - sinyal uygulaması yapmaz aksine ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit ten tetikleme sinyali alır. Modül tasarımı voltaj dalgalanmalarına ve yanlış bağlantılara karşı olabildiğince korunaklı şekilde yapılmıştır.
Sistemin takılı kalma ihtimali çok çok zayıftır, bu gibi bir durum ancak araçtan tetikleme sinyalinin kesilmemesi durumunda olabilir.
İlk fırsatta kuzeyank = Özgür abinin yeni aracına da takacağız.
-
Değerli vw forum üyeleri ilginiz için teşekkür ediyorum.
Forum üyeliğim 3 günü aşkın zamandır onaylanmadığı için Tayfun bey aracılığıyla sorularınızı yanıtlamak istedim.
Follow Me Home Uğurlama ve Karşılama Işığı Modülümüzün hem uğurlama hem de karşılama özelliği vardır.
Follow Me Home Uğurlama ve Karşılama Işığı Modülümüzün ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit e zarar verme gibi bir durumu mümkün değildir. Çünkü FOLLOW ME HOME - UĞURLAMA - KARŞILAMA IŞIĞI MODÜLÜ nün ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit e herhangi bir voltaj - sinyal uygulaması yapmaz aksine ECU, alarm sistemi ya da merkezi kilit ten tetikleme sinyali alır. Modül tasarımı voltaj dalgalanmalarına ve yanlış bağlantılara karşı olabildiğince korunaklı şekilde yapılmıştır.
Sistemin takılı kalma ihtimali çok çok zayıftır, bu gibi bir durum ancak araçtan tetikleme sinyalinin kesilmemesi durumunda olabilir.
İlk fırsatta kuzeyank = Özgür abinin yeni aracına da takacağız.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir
yasin kardeş ben anahtarlı istiyorum ama. sana bahsettiğim gibi. mk2 ye biraz masraf yaptık ;) durumları düzeltir sana haber veririm :tamamdir
-
Arkadaşım aküyü bitirme gibi bi sorun olur mu?
-
Devrenin zaman ayarı var 20sn.-60sn arası yanlış hatırlamıyorsam. mak. 60sn farların yanınca akün biterse o aküyü değiştir zaten ;)
belki ilginizi çeker yasin kardeşim tavan lambalarını falan led uygulaması yapıyor. forum üyeliği kabul olsun bol bol paylaşım yaparız.
-
Haha komik ama beni biraz ters anlamışsın :) Demek istediğim şu; bu sürekli devrede kalan birşey ve ilanda da yazdığı kadarıyla tavan lambası kadar elektrik yiyor. Ayrıca hani devredeki küçük bi problemle falan acaba aküyü yicek bişey yapar mı? Daha önce bozuk alarmım bitirdi çünkü. Bilmem anlatabildim mi?
-
teknik olarak cevabı yasin in vermesi daha doğru olacaktır. kullandığım sürece herhangi bir problem çıkartmadı. ayrıca sürekli devrede olan bişey değil. kumandanın açma veya kapama düğmesine basınca tetikleniyor farların açık kalma süresi kadar devrede kalıyor.
-
Heeee tamam o zaman teşekkür ederim. Açıkcası 1 seneden beri çok istediğim birşeydi, hatta forumda konu bile açmıştım sanırım. Umarım anlatıldığı kadar iyidir.
-
pişman olacağını sanmam.
hatta ben yasin e buna düğme koy her zaman devrede olmasın istediğin zaman devreye sokarsın gibi bir öneride bulundum. ışık sensörü eklemiş sanırım yani sadece gece karanlıkta çalışacak.
-
Peki o kutu böyle açıkta konsolda falan mı duruyor?
-
yasin kardeş ben anahtarlı istiyorum ama. sana bahsettiğim gibi. mk2 ye biraz masraf yaptık Wink durumları düzeltir sana haber veririm :tamamdir
Özgür abi bu yeni modül diğerine göre daha ergonomik, açma kapama anahtarıda var hemde hemen elinin altındaki ışık sensörü üzerinde.
Bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim Wink
Ayrıca sen ne zaman istersen takarız durumun düzelsin yada düzelmesin sorun değil abi
Erco bey,
Doğru montaj neticesinde KESİNLİKLE böyle bir sorun yaşanmaz, sistemi araçlarında kullananlar en büyük referansımdır, şimdiye dek kullananlarda böyle bir sorun yaşanmadı, müsterih olun Wink
Esasında ürün açıklamasına modülün çalışma esnasında harcadığı gücü yanlış yazmışım (ilk fırsatta düzenleyeceğim)
Modül çalışırken 5 watt lık bir tavan lambasının 4 te biri kadar yani 100mA akım çeker = güç harcar.
