Merhaba golfçü kardeÅlerim sizlere bir sorum olacak.
golfüme film çektirmeyi düÅünüyorum, aceba trafik açısından bi sıkıntı olurmu? Ya da muayene problem çıkartırlarmı?
bide kullananlar memnunmu? gece karanlık oluyor görünmüyor felan diyorlar ama çok Åekil göründüÄü düÅüncesindeyim..
incesinden çektir sıkıntı olacaÄını sanmıyorm yada orjinal renkli cam alıp taktır ;)
1-benımkınde önler dahil.her yer filmli.çok karizmatik duruyo araba.en güzeli de dısardan içerisi görünmuyor :tamamdir
bazen de slm verıyon adam görmedıgı için baaya komık duruma düÅüyon sonra alsıırsın.
2-hafif kusurlu olarak muayenden gecer
3- normal de yasak trafik polisine göre deÄÄiÅir.gecen beni çevirdi bir daha görmıyım sök bunları dedi.
4-tabi film li olunca hava erken kararıyor :D
polisleri görünce camların 4'ünüde açsak çakmama gibi bi durum olabilirmi: ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: nesquik - 13 Mart 2011, 20:21:46
polisleri görünce camların 4'ünüde açsak çakmama gibi bi durum olabilirmi: ;D ;D ;D
:D
cam filmi düÅünen herkes ilk zamanlar söyler bunu
ya polislerlede bu muhabbeti yapmayı sewmiyorum.
ben biraz agresij biriyim.
sök bunları görmeyim felan der kaldıramam problem çıkar aramızda.
o yüzden biraz tedirginliÄim var ama çok sewiyorum filmli duruÅunuda..
ben indirsem de önde olunca biÅiye yaramaz.
ya adam haklı beyler :D
ama iÅte artist artist konusunca ben de ayar oluyom.gecen ki de artist di biraz uyuz oldum p.ç e
efendi efendi konussa.bir jipi görunce beyefendı diyor ama
>:(.hele ki birde biraz söküp bırakıyorlar o daha da cıldırtıcı
hayatta söktürtmem..
ceza yazsın arabayı baÄlasın elinden ne geliyorsa yapsın ama kesinlikle söktürtmem yok böyle bir hakkı. benim arabamın üzerinden artistlik, külhan beyliÄi kroluk yaptırmam..
arabamı baÄlatırım ama o yoldanda filmli bir tane araç geçersene ozman hesaplaÅırım. böyle bir uÄraÅıda göze alıyorsa buyursun...
ya senin adın ilhan mı
:D
bi ilahn abim var da aynı muahbbet gemıstı aynı Åeyleri söylemiÅti
yuh artık :D
sende mi matematik öÄretmenısın yoksa :D
evet ben matematik öÄretmeniyim.
sanırım matematikçiler hep aynı Åeyleri düÅünüyor:))
ha ha ha :D
nerde öÄretmensın hacı
Bizim arabalara kaç metre ya da metre kare film gitmektedir. Ben yurt dıÅından getirtmeyi düÅünüyorum.
Åanlıurfa :D
Ya bir sorun çıkmaz bence.benim aracımda da Åuan var ama yeterince siyah deÄil.bende ön cam hariç bütün camları en koyu cam filminden yaptırmayı düÅünüyorum.
Polis iÅine gelince polisi karÅıdan görünce ön 2 camı açınca pek bir sorun çıkmıyor :)
ben yıldım artık Åu polislerden lanet olsun nerelerıne batıyorsa bu fılmeler anlamadım :bekleriz: :t
yaptırdıÄımın 1. ayında yapıÅtırdı hemen cezayı. bidahakine arabanı baÄlarlar deyipte yol verdi sonra. bidefasında da ortaköyde durdurdu. arabayı arkadaÅım kullanıyordu,arkadaÅım polise bir aÄladı bir aÄladı ki sormayın. :'( küçük emrah halt etmiÅ yanında. :D ben yanında gülmekten ölüyorum.polis beni görse basardı kesin cezayı. ordan arkadaÅ sayesinde yara almadan ayrıldık. bide cam filmini koyu yaptırmıÅız,karanlık bastırdıÄında ne aynalar gözüküyo ne parkedebiliyorsun. mesela sola dönmek istediÄim zaman yan camdan hiçbiÅey göremiyordum. mecbur kafamı öncama kadar uzatmak zorunda kalıyordum. cam filmi güzel görüntü saÄlıyor ama fazla koyu olmamasını tavsiye ederim. :tamamdir
2 numara çizilmezi tavsiye ederim.. hafif karanlık o luyor ama zamanla alıÅırsın.. filmsiz arabada kendini çıplak gibi hissetmeye baÅlarsın :) hele ailenle bindiÄinde çok rahat edersin... lambalarda durunca öküz gibi arabanın içine bakanlara uyuz olurum da :)
Arkaları 2 önleri 1 çektirin poliste birÅey demez diye düÅünüyorum.
