Volkswagen Türkiye

Otomobil Forumu => Otomobilim => Konuyu başlatan: abt_59 - 06 Mart 2011, 05:44:59

Başlık: ...
Gönderen: abt_59 - 06 Mart 2011, 05:44:59
...
Başlık: Ynt: renault dan sonra VW oh bee...golf V fsi abt
Gönderen: nihilist_deniz - 06 Mart 2011, 08:04:44
Arabanız çok hoş duruyor.... :tamamdir  Hayırlı uğurlu olsun yeni araçınız...
Aranızda hep güzel anılar yaşamanız dileğiyle.... güle güle kullanın
Gönderen: onurc - 06 Mart 2011, 08:53:49
maşallah . cok cok temız duruyor. kazasız belasız. e garaj arabası bı başka tabı :)
sag ayna nazarlık olsa gerek  :tamamdir
Gönderen: abt_59 - 06 Mart 2011, 14:11:38
Arabanız çok hoş duruyor.... :tamamdir  Hayırlı uğurlu olsun yeni araçınız...
Aranızda hep güzel anılar yaşamanız dileğiyle.... güle güle kullanın

teşekkür ederim sağolasın cümlemize gülel güle kullanmalar nasip olsun
Gönderen: abt_59 - 06 Mart 2011, 14:13:38
maşallah . cok cok temız duruyor. kazasız belasız. e garaj arabası bı başka tabı :)
sag ayna nazarlık olsa gerek  :tamamdir

sağol Allah razı olsun neyse ki yine garajda :) sağ aynaya baskı uygulanmış geçenlerde çarpma falan sandım ama çizik vs herhangi bişey yok dayanmıştır biri nazarlığı olsun napalım :)
Gönderen: white quattro - 06 Mart 2011, 14:56:50
Evet 5 kasa bir golf daha hayırlı uğurlu olsun ;)
Röno dan sonra gerçekten keyifli gelmiştir  :sevgi:
İlk gözüme çarpanlar acilinden mümkünatı varsa coilover yoksa da spor helezon yaylar  :tamamdir
Aracın geneline bakınca kırmızı stoplar göze çok batıyor füme camlı stoplardan bulabilirseniz on numara olur  

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

Gönderen: abt_59 - 06 Mart 2011, 16:42:07
Röno dan sonra gerçekten keyifli gelmiştir  :sevgi:
İlk gözüme çarpanlar acilinden mümkünatı varsa coilover yoksa da spor helezon yaylar  :tamamdir
Aracın geneline bakınca kırmızı stoplar göze çok batıyor füme camlı stoplardan bulabilirseniz on numara olur 

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

sağolasın  :) bütün arabalarım basıktı tekirdağın alt yapısı çok bozuk o yüzden biraz keyfini sürmek istiyorum yaza var coil düşüncem yay takmam gibi gelio olursada eicbach.. arkaya füme ledli stop ve abt difüzör çok yakında.henüz 1 ay oldu alalı çok araştıramadım nesi var nesiyok ama düzelcek kısmetse
Gönderen: white quattro - 06 Mart 2011, 16:43:42
Planlar hazır bile ;)
Geriyede keyfini sürmek kalıyor  :tamamdir
Gönderen: golfüçyüs - 06 Mart 2011, 23:29:48
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş ... golf çok başka bi arabadır almadan önce megane da bakmıştık ama 2001 golf 2005 megane dan çok iyi :D golf başka ama abt daha bi başka  :D :D
Gönderen: suskun - 06 Mart 2011, 23:37:48
allah kaza bela vermesin maaşallah  :tamamdir
Gönderen: deepblue - 07 Mart 2011, 00:00:46
hayırlı ugurlu olsun,masallah
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 01:08:44
Planlar hazır bile ;)
Geriyede keyfini sürmek kalıyor  :tamamdir

aynen öyle hocam planlar hazır sadelik bi başka modifiye daha bi başka abt paha biçilmez  :sevgi:
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 01:10:58
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş ... golf çok başka bi arabadır almadan önce megane da bakmıştık ama 2001 golf 2005 megane dan çok iyi :D golf başka ama abt daha bi başka  :D :D

golf V'e bindkten sonra golf 4 ün de meganedan çok daha iyi olduğuna kannaat getirdim  :tamamdir
cümlemize kazasız belasız sürüşler hocam...
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 01:11:45
allah kaza bela vermesin maaşallah  :tamamdir
,,

