Aracın üzerinde orjinal fabrikasyon halıflex Åeklinde Fabia paspas var .
ama çamurlu havalarda adamı canından bezdiriyor.
10 günde bir banyoda halı yıkama Åampuanı ile yıkamak zorunda kalıyorum.
Krom paspaslar gayet Åık duruyor. bir de kolay yıkanır haliyle.
Åu paspası tavisye eder misiniz?
Hepsiburada.com : Akıllı AlıÅveriÅ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alıÅveriÅ merkezi Hepsiburada.com'da (http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-krom-paspas-5-parca-karbon-67430/ProductDetails.aspx?productId=otev67430&categoryId=20036436)
bunlarda kaygan oluyor arkadasımın hyundai aracında vardı kaucuk olanlardan almalısın bence, ben düldüle aldım 25 tl vermiÅtim iki ay oldu
al abi koy gitsn çamurla urasılmaz bende kaucuk paspas koydumm kıŠgecene kadar devam.bi silersin tertemiz olur.
bunların rengi atıyo bi süre sonra bence kauçuklar daha iyi
Åaka yapıyor olmalısın, tam apachi iÅi bunlar ya :D
normal kauçuk paspas al tabiki, gerçi kıŠçıkıyor yine halıflexe dönülecek ama :)
arkadaÅlar peki kauçuk paspas koku yapıyor mu?
Alıntı yapılan: R-Line - 21 Mart 2011, 18:29:40
Åaka yapıyor olmalısın, tam apachi iÅi bunlar ya :D
normal kauçuk paspas al tabiki, gerçi kıŠçıkıyor yine halıflexe dönülecek ama :)
benden iyi apaçi mi bulacaksın. ;D
Åaka bir yana, kauçuk bir zaman sonra sertleÅiyor, bi halta benzemiyor.
bulursam gri kauçuk alacam. bulamazsam bunu alacam artık. apaçi mapaçi temiz iŠ:D
Abi bunlarda sertleÅiyor sakın alma kaliteli kauçuk al bundan 10 kat iyidir bende kullandım bundan renkleri atıyor üzerindeki nikelajlar soyuluyr falan filan hiç giriÅme ;)
iÅte beklediÄim cevap. teÅekürler GolfMk1Cabrio :tamamdir
Alıntı yapılan: mustklc - 22 Mart 2011, 12:29:55
:tavkiss:
Alıntı yapılan: mustklc - 22 Mart 2011, 12:29:55
:) :) :)
Ya kauçuk paspaslarda Gaz pedalının altında aÅınmaya ve zamanla yırtılmaya baÅlıyor. Bu durumdan bıktım artık 100 tane paspas deÄiÅtirdim bu yüzden artık bıraktım yırtık paspasla dolaÅıyoruz.Bunun içinde malesef çözöm yok. Åu halı olanları denemek gerekli sanıırm.
Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 23 Mart 2011, 12:43:50
Ya kauçuk paspaslarda Gaz pedalının altında aÅınmaya ve zamanla yırtılmaya baÅlıyor. Bu durumdan bıktım artık 100 tane paspas deÄiÅtirdim bu yüzden artık bıraktım yırtık paspasla dolaÅıyoruz.Bunun içinde malesef çözöm yok. Åu halı olanları denemek gerekli sanıırm.
Birkan benden bi tavsiye kıÅık kauçuk yazında halı paspas kullan benim bilader nikelaj paspaslardan almıÅtı hediye o zaman gaz pedalları nikelajdı paspas kaydı bende frene basınca cart diye ortadan yarıldı bi süre sonra zaten nikelajları dökülmeye baÅladı attım halı paspas aldım görüntüsü falanda güzel ama kıÅın çok zor çamurlu ayakla tek sefer bastın mı kurutucanda temizliycende derken adam yılıyo ben bu kıÅı halı paspasla geçirdim kısmetse öteki kıÅa güzel bi kauçuk alıcak ama yazın halı kullanmanı tavsiye ederim bu yeni aldıÄım halı paspaslarında öndekiler tam oturmuyor onları döÅemecide ayarlattırıcam köÅeliklerini tam oturucak Åekilde paspasların çerçevesinide kırmızı Åerit çekicem belki pas pasa GTI falan yazdırabilirm :tamamdir
Evet halı pasapalar oldukça iyi Gökhan fakat, onların temizlenmesi çok zahmetli.
Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 23 Mart 2011, 13:10:22
Evet halı pasapalar oldukça iyi Gökhan fakat, onların temizlenmesi çok zahmetli.
Sen dediÄim gibi yap sıkıntı olmaz halı paspasın verdiÄi görüntünün yarısını veremez kauçuk paspas :sevgi: