Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: hakkut - 12 Şubat 2011, 02:53:48
-
Sizce aşağıdaki linkteki arabaya istenen fiyat nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-daha-101000-de-2000-model-bebek-gibi-arabam-acil-satilik-42530708/detay/ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-daha-101000-de-2000-model-bebek-gibi-arabam-acil-satilik-42530708/detay/)
Ayrıca bu modellerde ASR, ESP, EPS, EBD ve 8 tane hava yastığı var mı? Adam herşeyi işaretlemiş. Aynanın da kararan olmadığı belli.
-
değmez kardeş aynısı bende var 18 istiyorum bide bnmkisi comfortline... ve o yazdıı şeylerin hiçbiri yok arabada
-
işaretlediklerine bakmadım ama trendline donanımı bunlar
TRENDLİNE
ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu.
-
TFT jantlara 2250 lira yazmış ;D
-
çok fazla para istiyor bunu alacağına sade bi tane al üstüne kalan parayla gnlüne göre bunun yaptırdıklarının aynısını yaptırabilirsin...
-
Bu yapılan bakımlar ve üzerindekiler ile 20 civarı istenmesi normal altına da verilmez her ne kadar trend de olsa. comfort olsa bu paraya alınırdı.
-
valla sizi bilmem ama araba piyasasını çok fazla takip eden biri olarak ben bu ilana bakmazdım bile. bi defa başlık olarak kullanılan ifadeler çok abartılı olmayacak. yok bebeğim, yok kelebeğim, yok beyaz güvercinimi satıyorum v.b. ifadeleri çok komik buluyorum. sadece komik bulmakla kalmayıp bunu yazan araç sahiplerinin de ciddiyetten uzak olduğunu düşünüyorum. sırf dikat çekmek için ve aslında satmaya niyetli olmadıkları halde destanlar yazan boş adamları bence siz de kale almayın. bu şekilde çok kişiyi aradım ben. ilginç olan yanı çoğu paraya ihtiyacım var dediği halde yalandan yaptığım takas tekliflerinde bile arabamın üstüne bi kaç bin tl dahi verebileceklerini ifade eden kimselerle de karşılaştım, arabanın ilk sahibi olduğu halde plkasını dahi ruhsata bakıp söyleyenlerle de karşılaştım, 5 yıldır araba bende deyip de sigorta kayıtlarını incelettiğimde 3 gün önce aldığı ortaya çıkan adamlarla da karşılaştım. arabasını gerçekten acil olarak satmaya niyetli kişi piyasanın en üst fiyatı yazmaz arkadaşlar.
-
bi kere o teyp o para değil jantları demiyorum bile hella magic colours stop yok o arabada orjinal stoplara teflon çekmişler ayrıca bu araçta ağam şağam bi bakımda yok haftasonları araba yıkatılan standart yıkamacılarda yıkanan bir araç otomatik kararan ayna yok deri direksiyon yok diz hava yastığı perde hava yastığı filan yok 4 airbag var işte 2 ön 2 ön koltuk yanları baska araçlara bak usta :tamamdir
-
stopla hella magic gerçekten, üzerine bişey çekmişler nedense :D
bakımlı araba almak güzel şey ama herşeyinde bir ederi var ;)
-
stopla hella magic gerçekten, üzerine bişey çekmişler nedense :D
bakımlı araba almak güzel şey ama herşeyinde bir ederi var ;)
aynen ama ben hella stop koycam >:( folyo çekicem ya kırıldı birisi üstünü örtmek için yaptı bide o renk varmıydı magicte?
-
ben görmedim o renk, sanmıyorumda olacağını
zaten onun rengi kırmızı beyaz gibi duruyor
ya aracın rengine gitmedi, ki gitmez o renk zaten, yada dediğin gibi çatlak çizik vs var kapatmak için çekilmiştir.
ayrıca 630 liraya 2 takım hella alınır, üstüne para bile kalabilir ;)
-
ben görmedim o renk, sanmıyorumda olacağını
zaten onun rengi kırmızı beyaz gibi duruyor
ya aracın rengine gitmedi, ki gitmez o renk zaten, yada dediğin gibi çatlak çizik vs var kapatmak için çekilmiştir.
ayrıca 630 liraya 2 takım hella alınır, üstüne para bile kalabilir ;)
arabaya paspas alan iyi baktım oluyo o fiyata canavar gibi 2003 golf alırsın pasıfıc :)
-
Değmez ben 2003 pasific alırım o fiyata en azından arada 3 yaş var.
-
Değmez ben 2003 pasific alırım o fiyata en azından arada 3 yaş var.
:tamamdir
-
değmez hocam 19000 e 2004 pacific aldım valla
17500 e yada 18000 e veririse al.
-
değmez ... :t
bulursan temiz comfortline al ...
yada model yüksek olsun diyorsan 2004 pacific in bile o paraya da kralını alırsın ...
-
bayağı sallamış bu adam :S
-
değmez hocam 19000 e 2004 pacific aldım valla
17500 e yada 18000 e veririse al.
sende abartmışsın be kardeşim 2004 pasific nasıl 19000 olur? kaç parça değişeni var darbeli veya kazalıdır emin ol. anca okadar olur
-
benim arac bundan 1 yıl daha yeni tridentline km si 85bin ilk sahibinden tum servis kayıtları elimde 20 kusur fatura 18.400 e aldım sadece baskı balata degistirecem. ayrıca bu aracın rengi asla tutulmuyor.yaptıklarının hepsini cıkarsa benim gozumde 17.5
-
haa hella magic colours 200 e buldum ne 630 'u ya :D oyle yazmıs eleman. bu sitede olsa rezil olurdu bence.bence o hellanın alt ve ust kısmı mavi olanı var sacma sapan bi model onu aldı baktı yemedi film yada sprey kullandı kararttı bi haltada benzememiş.2430 tl ye bakım yapmış bu fiyata kaç tane agır bakım olur acaba?
aracına bakan bir daha bakarmıs:) haaaa baktık netten anladık ne oldugunu zaten..
-
sende abartmışsın be kardeşim 2004 pasific nasıl 19000 olur? kaç parça değişeni var darbeli veya kazalıdır emin ol. anca okadar olur
kardeş araç plakam 06 ya 4403 tramerden sorgula. ben burada yalan söylesem ne kazanırım. bu işten bir siz anlıyorsunuz. ahkam kesiyorsunuz.değişen bulursan sana 17000 nede veririm. sadece araç boyalı. çok merak edersende özelde anlatayım boyayı. orjinal 92 bin KM de.
-
kardeş araç plakam 06 ya 4403 tramerden sorgula. ben burada yalan söylesem ne kazanırım. bu işten bir siz anlıyorsunuz. ahkam kesiyorsunuz.değişen bulursan sana 17000 nede veririm. sadece araç boyalı. çok merak edersende özelde anlatayım boyayı. orjinal 92 bin KM de.
Arkadaşım lütfen ya 2004 pasific 22e zor bulursun aracında sorun varsa orasını bilemem....
-
bu konu da nerden hortlamış yav. bence alan almış satan satmış :halazn:
-
komple boyalıysa fiyat normaldir ;)