Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: emre6n - 03 Nisan 2011, 18:24:31
-
aa
-
Maşallah çok yakışıklı olmuş Vento burunlu MK3 :sevgi:
-
mükemmel :sevgi:
-
Yakışmış ellerine ve emeğine sağlık. Ama tampon ve ön panjur çıtası arasında biraz boşluk sırıtıyor. Bu arada Jantlar kaç inc.?
-
telekkürler arkadaslar 16 jantlar
-
başarılı bir çalışma tebrik ederim.. :saygılar
-
Gayet başarılı tebrikler. Bende Hasan ile aynı fikirdeyim. Tampon ve panjur çıtası arasındaki boşluğu hallet bir an önce. Çok daha güzel olacaktır. :tamamdir
-
sizin istediginiz gibi oldu ise sevindim sizin adiniza..
NOT: keske resim boyutlarini kucultup atsaydiniz foruma..
acilmasi epey uzun surdu..
-
güzel çalışma beykozun neresinde ikamet ediyorsunuz
-
bi kaput bulsam bende gecicem ventoya aklımda var panjur far sorun diill:)
-
Vento Kaput :)
Vento Kaput 1992-1998 (http://www.otoparcasepeti.com/?urun-20073-Vento-Kaput-1992-1998.html)
-
Yapılırmı ? yapıldı işte :D :tamamdir. ama orjinal haline logosuz panjur güzel bir far takımı ile bundan daha hoş olabilirdi derim :-X
-
Emeğe saygı,eline sağlık ama illede orjinal... :tamamdir
-
:tamamdirgüzel olmuş kazasız belasız
-
hakkaten çok iyi olmuş maşallah :) ön panjurun üst kısmını siyaha boyamanızı öneririm daha çok yakışacaktır far karartma işlemi ile
-
maaşallah, güzel olmuş araç fakat şu başlığa ne zaman baksam, internet felç oluyor çözünürlük yüzünden. :D
-
güzel olmuş bu panjur tırnakları galiba mk3 lerin hepsinde olan bişe bendede tampondaki ince bi kılcal çatlak tan dolayı oturmuyordu bende tırnakların çogunu erittim avuç taşlama makinayla oldu oturdu görintu bozukluğuda kalmadı olmuyorrsa bide böyle deneyin derim
-
güzel çalışma beykozun neresinde ikamet ediyorsunuz
harmantepede oturuyorum arkadasım
çıtayı ayarlatmaya fırsatım olmadı tekrardan baktırcam.resmleride böyle ekleyebildim k.bakmayın düzeltmek için önerisi olan varsa değiştirim:)
-
harmantepede oturuyorum arkadasım
çıtayı ayarlatmaya fırsatım olmadı tekrardan baktırcam.resmleride böyle ekleyebildim k.bakmayın düzeltmek için önerisi olan varsa değiştirim:)
baskan eklerken sag tarafta boyut ayarlama var her ekledigin resim için o boyutu 800.800 yaparsan cok daha faydalı olur sen onu ayarlamadan eklemişin ondan resim boyutu cok yüksek