Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: Ouzoo - 10 Şubat 2011, 14:58:07
-
İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'NCI P.EĞT.A.K.LIĞI/ISPARTA
24 Şubatta teslim tesellim :)
1991/1 :D
Hadi duygusala bağlayalım az (:
Özlicem sizleri gençler :tavkiss:
Bunlar da veda şarkılarımız, benden sizlere :)
YouTube
- Soldier of Fortune
(http://www.youtube.com/watch?v=3JW-OU3LkM8)
YouTube
- Metallica - Turn The Page
(http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4)
(http://img848.imageshack.us/img848/779/21553710150179805468872.jpg)
(http://img851.imageshack.us/img851/2077/22286910150179803128872.jpg)
(http://img842.imageshack.us/img842/5662/22762910150179803228872.jpg)
-
Way anasını sayın seyirciler.
Dergiyi görmeden nasıl gidersin len :t
Şaka bir yana hayırlı teskereler şimdiden dostum.
Yakınlara düş de ziyaretine gelelim.
-
hayırlısı ile git gel kardeşim benim tam kafa dagıtmalık yere gidiyorsun allah yâr ve yardımcın olsun...
-
hadi hayırlısı gelin ata binmiş ya kısmet demiş :)
-
Hayırlısı ile git gel inşAllah. Mrk etme göz açıp kapayıncaya kadar biter.
-
Abi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel . Sedat abide gitti zaten. :tamamdir
Hayırlısıyla git gelde sana 15' BBS bulcez hadi bakam. :) :sevgi:
-
Golf Bulcez
-
Bizde seni özliycez abi hayırlısı ile git gelde daha sırada biz varız :) Bu arada Koray abi dergi mi dedin sen >:D
-
obaaa ouz nereye aga ya, biz geliceedik istanbula daha yaaa :O
-
Herkez gidiyor gene biz kaldık :D Hayırlı teskereler ouzoo
-
Hayırlı teskereler Oğuz abii ;)
-
hayırlı teskereler arkadaşım ... hayırlısıyla ;)
-
Hayırlı teskereler Oğuz.Güle güle gider gelirsin umarım :))
-
hayırlı gidip gelirsin inşallah ve allah sana bol sabır versin ne diyelim gitte gör
-
hayırlı teskereler kardeşim
-
ulen benim acemilik yaptıgım yer kanka tam istedigin gibi biyer kanka yüzde 98 dogu hatta yuzde99 on numara :D
-
hayırlı teskereler kardes :)
-
Bu kadar askerlik telaşının arasında dün benimle bulusup
Tüm gün istanbulu dört köse edip ses sistemi pesinde koşup bana yardımcı olan Ouz kardesime teşekkür ederim , hayirlisiyla gidip sag sağlım dönersin i̇ns kardesim hakkında hayırlısı olsun :tamamdir
-
Hayırlısı olsun göz açıp kapayıncaya kadar biter merak etme bitirdiğinde vaybe negünlerdi diyeceksin :sevgi:
-
hayırlı uğurlu olsun inşallah ;)
-
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Eksik olmayın, özlicem sizleri..
Altan'ım ne demek lafı olmaz.
Oğuz'um doğu ihtimali resmi kurumca %95 olarak açıklandı atma :p
-
Hayırlı teskereler :)
-
Allah hayırlı teskereler ve kolaylıklar versin. Bende 89/4 askerden yeni geldim. Isparta sonrası tunceli-hozat'a düştüm. Isparta da batı yok demişlerdi 550 kişilik bölükten 6-7 tane Ispartada kalan olmuştu bir torpilli İstanbul Şileye düşmüştü gerisi Diyarbakır,Bingöl,Bitlis,Muş,Tunceli,Şırnak,Hakkari,Van,Ardahan,Ağrı,Bayburt,Erzurum,Sakarya (kaydırma birliği) gibi illere gönderildi.Umarım şansın yaver gider.
-
Allah'a emanet ol Oguz... ;)
-
hadi bakalım paşa,
vakit geldi demek
güle güle git, güle güle gel. Allah'a emanet ol kardeşim.
-
Allah razı olsun sağolun. Evet paşam, vakit nöbet vaktidir. Kasaturaspor :)
-
ouzum saçları ne zaman traş etttircen alabroz :D :D
-
hayırlısı ıle gidip gelirsin inşallah oguzcum...
-
ouzum saçları ne zaman traş etttircen alabroz :D :D
germe adamı oğuz uzun saçlı yapıcak askerliği :D
-
Türker abi sağolasın.