sağolasın hocam
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 01:12:19
hayırlı ugurlu olsun,masallah

sağolasın eyvallah
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 07 Mart 2011, 11:46:52
Maşallah çok yakışıklı duruyor bı OEM GTI jantlar Mk5'e Mk6'dan çok daha fazla yakışıyor bence  :sevgi: Bu arada coil-yay yerine Koray abi gibi AİR Rİde düşünmez misin maliyeti biraz fazla olur ama MK5'i uzun yıllar elinde tutmak istiyorsan ideal bi olay bence madem alt yapısı bozuk bozuk yollarda havaya kaldırırsın park ettiğinde düz yolda yere pısarsın coille uğraşmaktan iyidir  ;)
Gönderen: ALPER. - 07 Mart 2011, 12:20:57
araç gayet şık hayırlı uğurlu olsun, krom kapı kollarından kurtulmanız dileğiyle :)

bu arada fsi de kat iptalini nasıl yapmışlar ya da yaptınız? fsi lerde çift kat var, biri manifolda bağlı biri orta susturucudan önce, tek iptal mi yoksa 2 si de iptal mi?
Gönderen: xq288 - 07 Mart 2011, 12:26:13
hayırlı olsun kazasız belasız .. kullanmanız dileği ile....tekirdağ yolları geçrekten hiç iyi değil... orj yaylar ile 4 kişi korumalık yamulmuştu..
Gönderen: corrado_g60 - 07 Mart 2011, 12:59:55
hayırlı olsun guzel duruyor arac
Gönderen: rbaydug - 07 Mart 2011, 13:54:14
Maşallah! Golf V leri pek sevmem ama bu kıyak duruyor  :tamamdir Kazasız belasız..
Gönderen: R-Line - 07 Mart 2011, 14:57:49
hoş geldin kazasız belasız binersin inşallah.
ABT body bence golf V için yanlış seçim.

birkaç tavsiyede bulunacağım izninle.

1- krom kapı kollarından kurtul
2- farlar çok kötü bana kalırsa
3- susturucu olayı güzel ama arka tampon altı spoiler istiyor araç.
4- ön tamponu yapabilirsen R32, olmazsa en azından GTI tampona çevir derim.
5- son olarak aracın tatlı bir şekilde yere yaklaşması.

biraz acımasızca davrandım galiba ama benimde golf 5 böyle içime siniyor  :)
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 15:55:25
Maşallah çok yakışıklı duruyor bı OEM GTI jantlar Mk5'e Mk6'dan çok daha fazla yakışıyor bence  :sevgi: Bu arada coil-yay yerine Koray abi gibi AİR Rİde düşünmez misin maliyeti biraz fazla olur ama MK5'i uzun yıllar elinde tutmak istiyorsan ideal bi olay bence madem alt yapısı bozuk bozuk yollarda havaya kaldırırsın park ettiğinde düz yolda yere pısarsın coille uğraşmaktan iyidir  ;)

sağolasın teşekkür edrim yalnız jant markasından anlamıyorum golfün.oem mi bilmiyorum ama servis orj gtı jantı dedi ve şuanda sıfırının tanesi 517 liraymış ama bu arabaya da en çok yakışan jantta bu gördüğüm kadarıyla.aslında coil ve yay uğraşmalı işler gerek yok zaten meslek dolayısıyla köylere girmek zorunda kalıyorum  gerçekten en ideali air ride.koray abiden o konuyla ilgili bilgi almam şart  :)  bende bu sistemi kullanan birini arıyordum.maliyetinin yüksek olduğunu biliyorum fakat golfü biraz biner satarım diye aldım ama kullandıkça sevdim air ride olayı kafama yattı olmuşken tam olsun
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 15:58:36
araç gayet şık hayırlı uğurlu olsun, krom kapı kollarından kurtulmanız dileğiyle :)

bu arada fsi de kat iptalini nasıl yapmışlar ya da yaptınız? fsi lerde çift kat var, biri manifolda bağlı biri orta susturucudan önce, tek iptal mi yoksa 2 si de iptal mi?

teşekkür ederim sağolasın şimdiye kadarki arabalarımın hiçbirinde nokta nikelaj kullanmadım ama bu böyle geldi bana gayeete hoşuma gidiyor bakalım ilerde sökerim.monifolda bağlı olan duruodu orta susturucudan öncekini iptal etmişler fakat bu sabah normale çevirdim kat iptali falan kalmadı:) hem yakışı azalsın biraz hemde sesi toklaştı zırlama yapıyordu ufak devirlerde
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 16:00:36
hayırlı olsun kazasız belasız .. kullanmanız dileği ile....tekirdağ yolları geçrekten hiç iyi değil... orj yaylar ile 4 kişi korumalık yamulmuştu..

