Merhaba arkdaşlar sitede bi golf 4 de görmüştüm çok dikkatimi çekti ve çokda hoş duruyodu aracın içine kaplama yaptırmış karbon fiber gibi duruyodu ve çokda harika bi görüntüsü wardı. :)
peki ben bunu ankarada nerede ve nekadara yaptırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Merhaba arkdaşlar sitede bi golf 4 de görmüştüm çok dikkatimi çekti ve çokda hoş duruyodu aracın içine kaplama yaptırmış karbon fiber gibi duruyodu ve çokda harika bi görüntüsü wardı. :)
peki ben bunu ankarada nerede ve nekadara yaptırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :)
golf 4 karbon projesi basladı (http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golf-4-karbon-projesi-basladi-t19442.0.html)
evet görüntüsü göze hoş geliyor ama yapması bi o kadar zor ve zahmetli bir iş doğrusu. tabiki işi bilen için basit bir işlem. belki görmüşsündür, cam filmi uygularken kullanılan saç kurutma makinasına benzeyen bi aletle yapılıyor. yani kıvrımları zor olan yerleri onunla esneklik kazandırıyorlar. eğer yaptırmayı düşünüyorsan,cam filmi uygulayan yerlere bir danış istersen. yaparım derse folyoyu ''3M yada ORACAL'' kullandırırsın. :tamamdir şimdiden kolay gelsin.