İlker saçları geçen hafta 3 yaptım yine ama asker traşı olmadım henüz :)
Abdullah abi sana "o eski halimden eser yok şimdi" ad'lı eserle sesleniyorum :)
Nizamla beraber gidecez artık berbere.. İkimiz gidicez bi kişilik alacak :D
-
Türker abi sağolasın.
İlker saçları geçen hafta 3 yaptım yine ama asker traşı olmadım henüz :)
Abdullah abi sana "o eski halimden eser yok şimdi" ad'lı eserle sesleniyorum :)
Nizamla beraber gidecez artık berbere.. İkimiz gidicez bi kişilik alacak :D
ya keşke gitmeden bi görüşebilseydik :(
-
Benim de yavaş yavaş gitme vaktim yaklaşıyor. Hayırlı teskereler, bol bol anın olacak :)
-
Hülya Avşarlı şafak kağıdı aradım ama bulamadım :-[
-
dert ettigin seye bak abdullah abi tuba özaylı var yeni kreaksiyon bunlar on numara :)))
-
dert ettigin seye bak abdullah abi tuba özaylı var yeni kreaksiyon bunlar on numara :)))
ouzo'ya ayarlayalım bitane :D
-
Alır oda koleksiyon yapar merak etmeyin :tamamdir
-
Oğuz buraya nöbet kasatura gibi şeyler yazma germe ortamı ;D ;D ;D
biz de 3 numara gelenleri tekrar traş ettiler su falanda yoktu öyle yattı adamlar ;D
şaka bi yana Allah yardımcın olsun, bütün yeteneklerini, özelliklerini yaz belirt anlat ona uygun bi görev verebilirler... kafayı hiç bişeye takma zamanı durduramıyorsan gelip geçiyor :)
-
Tenis oynamayı iyi derecede biliyorsan seni Ankaraya :D cumhurbaşkanlığı muhafız alayına aldıralım
-
oğuz şimdiden hayırlı tezkereler.. hayırlısıyla bitirmek nasip olur inşallah... sen gidiyorsun buluşmalarda kıyak fotoları kim çekcek merak ediyorum :'( :saygılar
-
traşa gel kanka bende makine var direk üç :D
-
Kadir geliyo ondan 2 gün evvel ben teslim oluyorum, bu durumda görüşemicez sanırım sağlık olsun :)
Darısı başımıza diyelim artık İlker'im.
Abdullah abi Hülya Avşar'ın bikinili kartpostallarından atacağım ben size. Fotoğrafın senesi 1980 taze taze (bi filmi vardı ya; patronu sekreter Hülya'yı elektrik prizini söküp dikizliyordu.. tövbe tövbee) :D
Erhan'ım kasatura bana kaldı kardeşim görünüşe göre :D
İnan bilemiyorum neyimi söyleyip söylemeyeceğmi. Biri diyor acemide hiçbişey söyleme, diğeri diyor ne biliyorsan söyle kafam çok karışık bu konuda. Gidince nabza göre şerbeti ayarlicaz artık, sağolasın güzel temennilerin için :)
Can abi çok teşekkür ederim. Bakarsın askeriye de enkaz fotoğrafçısı yaparlar beni. Dönüşte ne cevherler çıkarırım o zaman size :D
Nizam'ım ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız kardeşim. Son bahar geldi geçti, ilk bahar da yine çiçek açarız :D
-
Nizam'ım ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız kardeşim. Son bahar geldi geçti, ilk bahar da yine çiçek açarız :D
:tavkiss: :tavkiss: :tavkiss: :tavkiss: :tavkiss:
-
beyler oğuz arkadaşımız askere gitmeden istanbulda oturanlar bi aksam soyle bulussak hem tanımıs olurum sizleri hemde asker oncesi moral olur arkadasımıza ... benimde kuzenim 21inde gidiyo izmir poligon deniz er ... o da bmw e21 iyle gelirdi toplanırdık guzel olurdu gibime geliyo ...
-
BMW'yi satsın gelsin :D
Neyse o da German, idare ederiz :saskin:
-
Mantıklı yapabiliriz , bende sistemimi dinletiyim oUza ;D
-
Ben bindirdim kuzuya, bi tur da veririm :D :D
-
Evet gene harakete gecsekmi buluşma için Koray bey :)
-
arkadaşlar sizden haber bekliorum hadi yapın bi buluşma cumaya yada cumartesi geceye :D
-
@rsb
Teşekkür ederim düşündüğün için. Ben yarından itibaren 4 gün boyunca ablamla olucam.Yani il dışına da çıkabilirmişiz. Önümüzdeki hafta salı ve çarşamba günlerim boş. Hepinizin işi gücü vardır hafta içi de sizleri zora sokmak istemem.