sağolasın hemşerim berbat yollar alçaltmadan güzel durmuyor alçakkende tdağda gitmiyor en iyisi düğme olayı :)
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 16:01:36
hayırlı olsun guzel duruyor arac

teşekkür ederim sağolasın
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 16:02:25
Maşallah! Golf V leri pek sevmem ama bu kıyak duruyor  :tamamdir Kazasız belasız..

sağolasın hocam eyvallah bende sevmiyorum orj halini ama bu biraz daha farklı geldi diye aldım :D
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 16:11:49
hoş geldin kazasız belasız binersin inşallah.
ABT body bence golf V için yanlış seçim.

birkaç tavsiyede bulunacağım izninle.

1- krom kapı kollarından kurtul
2- farlar çok kötü bana kalırsa
3- susturucu olayı güzel ama arka tampon altı spoiler istiyor araç.
4- ön tamponu yapabilirsen R32, olmazsa en azından GTI tampona çevir derim.
5- son olarak aracın tatlı bir şekilde yere yaklaşması.

biraz acımasızca davrandım galiba ama benimde golf 5 böyle içime siniyor  :)

sağolasın teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler hocam ama abt bence özellikle golfü VW 'e yakıştıran en güzel şey yoksa golf 5 ne mk4 ne mk6 ile yanyana gelemez abt olmazsa ;D

1-krom kapı kollarımı zamanı gelince sadeleştirmek için sökecem şuanda araba ne kadar hoş dursada görsel olarak gelişimi tamamlanmadığı  için onlar sırıtmıyor
2-farları bende hiç sevmiyorum acayip basit gösteriyor aracı. orj farları var içleri hafif karartma (komple nikelaj olanlar değil) onlardan bulursam takacam yada sonarın ledli angellerinden
3-arka tampon altını egzoslara göre kesmişler en büyük hatayı yapmışlar en yakın zamanda abt tampon altıyla o olayı halletçem
4-ön tampon olarak gti istiyorum para değil aslında megane orj rs tamponu bana 1000 liraya geldi buna baktım dün akşam 375 lira :D
5-koray abi varmış yeni, üye olduğum için tanımıyorum ama air ride olayı çok şahane bi fikir seçimimi ondan yana kullanmak istiyorum açıkçası.

tavsiyelerin için sağolasın aslında benimde içime sinmiyor araç böyle ama 1 ay oldu alalı yaz gibi istediği yere gelir kısmetse araç. kışın pek canım çekmiyor açıkçası :)
Gönderen: R-Line - 07 Mart 2011, 16:21:42
orjinal gti tamponun fiyatını ne sen sor ne ben söyleyeyim. :)
375 lira dediğin yan sanayidir ama işini görür mü görür, en azından plastik, fiber değil.

farların bencede içini karart açmışken taktır iki mercek madem gti tampon takacaksın. görüntü bütünleşsin.

Koraya (OffLineR) fazla bulaşma, ona bulaşanın gözü mk4 ten başkasını görmüyor.
şaka bir yana tabiki yardımcı olur ama uzun vadede düşünmüyorsan bu aracı air ride gereksiz.  ;)
Gönderen: Han - 07 Mart 2011, 16:46:21
güzel seçim kazasız belasız :tamamdir
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 19:48:52
orjinal gti tamponun fiyatını ne sen sor ne ben söyleyeyim. :)
375 lira dediğin yan sanayidir ama işini görür mü görür, en azından plastik, fiber değil.

farların bencede içini karart açmışken taktır iki mercek madem gti tampon takacaksın. görüntü bütünleşsin.

