Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: msfr27 - 01 Mart 2011, 23:52:03
-
Arkadaşlar bugün sanayiye gittim ve şu fiyatları aldım sizce nasıl?
pasta cila: 80Tl
tamponları boyama: 130Tl
fren balata:60Tl.
fiyatlar bunlar tamponları indirmeden yapacakmış nasıl olacak dedim bana bırak dedi beğenmezsen para vermezsin dedi sizce tampolar indirilmeden iyi olur mu? Ve diğer fiyatlar nasıl yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca 2 günde teslim edilecek.
-
içindeki sesi dinle.
-
içindeki sesi dinle.
içimdeki ses foruma bi danış dedi. göruşleriniz.?
-
130 liraya tampon mu boyayacakmış. bedava valla baştan savma iş yapmasında ;)
bu arada doğru olan sökülerek boyanması.
-
Pastadan uzak dur, aracın boyasıı inceltir, yani boyadan çalar, cila zararsız hatta yararlı, diğerlerinin fiyatı normal..
-
usta iiyse sokmeden de boyar mis gibi de olur fiyat olarak bence normal :tamamdir
-
ön + arka tampon 130
O fiyata olmaz xgibi geldi bana.
-
Arkadaşlar bugün sanayiye gittim ve şu fiyatları aldım sizce nasıl?
pasta cila: 80Tl
tamponları boyama: 130Tl
fren balata:60Tl.
fiyatlar bunlar tamponları indirmeden yapacakmış nasıl olacak dedim bana bırak dedi beğenmezsen para vermezsin dedi sizce tampolar indirilmeden iyi olur mu? Ve diğer fiyatlar nasıl yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca 2 günde teslim edilecek.
130 liraya tek tampon boyuyorlar... valla fiyat iyi ama işçilik nasıl olur bilmiyorum.. ben balataların dördünüde bir ay önce değiştirdim.. klitelisini taktırdım oda işçilik dahil 130 lira verdim... 60 liraya balata nasıl olur anlamadım...
-
bugun aracı bıraktım arkadaslar 2 gun sonra alacagım. bakalım isçilik nasıl olacak. aracı alınca tekrar yazarım. ilginiz icin tesekkurler.
-
arkadaşım nerden katıldığın belli değil, profilini düzenlersen iyi olur zira yapılan işden memnun olursan belki buradan bikaç kişi de gelirde işi yapan adamcağız da nasiplenir dimi?
-
Arkadaslar uzun süre giremedim.
nihayetinde burdayım işte resimler tamponlar iyi oldu yani.
ayrıca araç hakkındaki yorumlarınız nedir?
-
(http://img576.imageshack.us/img576/8682/abuzum0312.jpg)
(http://img576.imageshack.us/img576/7208/abuzum0317.jpg)
-
temiz gözüküyo ama fotodan çokta anlaşılmaz bu arada arkadaki içi kırmızı vw arması olmamış orjinali daha asil duruyo bence :tamamdir
-
temiz gözüküyo ama fotodan çokta anlaşılmaz bu arada arkadaki içi kırmızı vw arması olmamış orjinali daha asil duruyo bence :tamamdir
haklısın serhat bende öyle düşünüyordum biri söylese de çıkarsam diyordum :)
yarın çıkarırım ;)
-
Hondacılar gibi olmuş.
Bu arada beyaz çıtalar çok daah yakışıklı, kromlar koyu duruyor. Ben olsam kromlardan da kurtulurdum.
17" jant bulup onu da beyaza boyatmak veya kaplatmaak lazım. Sonra yay ile tadından yenmez :sevgi: