Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: erdalerdogan - 24 Mart 2011, 17:07:25
-
s.a arkadaşlar benim bora primeline teneke jantlı arabama pasifiğin orjinal çıkma jantını aldım yanlız içerisinden bijonlar çıkmadı benim aracın eski bijonları olurmu bilginiz varmı servisi aradım bijon boyları uyarsa olur dedi acil cevap bekliyorum.
-
bijon boyları kurtarıyorsa uyar :)
-
evt bende onu öğrenmek istiyorum bijon boyları aynımı acaba teşekkürler.
-
muhtemelen kurtarır
4 tanede şifreli bijon takarsanız sağlıklı olur ;)
-
boranın hangi modellerinde şifreli bijon var ki ayrıca şifreli olduğunu nasıl anlıyoruz.
-
jantın arkasında 2cm civarında çıkıyorsa yeterlidir
-
tşk.
-
boranın hangi modellerinde şifreli bijon var ki ayrıca şifreli olduğunu nasıl anlıyoruz.
alaşım jantı olan modellerin hepsinde var.
bijonlara bakarsınız farkedersiniz biri farklıdır, bagajdada bir tane anahtarı olur bijonların. o olmadan lastiği sökemezsiniz ;)
-
bende bi soru sorayım bijonlarla ilgili.Benim bijonların kapakları eksik.nerden temin edilir? sanırım 7-8 tane eksiğim var.İllede yetkili serviste mi satılıyor bu kapaklar?
-
dışarıda parçacılarda da satılıyor ben o şekilde almıştım ama burdurda bulunabilirmi bilmiyorum
-
arkadaşlar pek konu ile alakası yok ama ben comfort boramın çelik jant larını boyamak istiyorum..birinin ortasındaki plastik kısım ve döküm jant kısımlarında da çizikler var..bunları nerede nasıl boyayabilirim..