Olası bir sorunda ise dediğiniz gibi akü bitirecek boyutta güç harcayacak olsa modül voltajını besleyen kablo üzerindeki 5 amperlik sigortanın değeri aşılınca sigorta atarak ta korunma sağlanmış olur.
Ayrıca Özgür abinin dediği gibi modül yalnızca tetikleme sinyali aldığında devrede, diğer zamanlarda bekleme konumundadır.
Modül ışık sensörü vasıtasıyla karanlıkta çalışacak, isteğinize göre ayarlayabildiğiniz sensör hassasiyeti ayarıyla isterseniz yalnızca karanlıkta, isterseniz de hem karanlıkta hem aydınlıkta çalışmasını sağlayabiliyorsunuz :)
Modülün kutusu alarm, merkezi kilit v.b. kutuları gibi sigorta paneli yada müsait görülen herhangi bir yerde duruyor, yani nereye isterseniz oraya, açıkta durmasına gerek yok zaten ;)
-
yasin kardeş ben anahtarlı istiyorum ama. sana bahsettiğim gibi. mk2 ye biraz masraf yaptık Wink durumları düzeltir sana haber veririm :tamamdir
Özgür abi bu yeni modül diğerine göre daha ergonomik, açma kapama anahtarıda var hemde hemen elinin altındaki ışık sensörü üzerinde.
Bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim Wink
Ayrıca sen ne zaman istersen takarız durumun düzelsin yada düzelmesin sorun değil abi
Erco bey,
Doğru montaj neticesinde KESİNLİKLE böyle bir sorun yaşanmaz, sistemi araçlarında kullananlar en büyük referansımdır, şimdiye dek kullananlarda böyle bir sorun yaşanmadı, müsterih olun Wink
Esasında ürün açıklamasına modülün çalışma esnasında harcadığı gücü yanlış yazmışım (ilk fırsatta düzenleyeceğim)
Modül çalışırken 5 watt lık bir tavan lambasının 4 te biri kadar yani 100mA akım çeker = güç harcar.
Olası bir sorunda ise dediğiniz gibi akü bitirecek boyutta güç harcayacak olsa modül voltajını besleyen kablo üzerindeki 5 amperlik sigortanın değeri aşılınca sigorta atarak ta korunma sağlanmış olur.
Ayrıca Özgür abinin dediği gibi modül yalnızca tetikleme sinyali aldığında devrede, diğer zamanlarda bekleme konumundadır.
Modül ışık sensörü vasıtasıyla karanlıkta çalışacak, isteğinize göre ayarlayabildiğiniz sensör hassasiyeti ayarıyla isterseniz yalnızca karanlıkta, isterseniz de hem karanlıkta hem aydınlıkta çalışmasını sağlayabiliyorsunuz :)
Modülün kutusu alarm, merkezi kilit v.b. kutuları gibi sigorta paneli yada müsait görülen herhangi bir yerde duruyor, yani nereye isterseniz oraya, açıkta durmasına gerek yok zaten ;)
-
Değerli forum üyeleri sorularınızı yanıtlamak için aranızdayım.
İlginize teşekkür ederim ;)
-
o kardeş hoşgeldin :sevgi: :sevgi: :sevgi:
-
Hoş geldiniz :) Bu sistemi ben kendim takabilir miyim? Elektrikten anlıyorum, zaten yapmam gereken tek şey kablo kes bağla olacak sanırım :)
-
o kardeş hoşgeldin :sevgi: :sevgi: :sevgi:
Hoşbulduk abi, 1 haftalık zorlu bekleyiş sonrası çok şükür aranıza alındım :)
Hoş geldiniz :) Bu sistemi ben kendim takabilir miyim? Elektrikten anlıyorum, zaten yapmam gereken tek şey kablo kes bağla olacak sanırım :)
Hoşbulduk ;)
Montajı aslında basit yalnız bazı detayları iyi bilmek ve kabloları iyi tespit etmek lazım, eliniz yatkınsa ve tecrbeniz varsa elbette siz de takabilirsiniz, yada dilerseniz beraber takabiliriz ;)
nasıl isterseniz :)
-
Hoşgeldin kardeşim,iyi forumlar...
Ürünün bize maliyeti ne olur..? Mekanın neresi..?
-
Hoşbulduk Oğuzhan bey sağolun, ürünün kargo dahil satış fiyatı 50 TL, mekanım Ankara :)
-
Hoşbulduk ;)
Montajı aslında basit yalnız bazı detayları iyi bilmek ve kabloları iyi tespit etmek lazım, eliniz yatkınsa ve tecrbeniz varsa elbette siz de takabilirsiniz, yada dilerseniz beraber takabiliriz ;)
nasıl isterseniz :)
Elim yatkındır, çok uğraştım kablolama işiyle hobi olarak :) Arabanın diğer eksiklikleri tamamlansın o zaman almayı düşünüyorum inşallah.
