Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: hakkihakan - 15 Şubat 2011, 23:58:53
-
ne dersiniz? iyi aydınlatırmı,sorun cıkarırmı,sarıdan dahamı sönük yanıyor,her model golfe uygun mu?
memnun olan varsa marka ve model belirtsin.
-
ne dersiniz? iyi aydınlatırmı,sorun cıkarırmı,sarıdan dahamı sönük yanıyor,her model golfe uygun mu?
memnun olan varsa marka ve model belirtsin.
benim arkadaşım kullandı. hiç memnun olmadığından dolayı çıkardı. hem erken patlama riskide var. bence en iyisi xenon. H7 4300K-6000K-8000K kullanıyoruz genellikle. bendeki 6000K. NE MAVİ NE BEYAZ.
-
ben mtech kullanıyorum 4350 k xenon beyazı çok memnunum tavsiye ederim hem aydınlatma hemde beyazlık olarak alınabilecek en iyi ampül.Diğerlerinden philips,osram denedim hepsini iade ettim hem pahalılar hemde iddaa ettikleri beyazlık yoktu :bekleriz:
-
Ben philips kullandım hologen ampül olarak geçiyor aydınlatması güzeldi ama yağmurda falan görüş sıfıra iniyor.Şu an zenon kullanıyorum 8000K beyaz ampülden kat kat iyi tavsiye ederim.
-
Ben philips kullandım hologen ampül olarak geçiyor aydınlatması güzeldi ama yağmurda falan görüş sıfıra iniyor.Şu an zenon kullanıyorum 8000K beyaz ampülden kat kat iyi tavsiye ederim.
fiyat nedir. ortalama bi fiyat alsak iyi olur :)
-
ben golf 4 te xenon dan korkuyorum :t çoğu kaliteli xenon markaları arıza lambası ve silecek motorunun yanmamasının garantisini veriyor ama bu durumdan muzdarip olan çok kişi gördüm hatta montaj hatası ile aracı yanan bile var bu iş lpg işine döndü arkadaşlar önüne gelen takmaya çalışıyor o yüzden xenon bana biraz uzak çünkü arabamı çok seviyorum :sevgi:
-
Hangimiz daha çok seviyor bilmiyorum ama ben Golf IV'te o sorunu yaşayan kimse görmedim.
Forumda da yok.
Yakıştığını düşünüyorsan taktır bence.
-
Ben beyaz ampul kullandım, osram marka, aydınlatması çok kötüydü, sonra xenon taktırdım, daha önce kör gezdiğimi anladım, ikisini de aynı araçta kullanmış birisi olarak kesinlikle xenon derim.
-
Hangimiz daha çok seviyor bilmiyorum ama ben Golf IV'te o sorunu yaşayan kimse görmedim.
Forumda da yok.
Yakıştığını düşünüyorsan taktır bence.
kesinlikle katılıyorum,
golf IV te ben far ikaz lambası hiç görmedim. dolayısıyla olmayan bişeyin arıza lambası yanmaz zaten.
silecek motorunun yandığını duydum ama onlar 5 kasa idi.
son olarak golfte xenon montaj hatası, çok büyük kabiliyet ister bunu yapmak :D
-
Ben beyaz ampul kullandım, osram marka, aydınlatması çok kötüydü, sonra xenon taktırdım, daha önce kör gezdiğimi anladım, ikisini de aynı araçta kullanmış birisi olarak kesinlikle xenon derim.
çok haklısın
-
ŞOK ŞOK XENON DA KAMPANYA UYGUN FİYAT GARANTİLİ GittiGidiyor.com'da #36290656 (http://urun.gittigidiyor.com/SOK-SOK-XENON-DA-KAMPANYA-UYGUN-FIYAT-GARANTILI_W0QQidZZ36290656) alt resimde görünen zenonu şuan arabamda kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok fiyatına göre oldukça verimli
-
peki arkadaşlar montaj için soruyorum zenonun balastından ampüle giden kablo farın arkasındaki plastik kapak delinerek mi içine sokuluyor yoksa kapağı atıyormusunuz ?