Koraya (OffLineR) fazla bulaşma, ona bulaşanın gözü mk4 ten başkasını görmüyor.
şaka bir yana tabiki yardımcı olur ama uzun vadede düşünmüyorsan bu aracı air ride gereksiz.  ;)

full orj.olmasına gerek yok hocam ya fiber olmasında yan sanayide olur :)
bulursam bir orj far bunun merceklerini takarım ona sorun olmaz.mk4 bambaşka bir efsane fakat 5 tabiki daha modern yılından dolayı.araç çok hoşuma gitti tık ses yok o yüzden uzun vadeye dönebilirim :sevgi:
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 19:50:02
güzel seçim kazasız belasız :tamamdir

teşekkür ederim sağolasın
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 07 Mart 2011, 19:57:06
Ben olsam uzun vadede düşünürüm sonuçta sadece Mk4 değil VW'nin bütün araçları uzun vadeye yönelik  :sevgi:
Gönderen: abt_59 - 07 Mart 2011, 20:09:28
Ben olsam uzun vadede düşünürüm sonuçta sadece Mk4 değil VW'nin bütün araçları uzun vadeye yönelik  :sevgi:

2.el olarak aldığımız  ilk arabamız.normalde yeni jettaydı niyetim fakat düğün hazırlıklarına girince eski aracımda arızaları sıralayınca bu kısmet oldu.önyargı olarak 2 sene bineyim kendimi toparlayınca değiştiririm diye düşündüm hep fakat ilk elden bu kadar düzgününü bulunca kaçırmadım aldım şuan inan sıfır araba gözüyle bakıyorum ona değişti yani düşüncem.arkasına asla baktıracak bi marka değil vw tüm modelleriyle bunu biliyorum
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 08 Mart 2011, 00:41:05
2.el olarak aldığımız  ilk arabamız.normalde yeni jettaydı niyetim fakat düğün hazırlıklarına girince eski aracımda arızaları sıralayınca bu kısmet oldu.önyargı olarak 2 sene bineyim kendimi toparlayınca değiştiririm diye düşündüm hep fakat ilk elden bu kadar düzgününü bulunca kaçırmadım aldım şuan inan sıfır araba gözüyle bakıyorum ona değişti yani düşüncem.arkasına asla baktıracak bi marka değil vw tüm modelleriyle bunu biliyorum
Gerçi düzgün kullanıldıktan sonra her araç dayanıklı ama hiç biri Alman araçları gibi değil bakımlarını yaptırdıktan sonra ömürlük ben olsam Air Ride olayın Tekirdağ gibi bir yerde çok sıcak bakardım avrupadaki araçların çoğunda bu sistem var o yüzden bu kadar yıl dayanıklı kalabiliyorlar buluşmalara giderken yüksek buluşma mekanında yere pıstırıyorlar  8)
Gönderen: cavanozz - 08 Mart 2011, 21:25:38
kazasız belasız sürüşler iyi bir tercih yapmışsın...  tekirdağın neresindesin?  :saygılar
Gönderen: baki çelik - 08 Mart 2011, 22:31:59
5 kasa üstelik ABT  :tamamdir ben de beğendim rengi de asil daha ne olsun  :tamamdir
Gönderen: GTdI_59 - 15 Mart 2011, 16:54:02
10 numara golf V olmuş, kazasız belasız  ;) Tekirdağ da VW cilerin bir de buluşması olsa  :tamamdir
Gönderen: abt_59 - 18 Mart 2011, 02:43:48
Gerçi düzgün kullanıldıktan sonra her araç dayanıklı ama hiç biri Alman araçları gibi değil bakımlarını yaptırdıktan sonra ömürlük ben olsam Air Ride olayın Tekirdağ gibi bir yerde çok sıcak bakardım avrupadaki araçların çoğunda bu sistem var o yüzden bu kadar yıl dayanıklı kalabiliyorlar buluşmalara giderken yüksek buluşma mekanında yere pıstırıyorlar  8)

aynen öyle yaza kısmetse iice sevdim keratayı :D
Gönderen: abt_59 - 18 Mart 2011, 02:46:51
kazasız belasız sürüşler iyi bir tercih yapmışsın...  tekirdağın neresindesin?  :saygılar

teşekkür ederim sağolasın merkez usta
Gönderen: abt_59 - 18 Mart 2011, 02:52:16
5 kasa üstelik ABT  :tamamdir ben de beğendim rengi de asil daha ne olsun  :tamamdir

sağolasın eyvallah daha ii olcak kısmetse
Gönderen: abt_59 - 29 Mart 2011, 15:36:14
10 numara golf V olmuş, kazasız belasız  ;) Tekirdağ da VW cilerin bir de buluşması olsa  :tamamdir

sağolasın yapalım havalar ısınınca toplanalım
Gönderen: GTdI_59 - 01 Nisan 2011, 21:39:41
sağolasın yapalım havalar ısınınca toplanalım

