Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: HecctoR - 12 Mart 2011, 10:31:30

Başlık: Almanya dan gelen Golf III parçalarım.....
Gönderen: HecctoR - 12 Mart 2011, 10:31:30

(http://img851.imageshack.us/img851/4249/38244973.jpg) (http://img851.imageshack.us/i/38244973.jpg/)

FK marka Angel Farlarım....

(http://img845.imageshack.us/img845/6696/85820668.jpg) (http://img845.imageshack.us/i/85820668.jpg/)

Vites etrafı için aksesuar

(http://img851.imageshack.us/img851/3091/30315154.jpg) (http://img851.imageshack.us/i/30315154.jpg/)

Ön tampon sinyallerim. Bir sette Can kardeşime getirttim bunlardan.

(http://img683.imageshack.us/img683/5054/76425296.jpg) (http://img683.imageshack.us/i/76425296.jpg/)

Tampon altı Angel sis lambalarım

(http://img121.imageshack.us/img121/3301/44675137.jpg) (http://img121.imageshack.us/i/44675137.jpg/)

ve işte can alıcı parçam. Türkiyede 2. elini bulmak neredeyse imkansız olan yan sanayisi bulunmayan, sıfırı doğuş otoda 1300tl olan
ABF motor için boğaz kelebeği.

Başlık: Ynt: Almanya dan gelen Golf III parçalarım.....
Gönderen: cavanozz - 12 Mart 2011, 11:09:16
ooo muro hayırlı uğurlu olsun.. senin aracı da bi göremedik.. yokmu resmi falan  ;D
Gönderen: HecctoR - 12 Mart 2011, 11:11:53
Bi boyaya sokayım arabayı bi toparlayayım ağlatıcam forumu ağlatıcam :)
Gönderen: freegane - 12 Mart 2011, 11:41:37
gaz kelebeği bende sebille vardı keşke haberimiz olsaydı ben sağa sola 50 liraya dağıttım,artık genişletme fantazisi yapıyorduk :) sana da tavsiyem boğaz kelebeğinin dilini aldır,acaip artısını göreceksin ;)
Gönderen: dgncn_1907 - 12 Mart 2011, 12:30:29
Parçalar satılık mı  satılıksa Far + sislerin fiyatını ögrenebilirmiyim. ?
Gönderen: MeTHea35 - 12 Mart 2011, 14:02:58
tampon sinyallerinden getirtme ihitmalin varmı veya satarmısın kardeş?? veya  nasıl getirebilirim?
Gönderen: musa - 12 Mart 2011, 15:29:27
çok güzel parçalar.güle güle  kullanın inşallah.. :sevgi: :sevgi:
Gönderen: gez_gin - 12 Mart 2011, 15:49:14
sorması ayıp parça fiyatlarınıda yazabilirmisin
Gönderen: SPARTA - 12 Mart 2011, 21:42:26
angel farlar çok hoş duruyor:) hayırlı olsun
Gönderen: HecctoR - 12 Mart 2011, 22:48:40
Arkadaşlar malzemeleri kendime aldım. Satılık değiller yani :) Merak eden arkadaşlar için Angel farlar 95 euro,  tampon altı angel far 39 euro, vites etrafı için aksesuar 7-8 euro gibi bişeydi. Cana tampon sislerinden aldım bir takım sanırım satıcak onunla irtibata geçebilirsiniz.
Bu yaz bunlardan 3-5 adet getirip satmayı düşünüyorum arkadaşlar. En yakın Haziran sonu Temmuz başı olur.
Gönderen: HecctoR - 12 Mart 2011, 22:50:55
Gani Boğaz kelebeğine 19 euro verdim. Bir çok çıkmacıya baktım ABF motor uyumlusunu bulamadım. 1.6 için dünya seçenek var ama ABF bulamadım ben :) O yüzden kendimi şanslı sayıyorum :)
Gönderen: baki çelik - 13 Mart 2011, 00:56:23
vites çerçevesi benim için olabilir yaz bi kenara kardeş şimdiden söyliyim ama mümkünse mat olsun getirtirsen alırım
Gönderen: bandareee - 13 Mart 2011, 01:54:17
fk sitesinden mi aldınız bu ürünleri