-
ürencik ne kadar zamandır kullanıyorsun bunu sen
-
montajda on seffaf kapak cıkarılacakmı yoksa arkadan halledilecek mi? birde ben angel halkalar aldım golfe gore zenon bunlar on kapagı acarsam zemini siyah yapayımmı?
-
peki arkadaşlar montaj için soruyorum xenonun balastından ampüle giden kablo farın arkasındaki plastik kapak delinerek mi içine sokuluyor yoksa kapağı atıyormusunuz ?
kapağı kablo geçicek şekilde deliceksin kardeşim.. :tamamdir
-
ürencik ne kadar zamandır kullanıyorsun bunu sen
yaklaşık 3 ayı geçti.
-
montajda on seffaf kapak cıkarılacakmı yoksa arkadan halledilecek mi? birde ben angel halkalar aldım golfe gore zenon bunlar on kapagı acarsam zemini siyah yapayımmı?
o konu ile alakalı bir link vardı araştırırsaoız çıkar.
-
Zaten kablo geçen yere conta gibi birşey geçiriliyor toz falan almasın diye.Oda mevcut kitin içinde mevcut.
-
teşekkür ederim
peki ışık çok dağılıyor mu merceksiz farda?
bir de bu verdiğin linkteki zenonun markası nedir?
-
Arkadaşla arkalı önlü gittik rahatsız olmadığını söyledi.Aydınlatnasından çok memnunum.Benim kullanıdığım linkteki ilana ait alttaki resimde olan kit.
-
Arkadaşla arkalı önlü gittik rahatsız olmadığını söyledi.Aydınlatnasından çok memnunum.Benim kullanıdığım linkteki ilana ait alttaki resimde olan kit.
teşekkür ederim
bağlarken fara giden soketteki kısa fara elektrik veren kablo mu sıyrılıyor yoksa başka bir yöntemi mi variçinden çıkan bağlantı ucu filan?
-
teşekkür ederim
bağlarken fara giden soketteki kısa fara elektrik veren kablo mu sıyrılıyor yoksa başka bir yöntemi mi variçinden çıkan bağlantı ucu filan?
Tam emin değilim yarın bakar söylerim bilgisi olan arkadaş yoksa. :saygılar
-
saolasın
-
teşekkür ederim
sıyırma falan yok.
normal ampüle giden uç xenon kitin ucuna geçiriliyor. ;)
-
sıyırma falan yok.
evet şimdi arabadan geliyorum kablo sıyırmak falan yok.
-
sıyırma falan yok.
evet şimdi arabadan geliyorum kablo sıyırmak falan yok.
teşekkür ederim saolun
-
ŞOK ŞOK XENON DA KAMPANYA UYGUN FİYAT GARANTİLİ GittiGidiyor.com'da #36702617 (http://urun.gittigidiyor.com/SOK-SOK-XENON-DA-KAMPANYA-UYGUN-FIYAT-GARANTILI_W0QQidZZ36702617)
bundan bende sipariş geçicem sanırım hadi hayırlısı:)
-
ben mtech kullanıyorum 4350 k xenon beyazı çok memnunum tavsiye ederim hem aydınlatma hemde beyazlık olarak alınabilecek en iyi ampül.Diğerlerinden philips,osram denedim hepsini iade ettim hem pahalılar hemde iddaa ettikleri beyazlık yoktu :bekleriz:
Ustam sen kızılpınarda mı oturuyorsun ?
-
Ustam sen kızılpınarda mı oturuyorsun ?
hayır çorlu :) siz?
-
ŞOK ŞOK XENON DA KAMPANYA UYGUN FİYAT GARANTİLİ GittiGidiyor.com'da #36702617 (http://urun.gittigidiyor.com/SOK-SOK-XENON-DA-KAMPANYA-UYGUN-FIYAT-GARANTILI_W0QQidZZ36702617)
bundan bende sipariş geçicem sanırım hadi hayırlısı:)
çakma bişey olmasın sakın. ben de sipariş geçerim gerekirse
-
Çollu çollu çolluuu
diye bağırır çerkezköy-çorlu dolmuş muavinleri
Xenon yerine sarı xenon.