-
Elim yatkındır, çok uğraştım kablolama işiyle hobi olarak :) Arabanın diğer eksiklikleri tamamlansın o zaman almayı düşünüyorum inşallah.
O zaman sorun olmaz :) ben de yardımcı olurum zaten
Görüşmek üzere ;)
-
Tanıtım videolarından birisini paylaşıyorum. (videoyu mesaja gömmeyi beceremedim :( )
http://www.youtube.com/v/aJnpVZNAZ3w
-
İlgilenen arkadaşların mutlaka izlemesini rica ediyorum.
Film tadında çektiğimiz bir tanıtım videosu :D
http://www.youtube.com/watch?v=rfdn9KTqhjw
-
bu ugurlama isigi disinda projeleriniz varmidir?
varsa paylasabilirmisiniz?
-
Elbette var,
yalnız ne için sorduğunuzu öğrenebilirmiyim :)
-
Elbette var,
yalnız ne için sorduğunuzu öğrenebilirmiyim :)
bilmem :)
yani genel olarak sordum, merak ettim acikcasi..
hani cazip gelen seyler olur, kafaya takariz hirs yapar aliriz belki :)
baska bir amacim yok yani yanlis anlasilmasin..
-
bilmem :)
yani genel olarak sordum, merak ettim acikcasi..
hani cazip gelen seyler olur, kafaya takariz hirs yapar aliriz belki :)
baska bir amacim yok yani yanlis anlasilmasin..
Yok estağfirullah ;)
Yani projem çok ama zaman bulamadığım için sonlandıramıyorum...
Yağmur sensörü, far sensörü (1 tane yapmıştım aslında), akü kontrol ve ikaz devresi (belli bir voltajın altına düşünce çalışan aksesuar varsa voltajını kesen, bunu tamamladım şükür :D) silecek suyu bitti ikazı ve şu an aklıma gelmeyen birkaç tane daha var
folllow me home u hırs yapsanız olmazmı :D
-
Yok estağfirullah ;)
Yani projem çok ama zaman bulamadığım için sonlandıramıyorum...
Yağmur sensörü, far sensörü (1 tane yapmıştım aslında), akü kontrol ve ikaz devresi (belli bir voltajın altına düşünce çalışan aksesuar varsa voltajını kesen, bunu tamamladım şükür :D) silecek suyu bitti ikazı ve şu an aklıma gelmeyen birkaç tane daha var
folllow me home u hırs yapsanız olmazmı :D
follw me güzel proje ama ben pek düşünmüyorum..
ama takdir ediyorum ve farklı projelerinizi bekliyorum :)
-
Teşekkürler Erdem bey sağolun ;)
Sizin aklınızdan geçen değişik bir proje varsa onu da bilmek isterim :)
-
Gündüz Farı Projesine Çok Amaç Sürücü Devre DRL GittiGidiyor.com'da #38877232 (http://urun.gittigidiyor.com/Gunduz-Fari-Projesine-Cok-Amac-Surucu-Devre-DRL_W0QQidZZ38877232)
-
çabalarınız ve emeğinizi takdir etmemek mümkün değil. tebrikler.
-
Beğendiyseniz ne mutlu bana, teşekkürler ;)
-
Beğendiyseniz ne mutlu bana, teşekkürler ;)
abi biliyodum ta o zamandan belliydi senin böyle icatlar yapacağın :)emegıne saglık
-
abi biliyodum ta o zamandan belliydi senin böyle icatlar yapacağın :)emegıne saglık
;D ;D ;D
Ülen neden beraber çalışırken çıkarmadın bendeki cevheri o zaman
Sağolasın ;)
-
;D ;D ;D
Ülen neden beraber çalışırken çıkarmadın bendeki cevheri o zaman
Sağolasın ;)
abi guclerımızı bırlestırebılırdık :)
-
abi guclerımızı bırlestırebılırdık :)
Völtiranı oluşturalım geç kalmadan o zaman :D
-
Völtiranı oluşturalım geç kalmadan o zaman :D
her zaman :D
-
Yasin Abim şimdiden ilgin için teşekkür ederim 8) Daha güzel projelerini bekliyoruz :tamamdir
-
Sağol Erdemcim, beğenmene sevindim, montajın hemen sonrası ndaki duygularını merak ediyorum :)
eksik olma :sevgi:
-
Sağol Erdemcim, beğenmene sevindim, montajın hemen sonrası ndaki duygularını merak ediyorum :)
eksik olma :sevgi:
Abi emin ol senden daha çok merak ediyorum ;D gelmiyo şu cumartesi bi türlü iple çekiyorum :halazn:
-
Abi emin ol senden daha çok merak ediyorum ;D gelmiyo şu cumartesi bi türlü iple çekiyorum :halazn:
Mutlaka öyledir, ama memnuniyetini görmek benide çok memmnun edecek, hayırlı haberlerini bekliyorum, beni aramayı unutma :D
-
Mutlaka öyledir, ama memnuniyetini görmek benide çok memmnun edecek, hayırlı haberlerini bekliyorum, beni aramayı unutma :D
tamamdır patron :saygılar
-
B5 Passat a takılmıştır, işte konu :)
Follow me ;) (http://www.vwtr.net/forum/video/follow-me-t22726.0.html;new#new)
-
benim polo ya taktırdım ve çokta güzel oldu.hem karşılama hem uğurlama.kumandadan arabayı açınca ve kapatınca farlarımla beraber parklarım yanıyor..tavsiye ederim..
