Volkswagen Türkiye

Otomobil Forumu => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: cakirengin - 17 Şubat 2011, 23:17:07

Başlık: bora lpg tavsiye
Gönderen: cakirengin - 17 Şubat 2011, 23:17:07
öncelikle herkese merhabalar,
ben foruma yeni üye oldum.lpg ile ilgili konular vardı aslında yeni konu olarak açmam uygun oldumu bilmiyorum.çok güzel ve seviyeli ve bir o kadar da faydalı bir site.çok güzel bilgi paylaşımları var.herkese buradan çok teşekkür ederim.ben 2001 model1.6 trendline aldım 7-8 ay oldu.aldıktan hemen sonra aracı 100 bin km ağır bakıma girdim.4 yeni kışlık lastik taktım,anlıyacağınız baya bir masraf yaptık.aldığımdan bu yana benzinle biniyorum baya yormaya başladı.uzun süredir lpg için araştırma yapıyorum.sorduğum tüm servisler hangi marka kiti takıyorsa onu öneriyor ve sorun yaşamazsın diyorlar doğal olarak.ileride sorun yaşamamak için doğru karar vermek istiyorum.ve bu işi artık sonlandırmak istiyorum.yakıt için aracımı satmak istemiyorum.sizlerden ricam uzun süredir lpg ile aracını kullanan arkadaşların tecrübelerini paylaşmanızı rica ediyorum.sizlerin vereceği bilgiler benim için çok değerli.ve ayrıca Eskişehir'de önerebileceğiniz yer ve ustalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.aşağıdaki 4 markaya yoğunlaşıyorum ve kafamda tartarini var.(1400 tl)
brc
atıker
zavolli
tartarini   ..........iyi forumlar.saygılarımla.
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: thebad - 18 Şubat 2011, 17:52:28
ne taktırdığın önemli değil esas olan takan ustanın iyi ya da kötü olması. en iyi markayı bile taktırsan montajı yapan usta işini iyi yapamazsa paran boşa gider.
bende zavoli var. yakıtından  memnununum.işçilikte fena değil.
ustan iyi olsun gerisi önemli değil ister atiker ister prins önemli olan montaj.
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: bor(a)li - 18 Şubat 2011, 22:13:21
benim 2005 bora da lovato var gayet memnumum tavsiye ederim
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: cakirengin - 19 Şubat 2011, 22:19:52
Eskişehir'li arkadaşlar varmı tavsiye edeceğiniz ustalar?
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: cakirengin - 22 Şubat 2011, 16:58:33
başka tavsiye ve önerileri olanlar yokmu arkadaşlar? :-\
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: htmetin - 23 Şubat 2011, 17:29:51
benim 2005 bora da lovato var gayet memnumum tavsiye ederim
:tamamdir
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: ALPER. - 23 Şubat 2011, 21:46:13
başka tavsiye ve önerileri olanlar yokmu arkadaşlar? :-\

arama butonuna lpg tavsiye yazın yığınla konu çıkar
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: cakirengin - 15 Nisan 2011, 21:46:20
selam arkadaşlar,
yarın aracıma atiker taktırıyorum hadi hayırlısı bakalım.
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: cakirengin - 05 Mayıs 2011, 22:52:30
aracıma atikeri taktırdım.şimdilik  herşey iyi bakalım.50 tl'lik lpg  ile  225 km yol gitti.lpg litre fiyatı 2.17'den almıştım.225 km'nin 90 km'si ş.dışı 135 km ş.içi.yakıt değerleri normalmi sizce?
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: nesquik - 06 Mayıs 2011, 19:50:57
süper hemde. daha ne olsun kadeş.
Başlık: Ynt: bora lpg tavsiye
Gönderen: caner4 - 26 Mayıs 2011, 10:06:11
bende zavoli taktırmıştım atiker mi taktırsam diye düşünüyorum bazen madem tüpün önemi yok atiker zavoli vs. hepsi aynı ise fiyatlar neden değişik hocam _?