Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: htmetin - 19 Mart 2011, 12:56:10
-
evet arkadaşlar şu sprint booster dedikleri mevzuyu ben anlamıyorum bizim arabalara uygulanabilirmi?
-
alt devirlerdeki hantallığın çaresi bu sanırım ama kullanan varmı çevremde hiç duymadım
-
Uygulanamaz.
-
Ürünlerimiz :: Sprintbooster | gaz tepki (http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster)
siteye göz attımda söyledikleri zaten hikaye
-
Gaz teli olmayan araçlarda işe yaradığı söyelniyor bizimkiler gaz telli olduğuna göre bir işe yaramaz o zaman:)
-
Sprint booster gaz teli olmayan(yani EPC) olan araçlarda elektrik akımının beyne daha hızlı iletilmesini sağlayan bir alettir senin golf3 e olmaz hatta benim golf4 e de olmaz. bizim araçlar zaten telli olduğu için gaza basar basmaz algılarlar.
-
Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.? :-\ ???
-
Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.? :-\ ???
350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.
-
benim anladığım kadarıyla gaz pedalına 1 basarsan bu etkiyi 5e çıkarıyor :) ne anladım bu işten o kadar para vereceğime ben basarım sonuna kadar :t
-
350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.
Benimde sıkıntı ettiğim konulardan biri bu zaten,geç tepkime. :/ Eğer gerçek anlamda etki ediyorsa ve beyinde sıkıntı yapmıyorsa(arıza ışığını yakma,frene bastığında pompayı kesmeme vss) alınabilir.
Benim aracımda bobinli,tel yok... ;)