-
Çollu çollu çolluuu
Xenon yerine sarı xenon.
çakma mı diyosun yani?
-
Xenon 6000K-8000K iyidir.
Sıkılana kadar devam.
Ayarı düzgün yapın, küfür yemeyin.
Bir de eski tip camdan ışığı kırarak ışığa yön veren farlara takmayın.
-
Xenon 6000K-8000K iyidir.
Sıkılana kadar devam.
Ayarı düzgün yapın, küfür yemeyin.
Bir de eski tip camdan ışığı kırarak ışığa yön veren farlara takmayın.
sen linki kontrol ettin mi?
-
Yok ya ben genel manada xenon için yorum yapmıştım :D :D
Xenon takacaksanız gidin sanayiye bir elektrik ustasına.
Diyin kiti de sen bul, ne kadara olur herşey dahil.
Ona aldırıp taktırın.
ARada sorun olursa da götürür değiştirtirsiniz.
İnternetten falan alırsanız bozulduğu zaman dört döner durursunuz değiştirecek adam bulmak için.
-
Yok ya ben genel manada xenon için yorum yapmıştım :D :D
Xenon takacaksanız gidin sanayiye bir elektrik ustasına.
Diyin kiti de sen bul, ne kadara olur herşey dahil.
Ona aldırıp taktırın.
ARada sorun olursa da götürür değiştirtirsiniz.
İnternetten falan alırsanız bozulduğu zaman dört döner durursunuz değiştirecek adam bulmak için.
ok. bakıcaz artık. buarada sen 25.yıl far karartmayı güzel yapmışsın çok yakışmış. ama bu 25.yıl karartma yapmak için neresi boyamak gerek yada nerelerini boyamamak gerek? :D
-
Forumda 3 örnek var.
Ben orjinaline sadık kalmaya çalıştım.
Birol biraz daha mat boyadı, o da şık duruyor.
Tolga diye bir arkadaş daha yapmıştı.
Zaten nasıl yapıldığını tarif eden onun konusu.
O da far çanakları hariç her yeri mat siyah yapmıştı.
Aslında tamamen zevkine kalmış.
Ben sadece krom kısımların, siyah parlak zeminde parlamasına bayılıyorum.
Buradan görebilirsin içini All sizes | 171685_1725157282691_1051154732_31881287_880099_o | Flickr - Photo Sharing! (http://www.flickr.com/photos/korayh/5458846230/sizes/l/in/photostream/)
Dağıldı yine konu
XENOOON
Bu sefer 3000K bulursam Sarı onu takıcam.
-
Forumda 3 örnek var.
Ben orjinaline sadık kalmaya çalıştım.
Birol biraz daha mat boyadı, o da şık duruyor.
Tolga diye bir arkadaş daha yapmıştı.
Zaten nasıl yapıldığını tarif eden onun konusu.
O da far çanakları hariç her yeri mat siyah yapmıştı.
Aslında tamamen zevkine kalmış.
Ben sadece krom kısımların, siyah parlak zeminde parlamasına bayılıyorum.
Buradan görebilirsin içini All sizes | 171685_1725157282691_1051154732_31881287_880099_o | Flickr - Photo Sharing! (http://www.flickr.com/photos/korayh/5458846230/sizes/l/in/photostream/)
Dağıldı yine konu
XENOOON
Bu sefer 3000K bulursam Sarı onu takıcam.
bu 3000K 8000K felan ne anlama geliyor? hangisi daha iyi? sayı büyüdükçe mi iyiye gidiyor küçüldükçe mi yoksa güçle mi alakalı :D :D :D :D
bazen kendimi gerçekten cahil hissediyorum evet.
-
sen ampüllerin bulunduğu çanakları (mercek oluyor heralde) boyamamışsın.
bu arada link için çok sağol
-
Ampüllerin bulunduğu yerlere dokunmaman lazım zaten.