Gönderen: freegane - 13 Mart 2011, 04:09:13
Gani Boğaz kelebeğine 19 euro verdim. Bir çok çıkmacıya baktım ABF motor uyumlusunu bulamadım. 1.6 için dünya seçenek var ama ABF bulamadım ben :) O yüzden kendimi şanslı sayıyorum :)
:tamamdir güzel fiyata almışsın eğer bu arabaya uzun süre biniyorsan mutlaka elinde bir tane yedek durmasında fayda var zaten. tekrardan hayırlı olsun
Gönderen: 5ani5 mk2 - 13 Mart 2011, 12:04:10
bende gaz kelebegi istiyorum kenarda dursun o zman:)
Gönderen: HecctoR - 13 Mart 2011, 14:01:00
Ürünlerin hepsini eBay - eine der größten deutschen Shopping-Websites (http://www.ebay.de) sitesinden kadeşime aldırdım. Kardeşim Almanyada oturuyor. Bunlara ekstra 3-5 euro kargo ücreti ödedim. Gelirken yanında getirdi kardeşim bunları. Türkiye de havaalanında kimse bakıpta bunlar nedir diye sormadı. Almanya dan geçerken valizi açtırmışlar baya bi incelemişler ürünleri. Eğer parçalar Golf olmasa yani vw olmasa geçiremezsin demişler. Hepsinin faturası mevcut ve Alman devletine vegileri ödenmiş olması bile değiştirmezmiş bu durumu. Ucuz yırttık yani. Yazın bunlardan ve başka parçalardan da getirticem. Onlarıda burdan sizlerle paylaşıcam.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 13 Mart 2011, 18:24:08
tamam   abbiii gelirken sip. Verelim 19 diil 29 euro verelim gerekirse sende kar ett biimde iiimizz görulsun madem imkan var sende bizede faydası dokunsun :) :) :)
Gönderen: bandareee - 13 Mart 2011, 22:07:48
ben netten alsam gelir mi sizce problem çıkar
Ürünlerin hepsini eBay - eine der größten deutschen Shopping-Websites (http://www.ebay.de) sitesinden kadeşime aldırdım. Kardeşim Almanyada oturuyor. Bunlara ekstra 3-5 euro kargo ücreti ödedim. Gelirken yanında getirdi kardeşim bunları. Türkiye de havaalanında kimse bakıpta bunlar nedir diye sormadı. Almanya dan geçerken valizi açtırmışlar baya bi incelemişler ürünleri. Eğer parçalar Golf olmasa yani vw olmasa geçiremezsin demişler. Hepsinin faturası mevcut ve Alman devletine vegileri ödenmiş olması bile değiştirmezmiş bu durumu. Ucuz yırttık yani. Yazın bunlardan ve başka parçalardan da getirticem. Onlarıda burdan sizlerle paylaşıcam.
sizce ben netten alsam gümrükte sorun çıkar mı birde kargo direk eve mi gelecek yoksa nereye gelecek...
Gönderen: HecctoR - 13 Mart 2011, 22:26:27
Valla Antalya dan arkadaş sipariş vermiş bnm aldığım Angel farlardan gümrükten geçirememiş. Can (cavanoz) amortisör getirdi PTT müdürlüğünden fiyat üzerinden vergisini ödeyerek teslim almıştı. Bende o şekilde işliyor sistem diye biliyordum. Ama arkadaşa farları vermemişler. Eğer İstanbuldaysan kargoda sorun yaşamazsın. vergini öder malzemeni teslim alırsın.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 13 Mart 2011, 22:36:31
almanyadan tr ye Şahış olarak kimse kargo yapmıyor ya güvenmmiyor ya uraşmıyor bende coil getirtmiştim bi firmadan sorun olmadı vergisini ödedim aldım ama bu tip ufak şeyleri kimse göndermiyor almanyadan TR ye. ancak satıcı ile irtbata geçip faturalı şeklde gönderir ise gelir veya gümrükden alınır yoksa zor.