tekirdağ buluşması güzel olur..  inşallah olur
Gönderen: 5ani5 mk2 - 01 Nisan 2011, 21:44:43
haayırlı olsunn spor yay şart:)
Gönderen: abt_59 - 19 Nisan 2011, 03:42:27
haayırlı olsunn spor yay şart:)

sağolasın stoplar takıldı yayda yarın kısmetse elimde yaylar yay takmam diodum ama takıorum :D birkaç ufak oynamayla yeni resimelrini paylaşacam
Gönderen: BerkG - 19 Nisan 2011, 22:04:59
güzel araç hayırlı olsun
Gönderen: TwinCept - 21 Nisan 2011, 15:10:59
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin bende çorludayım buluşma olursa gelirim..
Hafta sonu tekirdağdaydım gerçekten şehir içi çok berbat yama üstüne yama asfalt  bende malesef 3.5cm yaylarla hop hop gittim
Başlık: Ynt: golf V ABT led stop ve yerlerde :)
Gönderen: abt_59 - 23 Nisan 2011, 20:00:46
güzel araç hayırlı olsun

sağolasın daha iisi sizlerin olsun
Gönderen: abt_59 - 23 Nisan 2011, 20:02:26
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin bende çorludayım buluşma olursa gelirim..
Hafta sonu tekirdağdaydım gerçekten şehir içi çok berbat yama üstüne yama asfalt  bende malesef 3.5cm yaylarla hop hop gittim

sağolasın hemşerin sana da kazasız belasız sürüşler inşallah.bi arkadaş bnde tekirdağdayım demişti de görüşemedik ondan sonra ayarlarız bir buluuşma kısmetse.yollarla işimiz çok bozuk bastık bi de :D
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 23 Nisan 2011, 20:44:26
Maşallah yere basılınca kendi gelmiş canavar  ;)
Gönderen: BerkG - 23 Nisan 2011, 23:04:52
ne yalan söyliyim renodan daha güzel duruyor iyi günlerde kullanmanız dileği ile
Gönderen: golfüçyüs - 24 Nisan 2011, 00:55:36
son fotoğrafları gördüm hayran kaldım gerçekten maşallah  :melek:
Gönderen: STAK67 - 24 Nisan 2011, 15:46:13
maşallah :) çok güzel olmuş güle güle kullanın
Gönderen: white quattro - 24 Nisan 2011, 16:09:29
iyi günlerde kullanın...
Meraklı bakışları görünce daha da keyif alıyorsunuzdur  :D  :D  :D
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:04:56
Maşallah yere basılınca kendi gelmiş canavar  ;)

sağolasın aynen öyle valla çok ihtiyacı vardı buna  :)
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:05:46
ne yalan söyliyim renodan daha güzel duruyor iyi günlerde kullanmanız dileği ile

çok sağolun renodan çok başka keyifli zaten
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:06:25
son fotoğrafları gördüm hayran kaldım gerçekten maşallah  :melek:

sağolasın dostum cümlemizinkine maşallah
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:07:17
maşallah :) çok güzel olmuş güle güle kullanın

sağolasın cümlemize kazasız belasız sürüşler
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:08:19
iyi günlerde kullanın...
Meraklı bakışları görünce daha da keyif alıyorsunuzdur  :D  :D  :D

teşekkür ederim sağolun  ;) kem göz değmedikçe onun zevki çok farklı  :)
Gönderen: abt_59 - 25 Nisan 2011, 02:12:34
Röno dan sonra gerçekten keyifli gelmiştir  :sevgi:
İlk gözüme çarpanlar acilinden mümkünatı varsa coilover yoksa da spor helezon yaylar  :tamamdir

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

bu arada dikkatimi çekti de senin önerdiklerini değiştirmişim zevklerimiz uyuyormş aciliyet konusunda :D

Gönderen: crown063 - 25 Nisan 2011, 02:22:07
Çok güzel bir araç, kazasız belasız sürüşler  :tamamdir
Gönderen: TwinCept - 25 Nisan 2011, 09:34:49
Ewt araç basılınca kendine gelmiş çok hoş güzel olmuş kazasız belasıs günlerde kullanman dileğiyle..
Gönderen: abt_59 - 28 Nisan 2011, 02:59:45
Çok güzel bir araç, kazasız belasız sürüşler  :tamamdir

teşekkür ederim sağolasın cümlemize kazasız belasız sürüşler
Gönderen: abt_59 - 28 Nisan 2011, 03:00:29
Ewt araç basılınca kendine gelmiş çok hoş güzel olmuş kazasız belasıs günlerde kullanman dileğiyle..

