Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: barut - 14 Mart 2011, 10:24:26
-
Merhaba arkadaşlar
Daha önceki aracım içinde epey bi araştırma yapmıştım TSE onaylı SİYAH cam artık üretilmediği söylenmişti. Sadece rengi yeşil gibi olan renkli camlar TSE onayı alabiliyormuş.
Camlara film çektirmektense siyah renkli cam aramayı düşünüyorum ( firmaların elinde kalan varsa tabiki ) Bu siyah camı bulan varmı aranızda ?
-
tayfun, artık renkli siyah cama da ceza uygulaması var. ya cam filmi olmuş yada renkli cam hiç farketmiyor 140 tl cezası var..
-
camda TSE onay ibaresi varsa dert yok abi :) 78 model 131e sonradan takılmış benekli siyah cam var vizeden rahatça geçiyor :tamamdir
-
bu durumu gazetede okumuştum.. sayfayı tarayıcan geçirip burada paylaşacağm.. :saygılar umarım gazete çöpe gitmemiştir ;D
-
benim bahsettiğim araba kaportacı bi abimizde 10 yıldır kullanıyor abi ruhsatda da camla ilgili herhangi bir ibare yok
-
benim camlarda siyah muayeneden geçmiş 2010 mayıs ayında polis ne yapacak camı mı kıracak, cam parasını karsılasınlar beyaz yapayım
-
bi arkadaşımız siyah cam taktırdı vw harici bi araca camcı elemanla anlaştılar vize öncesi gelip camı değiştiririz diye 2 yılda bir bu işlemi yapıyor :D
-
Benim camlarım beyaz döşemelerimde beyaz olduğu için içerisi o kadar rahat görünüyorki sanki cam falan yokmuş gibi beyaz camı tavsiye etmiyorum ben siyah cam daha hoş duruyor heleki aracınız kırmızı-siyahsa :sevgi:
-
haklısın gökhan araba kırmızı-siyah bide siyah cam olsa süper ama 1 haftadır araştırmalarımda maalesef yok
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-lazerle-cam-renklendirme-satilik-t-c-sayili-ozel-uretim-55703013/detay/?source=promotion_hpva
bu nasıl teknoloji bilgisi olan varmı ?
-
Araştırdım baya bir baktım
camların sökülüp fırınlandığını yazmışlar birkaç yerde bi nevi boyanıyormuş ama sağlamlığı azalıyormuş.
birde geri dönüşü yok. Bence film iyidir çok koyu yapmadıkça polisde sıkıntı yapmaz.
-
şimdiye kadar hiç siyah cam derdim olmamıştı ama şu suzuki'nin camları bardak camı gibi,güneş olduğu gibi içeride ve sürekli yol yaptığım için inanılmaz şekilde rahatsız ediyor. önümüzdeki günlerde 2 numara film çektirecem bende polis falanda umurumda değil artık,zaten esmer bir insandım şimdi sol kolum bildiğin siyah oldu :) bizde insanız arkadaşım yasalara saygılı olda nereye kadar yasa beni düşünüyormu???
-
allahdan gün içinde yol yapmıyorum sabah - akşam trafikdeyim. Gün içinde yol yapsam dakka beklemem hemen en koyu filmi yaptırırdım
-
antalyaya gittim sabah erken saatlerde çıktığım için güneş paso soldan vurdu sol kol baya baya mendilci çocuk rengi :D
-
3 senedir 3 numara filmle geziyorum bir çok çevirmeye girdim ama hiç biride filmlere birşey demedi arabada aile olunca hiçbir şey demiyorlar
muaneye de giirdim filmlere hafif kusur yazdılar geçtim
-
3 senedir 3 numara filmle geziyorum bir çok çevirmeye girdim ama hiç biride filmlere birşey demedi arabada aile olunca hiçbir şey demiyorlar
muaneye de giirdim filmlere hafif kusur yazdılar geçtim
2. muayenede ilkinde hafif kusurları düzeltmezsen AĞIR kusura dönüyor. 4 yıl içinde film yaptırmak mantıklı. Ama bu siyah cam olayına bir türlü çözüm bulamadım. TSE onaylı golf3 siyah cam maalesef piyasada yok :(
-
2. muayene konusunda bilgim yoktu 2012 nisan ayına kadar satmazsam arabayı 2. muayeneme giricem o zaman görücez
senin için film gayet mantıklı zaten bi filmin ömrü bence 5 yıldan fazla gitmez morarır çizilir
-
2. muayene konusunda bilgim yoktu 2012 nisan ayına kadar satmazsam arabayı 2. muayeneme giricem o zaman görücez
senin için film gayet mantıklı zaten bi filmin ömrü bence 5 yıldan fazla gitmez morarır çizilir
100 200 arası ön cam hariç kaplanıyor.
maliyeti oldukça uygun 5 sene dayanırsa çok iyi :D
-
artık bu arabamda geçtide yeni alacağım arabada arka cama hayatta yaptırmam uzun süre durupta sökülmek istendiğinde rezistantlarınız kopuyor bilginize onun yerine arka cama perde yaptırıcam
-
arka cama dıştan yapıyorlar :saygılar
-
türkiyede ne kadar sağlıklı olur orası muamma :D