kanun açık ve net : cam filminin her türlüsü yasak.
ama Åu var ki açık olanlara ve normal seyredenlere pek biÅey demiyorlar.
benim Åahsen açık olmasına raÄmen çevirmeye girdim mi 4 camıda açıyorum ki içerisi görünsün.
yoksa polis kendince haklı, adam karaÅimÅek gibi dolanıyor ortalarda
nereden bileyim içeriden bana silah doÄrultmadıÄını diyor :)
http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/atv-4/2012/06/23/cam-filmi-cezasina-iptal-293490.html
ArkadaÅlar cam filmi yasak deÄil artık. Mahkeme kararı var. Emsal gösterebilirsiniz. Ama kaliteli ve çok koyu film çektirmezseniz sorun yok. İtiraz hakkınız var ve kesin kazanırsınız..
Bu son karar süper olmuÅ.. Bende TR'ye dönünce yaptıracagım.. Ama abim bi cam yaptırmıÅtı Stepway'e film gibi ama aynı zamanda polarize ve içeriden dıÅarısı da karanlık degil.. hatta ben ilk inanmamıÅtım sırf bu yuzden gece kullandım hiç bi sıkıntı yok.. onun ne oldugunu öÄrenip yaptıracagım ön cam'da hafif karanlık yanlardan ve arkadaÅ hiç biÅey görünmüyor dıÅarıdan bakınca.. ve camdan güneÅede bakabiliryorsunuz gözünüzü almıyor farlarda aynı Åekilde.. stepway için tüm camlar 400-450Tl gibi bi fiyata yaptırmıÅtı ama süper ötesi oldu.. Åimdi ne kadardır bilmiyorum..
Polis konusuna gelince arkadaÅın fiat bravosu vardı polis direk anahtarla çarpı atmıÅtı filme anasını s.kmiÅti filmin.. Polisleri zaten sevmem bide insan gibi olmayanları çıkınca çok sinir oluyorum..
öyle yapan polisin hemen yaka numarasını alıp içiÅleri bakanlıÄına Åikayet maili yollayacaksın. YaptıÄı Åeyin de resmini çekeceksin. O zaman film çizmenin ne olduÄunu görür bi daha da yapamaz...
kimsenin ekmegiyle oynamayalım dedik..
Alıntı yapılan: Yükselgfb - 14 Mart 2011, 00:01:30
Ya bir sorun çıkmaz bence.benim aracımda da Åuan var ama yeterince siyah deÄil.bende ön cam hariç bütün camları en koyu cam filminden yaptırmayı düÅünüyorum.
Polis iÅine gelince polisi karÅıdan görünce ön 2 camı açınca pek bir sorun çıkmıyor :)
zamanında yazmıÅsın kanka noldu sanada yazdılar banada hemde 2 numara filmli kelebek camına :) ama Åikateimide ettim ilgili yerlere sonuç beklıyorum Åimdi ;)
3 defa 3 numara cam fılmı cektırdım 1 cezada gıttı dıgerı patladı 3.sunude kendım soktum.:D sana tavsıyem krom cam fılmı cektır benım on cam dahıl komple fılmlı.krom fılmın avantajı gecelerı arabada fılm yokmus gıbı gosterı ıcerden dısarıyı tabi dısardan ıcerı goremıosun.iç aydınlatmaları acarsan dısardan baktıgındada ıcerısı oldugu gıbı gorunuo.on camada dusunursen ıcerden gorme acısından hıc bır sıkıntı yok.3numara ve 2 numara fılmden cok farklı ve guzel.