Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: taner16 - 03 Mart 2011, 15:38:07

Başlık: camlarda kireç gibi lekeler var
Gönderen: taner16 - 03 Mart 2011, 15:38:07
bir türlü cıkmıyor yardımcı olacak arkadaşlar varmı
Başlık: Ynt: camlarda kireç gibi lekeler var
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 03 Mart 2011, 16:48:07
Owww Bursa'dan bir VW sever daha lekeler dediğin nokta nokta mı yoksa düz çizgi halinde falan mı eğer buzlanmadan dolayı camı bişeyle kazıdıysan camı çizmiş olabilirsin nokta nokta ise kolayca çıkar biraz tanzikli su(kuyu suyu değil ama temiz içilebilir su) ardından camsil ve güzel bir bezle bastırarak geç pırıl pırıl olur bez niyetine atleti öneriyorum gerçekten çok iyi kuruluyor  :tamamdir
Gönderen: taner16 - 03 Mart 2011, 17:05:28
önerin için teşekürler ama kazıma lekesi değil yağmur lekesi gibi  kurumuş sanki :)
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 03 Mart 2011, 17:41:56
önerin için teşekürler ama kazıma lekesi değil yağmur lekesi gibi  kurumuş sanki :)
Dediğimi uygula problem falan kalmaz Bursa'nın neresindensin ?
Gönderen: golge - 03 Mart 2011, 17:54:20
bi arakadaşın da vardı. yukarı katta boya yapılmış aşağıdaymış araba. kesin öyle bişeydir.tırnağınızı gezdirdiğinizde tırnağınıza değiyor mu? tinerle silmeyi deneyin.
Gönderen: betazom - 03 Mart 2011, 23:30:06
arkadaşlar  sirke kireci söker. pamukla silmen gerek. öyle tiner felan tehlikeli.dikkat et. ama kireçse ki görünüşünden ne olduğu bellidir; sirke dene.denenmiştir...
Gönderen: taner16 - 04 Mart 2011, 09:22:39
bursa küçük balıklı...........
Gönderen: ahmetceylan - 04 Mart 2011, 10:06:29
arkadaşlar  sirke kireci söker. pamukla silmen gerek. öyle tiner felan tehlikeli.dikkat et. ama kireçse ki görünüşünden ne olduğu bellidir; sirke dene.denenmiştir...

arkadaşımın dediği gibi sirke kesin çözüm benm aracım site sulamasının önünde kalmıştı 1 ay boyunca, aynen cam leke leke olmuşt sirke ile bol bol sıvazlayarak geçirdik...
Gönderen: yesilkrt - 04 Mart 2011, 20:00:06
arkadaşlar ne ile yıkadığınızdan çok ne ile sildiğiniz önemli. camsili sıkıp güderi bez ile silin ya da gazete ile silin. cıncık gibi :)
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 05 Mart 2011, 22:46:30
arkadaşlar ne ile yıkadığınızdan çok ne ile sildiğiniz önemli. camsili sıkıp güderi bez ile silin ya da gazete ile silin. cıncık gibi :)
Abi atleti deneeee ben kullanıyorum mutluyum  ;D
Gönderen: yesilkrt - 05 Mart 2011, 23:31:55
Abi atleti deneeee ben kullanıyorum mutluyum  ;D
temiz iş :D :t
kardeş arkadaş kalıcı lekelerden bahsetmiş o yüzden dedim. atleti arkadaş atleti akıl etmiştir mutlaka ama çözüm olmamış ki yazmış. kalıcı lekeler varsa sen de dene dediğimi görürsün neden dediğimi ;)