Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu baþlatan: tarihcifss - 15 Mart 2011, 18:12:12
-
arkideþleeee 2000 BORA 1.6 COMFORT 8 V.. - Gümüþ Gri - kaporta hiç bir olumsuzluk yok.(sol çamurluk sinyali çevresinde el kadar yüzelsel boya varmýþ) - kadife döþemeler tertemiz iz yýrtýk hiçbiþey yok - kalorifer ptekleri aynen saðlam o ince ýzgara kapaklarda sapasaðlam - LPG atiker iþlenik - park sensörü eklenmiþ - gerisi malum comfort iþte..ne eder? baþka bir forumda konuþtuk ama bence biraz düþük söylediler fiyatý aldýðýmdan bile düþük söylediler..ben 19.300 aldým ankara arabasý.satarken daha yüksek satmayý düþünyorum ederi nedir? piyasa bilir arkadaþlar yorumlarýnýzý bekliorum
-
Al-Satçýmýsýnýz?
-
KERDEÞ BEN 2001 TRENDLÝNE ALACAKTIM 17'YE ALMADIM VAZGEÇMÝÞTÝM.
PÝYASASI 18 CÝWARI ARACIN TEMÝZSE 19U GÖRÜR DÝYE TAHMÝN EDÝYORUM...
-
daha yüksek satman üzgünüm ama imkansýz... benim bir arkadaþým 65 binde tamamen orjinal garaj arabasý aldý 2001 model verdiði para 18250. her ne kadar da vw olsa hiçkimse 20 bin verip standart 2000 model bir arabaya binmez diyorum. ben 83 model mk1 binicisiyim ama param olmadýðý için biniyorum. 20 bin liram olsa her ne kadar da vw fanatiði olsamda 2000 model boraya o parayý vermem. haa olurda çok meraklýsýný bulursun felan o zaman belki. tamamen þahsi görüþüm kardeþim sakýn kýrýlma.
-
2005 sunrooflu otomatik vites brc kitli sýfýr sorunlu orjinal 105bin kmde sadece sað arka çamurluk 4 parmak boyalý pacific "extra" boramý yaz dönemi olmasýna raðmen 24e sattým
-
AL-BÝN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým..da ben alýrken çok aradým bunun fiyatý mantýklý geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalý ya vuruk kýrýk biþey çýktý..bunu da alýrken gayet uygunmuþ gibi geldi bana..ama þimdi forumlardaki fiyatlara bakýyorum daha düþük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iþtir anlamadým..
-
AL-BÝN AMA MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým..da ben alýrken çok aradým bunun fiyatý mantýklý geldi ne hikmetse bütün araçlar ya boyalý ya vuruk kýrýk biþey çýktý..bunu da alýrken gayet uygunmuþ gibi geldi bana..ama þimdi forumlardaki fiyatlara bakýyorum daha düþük..ama sahibinden.com daki fiyatlar yüksek..ne iþtir anlamadým..
Boya iþine karýþmam biþeyde diyemem sonuçta aldýðýnýz araba 11 yýldýr sokakta.Sahibinden comdaki fiyatlara gelince tanýdýðým çoðu insan sizin gibi MANTIKLI OLURSA SAT'cýyým diye düþündüðünden 18 liraya araba alýyor bi süre sonra 21-22 yazýyor koyuyor ilanýný sahibindene. paramý veriyor sanki çýkarsa biri 2 lira kar yeter diyor baþka bi tane alýrým diyor. Anlýyacaðýnýz oltayý salýyor denize sazan bekliyor ;)
-
eet biraz av meselesi ben de öylesine koydum zaten ilana..zaten bir hafta içinde kaldýrdým edirneden bir dallama sinir edici bir mesaj yazmýþ kaldýrdým ilaný sahibinden de yok artýk..ama çekersem yine 20den aþaðý kesinlikle koymam..satýlýr satýlýr çok ta týn.gýrtý..
-
2005 model 1.6 16v bora pasific sahibiyim . aracým 31.000 km de
sanýrým 2005 son bora modeli 2006 lar jetta oluyor , 17- 18 bin tl demiþsiniz 2000-2002 model araçlar için normal bi fiyat.
(http://i55.tinypic.com/9fzn1u.jpg)
-
gerçi millet alýcý olunca fiyatý düþürdükçe düþürüyo satarkende yükseltiyor..