Gönderen: bandareee - 13 Mart 2011, 22:56:31
yani karışık iş diyorsunuz yani vergi dediğiniz ne kadar kdv mi %18 
Gönderen: Han - 13 Mart 2011, 22:59:42
Gümrükte sıkıntı yaşamak istemeyen varsa gelsin :D
Gönderen: 5ani5 mk2 - 13 Mart 2011, 23:00:56
yani karışık iş diyorsunuz yani vergi dediğiniz ne kadar kdv mi %18  

sanırım gümrükdeki kişi gelen ürüne göre bi deger bişiyor.fiyatıne göre hesaplıyor. ben coilleri alırken öle demişti. hesapları 75,filan ödedeim.:)
Gönderen: bandareee - 13 Mart 2011, 23:02:13
Gümrükte sıkıntı yaşamak istemeyen varsa gelsin :D
nasıl yani :)
Gönderen: Han - 13 Mart 2011, 23:03:11
ne sıkıntı yaşıyorsanız gelin çözelim  :D
Gönderen: bandareee - 13 Mart 2011, 23:06:59
ne sıkıntı yaşıyorsanız gelin çözelim  :D
konuyu biliyorsun nasıl yardımcı olacaksan yazsana kardeş bilmiyorsanda yukarıda yazıyor
Gönderen: Han - 13 Mart 2011, 23:16:11
Baktım yukarıda anlayamadım nedir sıkıntı anlatın bakalım :D
Gönderen: 5ani5 mk2 - 13 Mart 2011, 23:35:23
Baktım yukarıda anlayamadım nedir sıkıntı anlatın bakalım :D

FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;) (http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/fk-dan-far-almaya-karar-verdim-sizce-bu-farlar-nasil-t19999.0.html)

5. sayfada :)
Gönderen: Han - 14 Mart 2011, 00:02:45
Dostum 150 € altındaysa sıkıntın olmaz gümrüğe takılsada gidip alırsın yani bende bu işler böyle oluyor benim gümrükteki 1 nuamradan 8 numaraya kadar herkes tanıdık arkadaş bir sıkıntı yaşaamadan alıyorum ne gelse onlardan  ama ben şuana kadar bir sürü şey aldım gümrüğe takılan  tek şey fk dan aldığım ürünler oldu :D 25 € luk bir şeydi
Gönderen: SpeedyTR - 16 Mart 2011, 22:53:32
Aldım arkadaşlar ürünleri.. ;) Kurtardım daha doğrusu  ;D  >:D Toplam tutarı 150€ üstündeki bütün dosyalar ve her türlü kargo (kutulu ürün) gönderisi gümrüğe takılıyormuş. Antalya'da otomobil parçasıyla ilgili kontrol edilemeyen bir trafik olunca her türlüsünü yasaklamışlar. Bizde bu kapsama takılmışız. Hal hatır soktuk araya, aldık ürünleri bugün.. Normalde PTT'lerdeki gümrük ofislerinde de fatura bedeli üstünden %18 KDV ödeyip alıyormuşsun ürünleri ama Antalya'da olay karışmış, kanser durumuna gelmiş. Bunlarda baktık denetleyemiyoruz, yasaklayın demişler.. Neyse, şimdi sıra geldi montaj bölümüne. bakalım arabayı kesip biçecekmiyiz  :-\
Gönderen: 5ani5 mk2 - 17 Mart 2011, 00:17:28
ben gaz kelebeginde kaldımya:) abi banada getirtelim:)
Gönderen: bandareee - 17 Mart 2011, 16:19:10
Dostum 150 € altındaysa sıkıntın olmaz gümrüğe takılsada gidip alırsın yani bende bu işler böyle oluyor benim gümrükteki 1 nuamradan 8 numaraya kadar herkes tanıdık arkadaş bir sıkıntı yaşaamadan alıyorum ne gelse onlardan  ama ben şuana kadar bir sürü şey aldım gümrüğe takılan  tek şey fk dan aldığım ürünler oldu :D 25 € luk bir şeydi
neyi anlatmak istedin sen şimdi burda gümrükte arkadaşlarının olmasının bana ne gibi faydası var onu anlamadım ayrıca hem 150 euro altına bişi olmaz diyosun hemde 25 euroluk mal takıldı diyosun
Gönderen: HecctoR - 18 Mart 2011, 00:31:13
Aldım arkadaşlar ürünleri.. ;) Kurtardım daha doğrusu  ;D  >:D Toplam tutarı 150€ üstündeki bütün dosyalar ve her türlü kargo (kutulu ürün) gönderisi gümrüğe takılıyormuş. Antalya'da otomobil parçasıyla ilgili kontrol edilemeyen bir trafik olunca her türlüsünü yasaklamışlar. Bizde bu kapsama takılmışız. Hal hatır soktuk araya, aldık ürünleri bugün.. Normalde PTT'lerdeki gümrük ofislerinde de fatura bedeli üstünden %18 KDV ödeyip alıyormuşsun ürünleri ama Antalya'da olay karışmış, kanser durumuna gelmiş. Bunlarda baktık denetleyemiyoruz, yasaklayın demişler.. Neyse, şimdi sıra geldi montaj bölümüne. bakalım arabayı kesip biçecekmiyiz  :-\