sağolasın yakın zamanda görüşmek dileğiyle toprağım
Gönderen: abt_59 - 29 Nisan 2011, 03:23:27
arkadaşlar bu gti panjur orjinal tampona uyuyormu? satıcılardan uyuyor onayını aldım ama tabi onlar satıcı gerçeğini hiç görmedim.gti tampon bütünüyle hoş fakay siyah araçta kendini pek göstermiyor o yüzden böyle bir niyetim var beyaz olsa arabam düşünmeden alırım da siyahta gti panjurunu denemek bence hiç fena fikir olmayacak ne dersiniz.değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun
Gönderen: abt_59 - 19 Ağustos 2011, 06:55:41
güncell
Başlık: Ynt: golf V ABT son halimiz buyurun...
Gönderen: emrese - 19 Ağustos 2011, 11:54:30
Bence gtı tamponu söküp orjinaliyle uğraşma şuanki hali gayet güzel  :tamamdir
Gönderen: abt_59 - 19 Ağustos 2011, 12:28:42
Bence gtı tamponu söküp orjinaliyle uğraşma şuanki hali gayet güzel  :tamamdir

sağolasın ama o soruyu gti tampon almadan önce sormuştum :D
Gönderen: BLaCk_VWoLf - 19 Ağustos 2011, 16:33:28
Maşallah  :tamamdir :sevgi: arkadaşım kaç aydır ben seni ne forumda ne de tekirdağ da gördüm nasıl denk gelmedin hiç :) sende benim gibi garajdan çıkarmıyorsun galiba.aramızda kalsın ben orda gidip seviyorum da arada bir :sevgi:
Gönderen: abt_59 - 19 Ağustos 2011, 19:13:59
Maşallah  :tamamdir :sevgi: arkadaşım kaç aydır ben seni ne forumda ne de tekirdağ da gördüm nasıl denk gelmedin hiç :) sende benim gibi garajdan çıkarmıyorsun galiba.aramızda kalsın ben orda gidip seviyorum da arada bir :sevgi:

2 araba var ikiside durmuyor merkezdeyim ben
Gönderen: gültekin77 - 19 Ağustos 2011, 23:24:03
MAŞAALLAH diyeyim. :)
Kazasız,belasız inş.
Gönderen: abt_59 - 18 Ekim 2011, 01:37:05
teşekkür ederim sağoalsın  ;)
Gönderen: gurkanpeker - 18 Ekim 2011, 09:47:44
bana sürekli denk geliyo eski minibus duraklarının orda :)
Gönderen: abt_59 - 18 Ekim 2011, 15:40:19
bana sürekli denk geliyo eski minibus duraklarının orda :)

aynen öyle dükkan var :D
Başlık: Ynt: golf V ABT bu mudur budur
Gönderen: Yükselgfb - 18 Ekim 2011, 15:56:36
Aracın çok güzel güle güle kullan.audi s5 jantlar benim de çok hoşuma gidiyor golf 5 e en yakışan jantlar bunlar sonra gti jantı  :tamamdir
Gönderen: abt_59 - 18 Ekim 2011, 15:59:36
Aracın çok güzel güle güle kullan.audi s5 jantlar benim de çok hoşuma gidiyor golf 5 e en yakışan jantlar bunlar sonra gti jantı  :tamamdir

sağol dostum cümlemize kazasız belasız sürüşler araç siyah diye gti jantlarını çıkardım çok kapalı duruyordu beyaz olsaydı gti la devam edecektim aynı sendeki stil ;)
Gönderen: gurkanpeker - 19 Ekim 2011, 11:24:30
aynen öyle dükkan var :D

hangi dükkan abi ne iş yapıyon ?
Gönderen: abt_59 - 30 Ekim 2011, 14:11:11
hangi dükkan abi ne iş yapıyon ?

bilgisayar  ;)
Gönderen: AG0463 - 30 Ekim 2011, 14:42:25
her şey iyi güzel de mercekli farı neden çıkardınz? :D
Gönderen: abt_59 - 07 Kasım 2011, 11:57:40
her şey iyi güzel de mercekli farı neden çıkardınz? :D

aldığımda vardı apachi işi diye :D sağolasın  ;)
Başlık: Ynt: GOLF V ABT.efsaneler ölmez sadece dizayn edilir :)
Gönderen: abt_59 - 15 Mayıs 2012, 00:52:43
güncell