þahsen bende þu an alacak olsam örn 20.000 tl deðerindeki aracý 18-19 a almaya çalýþýrým.
iþ satmaya gelince þöyle temiz böyle temiz diye 21-22 ye yolcu etmeye çalýþýrým
ne yaparsýn insanoðlu böyle, hayat böyle... :) :)
-
aynen öyle nesquik..alýrkene düþürmeye çalýþtým anca 19.300 ama satarkene kaskonun parasýný bile çýkarayým diye düþünüyorum..:D..gerçi biraz daha az yaksa en az 5-6 sene binmeyi düþünürüm..BORAyý cidden çok seviyorum..duruþu bile karizme yahu...tam müslüman iþi..
-
yaklaþýmlar düþük fiyattan alma yüksek fiyattan satma olunca
ikinci el piyasasý kilitleniyor türkiyede sýfýr otomobil satýþlarý
rekor kýrýyor bindiðim araçtan sonra ikinci ellerdeki fahiþ gördüðüm
fiyatlardan dolayý kesinlikle sýfýr alacaðým 11-12 yaþýnda arabalar için
bence fiyatlar yüksek :)
-
Kasko Değer Listesi | Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi)
bence belirleyici olan bu olmalý bunun üstüne aracýn durumuna göre bi pazarlýk yapýlabilir...
gerisi spekülasyondur..
.hele internetteki fiyatlar :t
-
kasko deðeri bence belirleyici olamaz.
birincisi otomatik boranýn kasko deðeri daha fazladýr, ancak otomatiðin piyasasý daha düþüktür.
ikincisi diesel boranýn kasko deðeride yüksektir, ancak vergiden ötürü piyasasý kasko deðerinden düþüktür.
üçüncüsü ise aracýn km, kaza, boya vs durumu her araçta farklý bir durum söz konusu.
-
20000 üstünde eder kardeþim sen bakma diðer fiyatlara
-
20bin altý mantýksýz olur zaten..dün bir ark.sattý 2001 comfort gri 18.800..bence düþük satmýþ 21 den aþaðý olmamalý
-
21000 e 2004 bora primlýne
19000 e 2004 pasifik sattým
20000 e tanýdýk 2003 pasifik aldý
uçmayalým arkadaþlar nette k isatýlmayan araçlarýn fiyatlara aldanmayýn tarihlerine bakýn
gerçek hayata dönün 2000-2002 araca 20 -21 verilir mi ?
-
uçmayalým arkadaþlar netteki satýlmayan araçlarýn fiyatlara aldanmayýn tarihlerine bakýn
gerçek hayata dönün 2000 model araca 20 -21 verilir mi ?
aklýn yolu bir.... :t
-
pasifik primeline ile comfort line bir mi arkadaþým. Ayrýca aracýn orjinalliði, kilometresi önemlidir. Saygýlar.
-
2001 comfortline aracýma 6-7 ay önce 23 500 TL verdiler satmadým. Kilometre 70 000'de idi o zaman.
-
bende gecen hafta 2006 jetta mýdlýne 63000 km de 26250 ye sattým... hesabýný siz yapýn 23500 e o aracý alana ne demeli
-
Tercih demeli bence.Jetta ile .comfort bora arasýnda ne gibi fark var. Model dýþýnda yani konfor bakýmýndan, Ciddi öðrenmek için soruyorum.
-
çok farklýlýklar var ama avantajlarýndan bahsedersek araç iç hacmi ve çukurlarý çok az hissettirmesi i bence en önemli farklarý ..
-
21000 e 2004 bora primlýne
19000 e 2004 pasifik sattým
20000 e tanýdýk 2003 pasifik aldý
uçmayalým arkadaþlar nette k isatýlmayan araçlarýn fiyatlara aldanmayýn tarihlerine bakýn
gerçek hayata dönün 2000-2002 araca 20 -21 verilir mi ?