-
En az ve en fazla kaç saniyeye ayarlanabiliyor ::)
-
sımdı bu sıstem sadece gece calısıyor dımı ?
dıyelım gece aracın kontagını kapattım dırek devreye gırıyor mu ?
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-ayar-sureli-46615372/detay/
Detayı ilanda var. :tamamdir
Ben kullanıyordum aracı satma durumum vardı şuanda söktüm. En yakın zamanda geri takcam :tamamdir
:sevgi: Gayet kullanışlı ve dikkat çekici :sevgi:
-
cok mantikli bir ürün
alip montaj yapmak lazim
-
Gerçekten harika bir ürün en yakın zamanda alıp denicem :tamamdir
-
1 seneye yakın R11 aracımda kullandım :tamamdir Yasin o sistemi dahada geliştirdi çok daha güzel olmuş
-
sımdı bu sıstem sadece gece calısıyor dımı ?
dıyelım gece aracın kontagını kapattım dırek devreye gırıyor mu ?
hayır ışık sensörü var ister gece ister gündüz nasıl istesen öyle çalışıyor,mesela ben sensörü bantladım gece gündüz çalışıyor.Kontakla ilgisi yok arabanın uzaktan kumandasından arabayı kilitlediğin an siyallerinle beraber farlarında yanıyor..
En az ve en fazla kaç saniyeye ayarlanabiliyor ::)
en az 20 saniye en fazla 60 saniye açık kalıyor.Ben hiç zaman ayarını oynamadım 25 saniye sonra kapanıyor benimkiler.
-
İlgi gösteren ve cevap yazan herkese teşekkür ederim :)
Nuri bey memnuniyetiniz daim olsun ;)
Far-park yada sis-park kombinasyonun yanma süresi 10-60 saniye arasında ayarlanabiliyor :)
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-her-araca-uygun-amerikan-park-modulu-isik-ayarli-anahtarli-67214516/detay
Videoyu mutlaka izleyiniz. :tamamdir :tamamdir :tamamdir
-
özgür pm den adresi atarmısın bende montaj yaptırayım araca :tamamdir
-
cok basarili abi yaza dogru follow me homla birlikte taktirmak lazim :)
-
merhaba ben daha önce buna benzer bir ürün aldım cihazı 10 günde bir resetliyordum öyle çalışıyordu yani 10 günde bir aküden ayırıp tekrar takıyordum öyle çalışıyordu.ilerleyen zamanlarda buna benzer bir sıkıntı olurmu birde garanti 2 yılmı ?
-
Ben şuan kullanıyorum. Bir sıkıntı yok. Daha önceki aracımdada kullanmıştım bi şikayetim olmamıştı. Detaylı bilgi almak istiyorsan.
Yasin 0530 242 80 08
-
Ben şuan kullanıyorum. Bir sıkıntı yok. Daha önceki aracımdada kullanmıştım bi şikayetim olmamıştı. Detaylı bilgi almak istiyorsan.
Yasin 0530 242 80 08
Merhaba, mesajınızı yeni gördüm - ancak cevaplayabiliyorum, kusura bakmayın.
Bahsettiğiniz gibi bir sorun şimdiye dek HİÇ olmadı - yaşanmadı, Özgür abi sağolsunbunu teyid etmiş zaten.
İlgilenen herkese teşekkürler :)
Özgür abi senin de eline sağlık ;)
-
ilk merkezi kilit ve alarım taktırıyım sonra ilk işim bu :)
-
ilk merkezi kilit ve alarım taktırıyım sonra ilk işim bu :)
Ok teşekkürler ;)
-
arkadaşlar 2007 ford fiesta araç aldım. modülü bu aracımada uyguladım. sorunsuz tavsiye ediyorum. :sevgi: