Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: lostys - 19 Mart 2011, 21:06:50
-
arkadaşlar egzoz ve manifoldu birleştiremedik, nası yapılyor? daha önce bu konuda deneyimi olanlar var mı ?
mk2 1.6 td, egzoz ve manifold birbirlerine 2 adet çelik çengel yada C harfine benzer şeylerle tutturuluyor. bi tarafı taktık, öteki tarafı takamadık ? kolay bi yolu var mı?
-
Söken usta tekrar takamadıysa kapatsın kepenkleri bence :)
-
arkadaşlar egzoz ve manifoldu birleştiremedik, nası yapılyor? daha önce bu konuda deneyimi olanlar var mı ?
mk2 1.6 td, egzoz ve manifold birbirlerine 2 adet çelik çengel yada C harfine benzer şeylerle tutturuluyor. bi tarafı taktık, öteki tarafı takamadık ? kolay bi yolu var mı?
yuh ya ılker usta bayagı yeteneklıymıs :D takmamzlık yapmayın onu ılkını nasıl taktıysanız onada gaddarca dawranıp oturtacaksınız :tamamdir
-
yuh ya ılker usta bayagı yeteneklıymıs :D takmamzlık yapmayın onu ılkını nasıl taktıysanız onada gaddarca dawranıp oturtacaksınız :tamamdir
aga araba üzerinde takılmıyo yaa, yarın anahtarı alabilirsem dükkanın gidip manfioldu egzozu filan söküp yerde takmayı denicem kendim. 5 kişi asıldık aşağıdan gene geçmedi yerine yaa
-
aga araba üzerinde takılmıyo yaa, yarın anahtarı alabilirsem dükkanın gidip manfioldu egzozu filan söküp yerde takmayı denicem kendim. 5 kişi asıldık aşağıdan gene geçmedi yerine yaa
abartmayın ılkerrrrrrrr ne yere ındırmesı hajıııı :D :D :D :D
-
alper hazırlan balıkesire gidiyoruz özel görev var kanka skorskyle ipi sallarım dükkana ben
-
cook cook basıt levye ıle takılıyor
-
levyeyle asıldınızmı ilker yada kanca da sıkıntı olabilirmi kardeşim
-
alper hazırlan balıkesire gidiyoruz özel görev var kanka skorskyle ipi sallarım dükkana ben
tmmdır kanka mıdyat seyfoyuda alıorum ben yanıma :D :D :D :D
-
:D:D:D:D
-
cook cook basıt levye ıle takılıyor
anlat bakam nası oluyo tarif et yahu, arabasız kaldık haftasonu sıfır motorla :S
-
Bakma böle dediğine hadi Hamit abi uzman o kadar yüksekten atlamak kolay değil Alper abimm :D
-
Bence kovana iyi geçiremediler bunlar o yüzden arası açık kaldı.. İlker bak tarif edyorum dikkatle dinle.
1 : 2 tane 5 er tonluk vinç bulun ve bu vinçlerle aracı ters çevirin.
2 : 1 adet JEEP cheroke bulun ve ön vincine egzost u bağlayıp çektirin.
3 : en sonra 5 yaşında bir çoçuk bulun o sekmanları serçe parmağınla geçiriversin.
Ustana hörmetler. :P :P
;D ;D ;D ;D ;D
-
Bence kovana iyi geçiremediler bunlar o yüzden arası açık kaldı.. İlker bak tarif edyorum dikkatle dinle.
3 : en sonra 5 yaşında bir çoçuk bulun o sekmanları serçe parmağınla geçiriversin.
;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D
-
;D ;D ;D ;D ;D
dua et de orayla işin olmasın :) görürüm sonra seni..
-
Her işin başı mantıktır usatana söle 2 tek çeksin kafası bi yerine gelsin >:D ondan sonra takacaktır onu..
-
:bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :t :t :t