yeterince açýklayýcý olmuþ baþka biþey yazmaya gerek yok sanýrým. ama genede eklemek istiyorum tabiki renk ve zevk meselesi ama her ne olursa olsun 2000 model bir araca 20000 lira gibi bir para verenin ya aklý yoktur yada parasý çoktur diye düþünüyorum bu kendi þahsi fikrim tabiki renkler ve zevkler tartýþýlmaz ama hesap da ortada :D :D :D
-
yeterince açýklayýcý olmuþ baþka biþey yazmaya gerek yok sanýrým. ama genede eklemek istiyorum tabiki renk ve zevk meselesi ama her ne olursa olsun 2000 model bir araca 20000 lira gibi bir para verenin ya aklý yoktur yada parasý çoktur diye düþünüyorum bu kendi þahsi fikrim tabiki renkler ve zevkler tartýþýlmaz ama hesap da ortada :D :D :D
sen git rover alda red line yapalým erhaným :)
-
arkadaþlar fiyatlarý öldürmüþünüz gerçekten.
insanoðlu alýrken kelepir almak satarkende en yüksekten satmak ister.:)))
ilanlara baktýðýnýzda fiyatlarýn ne kadar farklý olduðu görülüyor.kasko deðerleri normal fiyatlarýn 2 bin tl civarý altý olur genelde
burdan da çok mantýklý fiyat analizzi yapýlýr sanýrým.
2004 pasifik aracýmý 21.750 tl kaskolattým.
-
sen git rover alda red line yapalým erhaným :)
bak bu arkadaþ 18250 ye aldý araç daha 40000 de mi 50000 demi ne :D adamý böyle reklam ederler ;D
-
bak bu arkadaþ 18250 ye aldý araç daha 40000 de mi 50000 demi ne :D adamý böyle reklam ederler ;D
muro bu oðlan harbi cesur yürekmiþ ha...
baksana ayaküstü deþifre etti adam seni...
ne dersin tenhada kýstýrakmý... :bekleriz:
-
muro bu oðlan harbi cesur yürekmiþ ha...
baksana ayaküstü deþifre etti adam seni...
ne dersin tenhada kýstýrakmý... :bekleriz:
:) :) beklerim acýktým cafede her akþam oturuyoz murat da genelde uðrar bi çayýmýzý içersin :) :) :)
-
bora varken uðramak nasip olmadý ...onu satmak icap etti þimdi tigra var ...
geçen ay bi 15-20 gün fýndýklýnýn çýkýþýndaki sitelerin önünde durdu benim araç belki görmüþünüzdür ...
artvindeyim yolum düþerse neden olmasýn ...
muroya selam .
-
valla fýndýklý küçük yer kardeþim ama gördüm desem yalan olur. artvine gelir giderken arada uðra yer belli zaten. a.selam söylerim.
-
bir ay oldu alalý 2001 com.sounrof var dijital klima 100000 de gümüþ gri 2 parça boya var lpgli fiyatý ise 21000 tl ye aldým 22000 veriyorlar þimdi ama boraya bindikten sonra diðer arabalar týrýs geliyor bana saygýlar :)
-
bir ay oldu alalý 2001 com.sounrof var dijital klima 100000 de gümüþ gri 2 parça boya var lpgli fiyatý ise 21000 tl ye aldým 22000 veriyorlar þimdi ama boraya bindikten sonra diðer arabalar týrýs geliyor bana saygýlar :)
hocam borayý öldürüyor bu millet ..fiyatýnýz normal bence..birileri de tutmuþ 18-19 diyor..toyota corolla 95-96 lar ediyor 14-15..onun yanýnda bu konforda araç etmeli zaten 20 hayrlý olsun size..
-
bora varken uðramak nasip olmadý ...onu satmak icap etti þimdi tigra var ...
geçen ay bi 15-20 gün fýndýklýnýn çýkýþýndaki sitelerin önünde durdu benim araç belki görmüþünüzdür ...
artvindeyim yolum düþerse neden olmasýn ...
muroya selam .
yahu mustafa abi iyiki bi birkaç hafta siteden uzak kaldým hemen sattýn arabayý ha. Hayýrola nerden icap etti sen kolay kolay satmazdýn ya. Erhanýn dediði gibi bende hiç farketmedim ama o taraf biraz ters kaldý bize fýndýklýda 1-2 tur atsaydý mutlaka görürdük.
