....
görüntü mü? yoksa çalıÅacak mı?
bizim gökhanda var satılık bölümüne bak hem fiyatıda uygun 80 tl ıstıyordu en son sanırım
kardesım goruntu degıl calısan lazım bana orjınal olucak yan sanayılerı tuaf gorunuyor ve ıÅıgı yansıtmıyor
Alıntı yapılan: 61GOLF3 - 13 Mart 2011, 10:55:55
kardesım goruntu degıl calısan lazım bana orjınal olucak yan sanayılerı tuaf gorunuyor ve ıÅıgı yansıtmıyor
satılıklarda var gökhandakiler iÅte sizin aradıklarınız
Abi bendekiler Mk1'lerin çamurluk sinyalleri dikdörtgen Åeklinde fakat tam takım yok toplam 3 adet var elimde yanılmıyorsam 2si turuncu 1i kırmızıydı yada tam tersi :)
göhan gelmiŠtamam o zaman :)
anladım kardesım artık bakalım bulabılırmıyız
Alıntı yapılan: 61GOLF3 - 14 Mart 2011, 00:03:47
anladım kardesım artık bakalım bulabılırmıyız
Abi illa orjinal olsun takıntın yoksa BMW Mtechniklerin sinyalleri çok çıtır duruyo MK1-MK2'lerin tamponlarına takıyorlar E30-E36 kasalarınkisine bi göz gezdir derim ;)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 14 Mart 2011, 00:07:37
Abi illa orjinal olsun takıntın yoksa BMW Mtechniklerin sinyalleri çok çıtır duruyo MK1-MK2'lerin tamponlarına takıyorlar E30-E36 kasalarınkisine bi göz gezdir derim ;)
takıntım yokta kardesım onalrın yan sanayılerı bı tuaf gorunuyor onadan orjjınal tercıgımdrı
Alıntı yapılan: 61GOLF3 - 15 Mart 2011, 20:13:03
takıntım yokta kardesım onalrın yan sanayılerı bı tuaf gorunuyor onadan orjjınal tercıgımdrı
Onlarınkisi tampona gömme olduÄu için kendilerinde daha iyi duruyor haklısın en güzeli orjinali bence :tamamdir