Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: apalil - 14 Şubat 2011, 10:11:56
-
merhaba
merak ettigim icin soruyorum. mk1 lerde dizel ve benzililerin şanzıman aralıkları nedir tam olarak bir bilgi var mı sitede arastırdım ama bulamadım. arkadasım gti ların 1. viteste 100 falan gordugunu soyledi gercekmidir bu kadar uzun mu vites aralıkları.
bilgi icin tesekkurler
-
merhaba
merak ettigim icin soruyorum. mk1 lerde dizel ve benzililerin şanzıman aralıkları nedir tam olarak bir bilgi var mı sitede arastırdım ama bulamadım. arkadasım gti ların 1. viteste 100 falan gordugunu soyledi gercekmidir bu kadar uzun mu vites aralıkları.
bilgi icin tesekkurler
Arkadaşın biraz fazla sallamış. :)
-
bende oyle dusundum ama sormadanda edemedim :)
-
1 de yüzü görüyosa 2 de aya gider o arkadaş :saygılar oksijen tüpünü yanından ayırmasın bence :tamamdir :D :D
-
1 de yüzü görüyosa 2 de aya gider o arkadaş :saygılar oksijen tüpünü yanından ayırmasın bence :tamamdir :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
2 de 100 görür ben 1,5 te 103 görüyom ama 1 de imkansızz. :tamamdir
-
hahahaha :D
-
5 ilerimi araba?
-
4 tür kanka 5 te hiç sanmam .
-
5 ilerimi araba?
4 tür kanka 5 te hiç sanmam .
araç 5 ileri arkadaşlar dikkatinizi çekerimm.. ;) 4 ileri benzinli araç zaten 2. videste 100 yapmıyosa bir anormallik var demektir. erci ve erşan abi biliyor karbüratördeki meme bayağı büyük 2. videste 7000 devire yatırıyorum daha fazlasını denemedim :)