-
ya erhan herkesin içinde söylenirmi :) reklam ettin benim oðlan nazar mazar deðecek þimdi amam amannnn tüh tühh tühh :)
-
40.000de 2001 model araba korkutmuyormu sizi..
araba yatmýþ resmen
-
yahu mustafa abi iyiki bi birkaç hafta siteden uzak kaldým hemen sattýn arabayý ha. Hayýrola nerden icap etti sen kolay kolay satmazdýn ya. Erhanýn dediði gibi bende hiç farketmedim ama o taraf biraz ters kaldý bize fýndýklýda 1-2 tur atsaydý mutlaka görürdük.
sorma muro hikaye uzun özeti :para
arada opelin forum sitesine takýlýyorum ölürsün gülmekten adamlar astrayý bora ile , polo'yu corsa ile,passatý vectra ile karþýlaþtýrýyor da opeli öve öve bitiremiyorlar... :p
bende he he diyorum,
eski bir vw'ci olarak nasýl kafa buluyorum adamlarla bilemezsin ... >:D aman kimse duymasýn...
son günlerde tek eðlencem bu oldu... ;D
....
fýndýklýda bi arkadaþ var Nihat Çaðlar Aytemiz yeni kasa gümüþ renkte polosu var onda kaldý benim araç,rizede bakýma vermiþ kar dolasýyla artvine getirememiþtim ,oda pek gezmemiþtir ...
malum tigra ya adý çýksýn istememiþtir ;D zira bu yaza düðünü var..
....
sizin o düzlük varya rizeden geliþ istikametindeki ýþýklara doðru orda nasýl basasý geliyor adamýn eminim siz günün ileri saatlerinde biþeyler yapýyorsunuzdur :) ....
mümkün olsa da bende gelsem de benim tigranýn gazýna þöyle bi adam akýllý bassam ...
gari artvinde 100 km de 12 lt yakýpta þöle gazýn dibini görememek moralini bozuyor adamýn ...
selam olsun....
-
araba yatmýþ resmen
yok samet aldýðýmda 50000 deydi þimdi 65000 oldu :)
-
hadi hayýrlý olsun ozman mustafa abi ne diyeyim...
adamlarla iyi kafa yapýysun demek ama bizim alman kardeþliðimizi hiç birþey bozamaz (japonlar bile) :)
Arkadaþý tanýyamadým ama görsem çýkararýrým mutlaka. Pek fazla dolaþmadý dolaþsaydý gözümüze çarpardý mutlaka yabancý bir araba (hemen dikkatimizi çektiði için yazdým yeni gelen araçlarýn)
evet arada bir boy gösterisi yapýyoruz orda.
senin iþinde zor ya orda düzlük olmadýðý için yakýtta bayaðý fark ediyordur. artvinde merkezden en yakýn düzlük 60 km uzakta oda hopada :)
birdahaki geçeþinde bekliyoruz seni erhanla tanýþtýracam daha mk1 ci :)
-
senin iþinde zor ya orda düzlük olmadýðý için yakýtta bayaðý fark ediyordur. artvinde merkezden en yakýn düzlük 60 km uzakta oda hopada :)
sorma muro ben sanýyorum ki araba 3 vites sonra hopaya inince bakýyorum ki 4 var 5 var bi deðiþik oluyor insan .... yollar da çok kötü dikkat etmesen bir ay dayanmaz ön düzen hele opeller daha bi hassas bu konuda...
sahilin kýymetini bilin ,bide fýndýklý baya güzel oldu merkez çarþý felan küçük ama sakin-þirin biyer....
artvinin tek avantajý havasý ..nem yok ,yaðýþ yok vs ayrýca kafkasörde çok güzel raký içiliyor :)) onun dýþýnda zor buralar...
bi hafta sonu denk getirebilsem uðrayacam aklýmdada bi türlü kýsmet olmadý sen hastanedesin hala deðil mi... ???
-
araba yatmýþ resmen
araba kýzzz gibi ya ne korkacak korksa korksa belki nazar olmasýndan korkar o kadar ... ;D
-
sorma muro ben sanýyorum ki araba 3 vites sonra hopaya inince bakýyorum ki 4 var 5 var bi deðiþik oluyor insan .... yollar da çok kötü dikkat etmesen bir ay dayanmaz ön düzen hele opeller daha bi hassas bu konuda...
sahilin kýymetini bilin ,bide fýndýklý baya güzel oldu merkez çarþý felan küçük ama sakin-þirin biyer....
artvinin tek avantajý havasý ..nem yok ,yaðýþ yok vs ayrýca kafkasörde çok güzel raký içiliyor :)) onun dýþýnda zor buralar...
bi hafta sonu denk getirebilsem uðrayacam aklýmdada bi türlü kýsmet olmadý sen hastanedesin hala deðil mi... ???
evet hastanedeyim beklerim...