Dostum çok sevindim. Hayırlı olsun ;)
Gönderen: baki çelik - 18 Mart 2011, 07:43:47
+1 :tamamdir
Gönderen: SpeedyTR - 18 Mart 2011, 11:38:39
Saolasın dostum, bende çok sevindim gerçekten. montajlayıp resimleyelim artık arabaları ;)
Gönderen: HecctoR - 18 Mart 2011, 17:43:05
Saolasın dostum, bende çok sevindim gerçekten. montajlayıp resimleyelim artık arabaları ;)

En kısa zamanda inş.   :tamamdir
Gönderen: 07_VE_313 - 29 Mart 2011, 16:02:03
gaz kelebeği bende sebille vardı keşke haberimiz olsaydı ben sağa sola 50 liraya dağıttım,artık genişletme fantazisi yapıyorduk :) sana da tavsiyem boğaz kelebeğinin dilini aldır,acaip artısını göreceksin ;)   abi dilini aldır derken kelebeğinimi kast ediyorsun.. ? birde eğer kelebeğini aldırırsak bu aracın motoru rolantiye nasıl düşecek çok fazla bildiğimden değil yanlış anlamayında ..
Gönderen: GTİ MEHMET - 20 Eylül 2011, 23:46:52
gaz kelebeği bende sebille vardı keşke haberimiz olsaydı ben sağa sola 50 liraya dağıttım,artık genişletme fantazisi yapıyorduk :) sana da tavsiyem boğaz kelebeğinin dilini aldır,acaip artısını göreceksin ;)
gani abi ne gibi faydası var bizim arabanınki alınmışmı dili abi:)) yoksa aldırayım ben söle ne fark var
Gönderen: freegane - 21 Eylül 2011, 00:04:30
gaz tepkimen artar Mehmet,seninki orjinal ve sapa sağlam elleme sakın :D sağdan soldan çıkma bişey bulursan ona yaparsın,dili aldırdıktan sonra adaptasyon yaptıman lazım. adaptasyon hem araba için hem de senin için şart :)
Gönderen: HecctoR - 21 Eylül 2011, 00:44:01
gaz tepkimen artar Mehmet,seninki orjinal ve sapa sağlam elleme sakın :D sağdan soldan çıkma bişey bulursan ona yaparsın,dili aldırdıktan sonra adaptasyon yaptıman lazım. adaptasyon hem araba için hem de senin için şart :)

Ya araçlarımızın adaptasyonu otomatik yani kendisinin yaptığını söylüyor bazı arkadaşlar. Böyle bişey varmı yoksa gidip bilen birine yaptırmakmı lazım?
Gönderen: htmetin - 21 Eylül 2011, 13:24:36
Ya araçlarımızın adaptasyonu otomatik yani kendisinin yaptığını söylüyor bazı arkadaşlar. Böyle bişey varmı yoksa gidip bilen birine yaptırmakmı lazım?

Her kontak açıldığında yapıyor ama temizlikten sonra Bazen tutturamıyor garibim..
Gönderen: GTİ MEHMET - 22 Eylül 2011, 00:27:51
anladımm gani abi peki :tamamdir ama önce adaptasyon kendime yaptrımam gerek dediğin gibi şart :)
Gönderen: GTİ MEHMET - 22 Eylül 2011, 00:29:43
gidip bilen birine sormaya lüzum dostum doktor gani abimiz burda :) o diyosa gerekir otomatik kendi yapmıyo demekki adaptasyonu araçlarımız yaptrtmak gerekio sanrm