Orası asıl aydınlatmayı yapıyor ama onların etrafını boyayabilirsin istersen.
K = Kelvin.
Renk tonları yani
(https://img.escrow.alibaba.com/snapshotimagerepos/cn/20/cn209764701/1285004351823_hz-cnmyalibaba-web3_1817.jpg)
-
(http://www.pelicanparts.com/catalog/images/lamps/hidcomp-1.jpg)
-
iyi ki varsın meeenndiz beeğ
-
Nerde yazıyor meendiz olduğum :D
-
Nerde yazıyor meendiz olduğum :D
hiss-i kablel vukuu :D :D :D :D :D ne sorsam detayını açılımını söylüyosun ondan meendiz dedim
-
Çollu çollu çolluuu
Xenon yerine sarı xenon.
minübüs ??? :D
-
Mühendisim de ondan dedim ben de :D :D :D
-
minübüs,muavin,mühendis :-\ :D ;D
-
Xenon konusu dağildı ama Çorlu'da okudum 7 sene.
O bakımdan :)
-
Mühendisim de ondan dedim ben de :D :D :D
belli belli :D :D sadece hobi sayesinde edinilecek türden bilgiler değil onnar :D
-
Çoğu hobi.
Emin olabilirsin :tamamdir
-
Çoğu hobi.
Emin olabilirsin :tamamdir
ozaman şöyle diyim bir insan hobi sayesinde belki kabaca torque' un döndürme etkisi olduğunu öğrenir, ama sende bazen torque yerine moment diyecek türden bir donanım var :D :D :D :D :D :D :sevgi:
-
EEE şey.
Kem küm ::)
-
Xenon konusu dağildı ama Çorlu'da okudum 7 sene.
O bakımdan :)
hmm çerkezköy yolu üzeri muhendislik fakultesi :tamamdirşimdi netleşt bu muavin olayıi ;D
-
Yok ya
Konu çok bölündü ben kısaca özetleyeyim Xenon'a devam edelim
Orta okul lise = Çorlu Mehmet Akif Ersoy A.L.
Univ = Edirne, Trakya Univ, Bilgisayar Müh.
Xenon da amcam oluyor.
Hatta admin amcalar konuyu temizlese güzel bile olur ;)
-
hayır çorlu :) siz?
Organizedeyim ben/çerkezköy Organize(aracı senin gördüm sanki öyle hatırlıyorum geçen geldim aleyna'Da tesisat bağlattım o gün gördüm diye hatırlıyorum
-
Çerkezköy'de nerdesiniz?
18 sene yaşadım ben Çerkezköy'de :)
-
Çerkezköy'de nerdesiniz?
18 sene yaşadım ben Çerkezköy'de :)
Organizede Danış iş merkezi var orda iş yerim var kırtasiye yolun düşerse beklerim
-
Av mevsiminde geliyorum o tarafa 4-5 defa.
Oscar Bilgisayar'da dostlarım var.
Onları da ziyaret ediyorum gelmişken.
-
Av mevsiminde geliyorum o tarafa 4-5 defa.
Oscar Bilgisayar'da dostlarım var.
Onları da ziyaret ediyorum gelmişken.
Mayil abi falan var oda oscar bilgisayardan cıkma apo abi vardı tanır mısın asağı katta bakımda?
-
Apoyu görürsen Kori'nin selamı var de :)
-
Apoyu görürsen Kori'nin selamı var de :)
A.s:) cok zor görmem makara adam o ya cok ava nereye gidiyorsunuz peki ?
-
Saray tarafına.
Bıldırcın veya binkılıç tarafına çulluk ama bu sene av alanlarını inanılmaz daraltmışlar.
-
Saray tarafına.
Bıldırcın veya binkılıç tarafına çulluk ama bu sene av alanlarını inanılmaz daraltmışlar.
aynen.benimde dayı var Zafer diye kel kafalı ayı yavrusu bi adam:) her aksam içer tanırsın belki