Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: ozmo - 17 Mart 2011, 08:29:51
-
Hep zam haberi verecek değiliz ya birazda indirim yazalım sevilen adam olalım. :tamamdir
-
Hep zam haberi verecek değiliz ya birazda indirim yazalım sevilen adam olalım. :tamamdir
Süper yaa evde müzik açıp çifte telli oynayacamm... ohhh ohhh :D
Zamlardan dolayı oynayacaktım şimdi keyiften
-
Milliyette de haber çıktı... 13 kuruş yazıyor.
http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1365405&Date=17.3.2011 (http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1365405&Date=17.3.2011)
-
ozmo şaşırttın bizi :D :D
-
Dün her iki aracada toplamda 320 liralık benzin almıştım >:(
-
fullemelimiyim daha düşermi sizce?
65 litre alacağım :D
-
senin depo dolarken bile, o geçen sürede bindirim yapabilirler :D
-
senin depo dolarken bile, o geçen sürede bindirim yapabilirler :D
vakit kaybetmiyeyim anca doluyo zaten :D :D :D
-
Bugün bilader 50 TL benzin alıcaktı ohh o hhh :tavkiss:
-
hemen sevinmeyin 3 gün sonra gene zam gelir
-
fullemelimiyim daha düşermi sizce?
65 litre alacağım :D
tanker götür onu da doldur :)
sen zaten sevilen adamsın ozmo :tamamdir
-
hemen sevinmeyin 3 gün sonra gene zam gelir
Bu seferde sen sevilmeyen adam olucan abi bak demedi deme ;D
-
1 senede neredeyse 1 TL arttı, 12 kuruş indirim gelince sevinir olduk. Böyle böyle kandırıyorlar bizi, kanmayın. Asıl olması gereken fiyat 2-2.5 TL. Bu fiyatları hiçbir zaman göremeyeceğiz ama olması gereken bu. Ben indirimden hiç memnun olmadım açıkçası. Artık halk fiyatlara tepki vermeye başlamışken biraz indirimle neredeyse tüm tepki gider bir anda.
-
1 senede neredeyse 1 TL arttı, 12 kuruş indirim gelince sevinir olduk. Böyle böyle kandırıyorlar bizi, kanmayın. Asıl olması gereken fiyat 2-2.5 TL. Bu fiyatları hiçbir zaman göremeyeceğiz ama olması gereken bu. Ben indirimden hiç memnun olmadım açıkçası. Artık halk fiyatlara tepki vermeye başlamışken biraz indirimle neredeyse tüm tepki gider bir anda.
İndirime az da olsa sevindim...
Ağıza bal sürme işi... 12 hazirana ne kaldı... Asıl ondan sonra benzin fiyatlarını merak ediyorum..
-
:t
-
yemin ederim son olaylardan sonra hiç inanasım gelmiyor indirim haberine bana sanki rüyadaymışım gibi geliyo hala inanamıyorum :S
-
Allah Allah indirim mi yoksa yanlış mı okudum hep bindirim yaparlardı ama :t :D
-
Benzin-Motorin fiyatlarıda altın piyasasına döndü döviz kuru gibi
-
Hergün 3 krş 5 krş zam haberine 13krş bikereye mahsus yaptımı ben buna sevinenemem. Nasıl hergün bindirdiyse hergün indirme haberi olsun ozaman gerçekten sevinelim. 13 krş indirdi şimdi haftaya bunu 2 ye katlarlar.
-
Hergün 3 krş 5 krş zam haberine 13krş bikereye mahsus yaptımı ben buna sevinenemem. Nasıl hergün bindirdiyse hergün indirme haberi olsun ozaman gerçekten sevinelim. 13 krş indirdi şimdi haftaya bunu 2 ye katlarlar.
:tamamdir
-
Alıştıra alıştıra yaz.
Bir bilmecem var çocuklar....
-
Alıştıra alıştıra yaz.
Bir bilmecem var çocuklar....
;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
ne indirimi arkadaşım bugün bpden benzin aldım4.2TLden
-
ne indirimi arkadaşım bugün bpden benzin aldım4.2TLden
4.02 olmasın sakın daha önce 4.14'dü fiyatı ;)