-
önümüzdeki hafta uyar no problem :)
-
Gece buluşması yapıyoruz o zaman haftaya salı
-
oks
-
;) Tamamdır ;)
yer? mekan?
-
Oğuzların oradayız.
O söylesin neresi olduğunu.
Ben mecidiyeköy eşrafını toparlarım.
-
Oğuzların oradayız.
:-*
-
Ben haftaici kurtkoyden 6 da çıkıyorum tam is çıkış saati burdan köprüye gitmek imkansız o saatte, oğuzların oraya ulaşmayı düşünemiyorum bile başka yer düşünsek yada saat ?
-
Ben haftaici kurtkoyden 6 da çıkıyorum tam is çıkış saati burdan köprüye gitmek imkansız o saatte, oğuzların oraya ulaşmayı düşünemiyorum bile başka yer düşünsek yada saat ?
metrobüs altan :)
-
anadolu yakasındamı avrupa yakasındamı bulusuyoruz simdi tam anlamadım ... benzinli arabaların cok oldugu yerde bulusalım :D dizellere koymaz uzun yol :D
-
avrupada bulusuyoruz
-
Oğuzların oradayız.
;)
-
metrobüs altan :)
neyse bakarim saati belirleyinde
-
oguzların orası derken ;D
ben hafta ıcı 8*20de işten cıkıyorum,gece bulusması uyar...
-
hadi bakalım allah hayırlı teskereler nasip etsin.Kendine dikkat et bekleyenin çok bunu unutma. :tamamdir
-
oguzların orası derken ;D
ben hafta ıcı 8*20de işten cıkıyorum,gece bulusması uyar...
çekmece tarafı abi :)
-
çekmece tarafı abi :)
küçük / büyük ?
-
Florya sosyal tesisleri olabilir hemde hafta içi sakin olur.
Oğuz nerede isterse oraya gidelim yada.
-
karışmak istemem ama bende çok gelmek istiyorum biraz daha ortalara yapabilirsek sevinirim kurtköyden gelmeye çalışıcam
-
arkadaşlar yarın toplanma durumu ne oldu????
-
Ayarlicaz bugün de trafikten korktuğumu itiraf etmeliyim.
-
trafikten korksam 4 tekere binmezdim :D
güzel söz oldu galiba dimi :D
05399794120 telefonumdur dostlar ... saat tam olarak yer vs vs bi gelişme olursa bana mesaj atabilrsnz ödemeli ve normal arayabilrsiniz :)
-
Beyler bu akşam büyükçekmecede arkadaşlarla toplaşıcaz. bakın görüşemesekte inanın hiç problem değil sıkmayın kendinizi. dönüşünüz flm karşılara zor olur yani.. ben perşembe veya cuma günü istanbul taraflarına geçicem sanırım. görüşebilirsek o gün yaparız bişiler ne bilim. mahçup oluyorum siz böyle yapınca..
-
Beyler bu akşam büyükçekmecede arkadaşlarla toplaşıcaz. bakın görüşemesekte inanın hiç problem değil sıkmayın kendinizi. dönüşünüz flm karşılara zor olur yani.. ben perşembe veya cuma günü istanbul taraflarına geçicem sanırım. görüşebilirsek o gün yaparız bişiler ne bilim. mahçup oluyorum siz böyle yapınca..
duygusal tema yapma oguzum sende ::)
-
O zaman paşa sen bir plan yap.
Şurada, şu saatte buluşalım de biz gelelim :)
-
Tamam bu akşam netleştirip haber veriyorum size.
-
konuyu takipteyiz o zaman ...
-
Oğuzhan'ım bu foto senin için :D :D
(http://i1220.photobucket.com/albums/dd442/a4simon/2011/Audi%20A4/DSC_0531.jpg)
-
sen askere benle helallesmeden gıt bakalım neler oluyor abım :bekleriz:
-
Oğuzum hayırlı tezkereler. Okul+iş combo yapmış olmasa atlar gelirdim İstanbul'a :-\
-
Ne olursan ol yine gel deniz :D
-
Ne olursan ol yine gel deniz :D
bi haftasonu kaçıcam İstanbul'a ama daha kesin bişey yok
-
beyler yarın aksam toplanma söz konusumu hala ?
-
hayırlı teskereler...
-
Herzaman beklerim biliyosun denizim :tamamdir
-
Beyler bugün için görüşme ayarlicaktım fakat elde olmayan sebeplerden ötürü geçemedim istanbul tarafına. Akşam da ev baya bi kalabalık olacağından dışarı çıkamicam. Bu demek oluyor ki görüşemicez. Uçağım yarın(cts) sabah 06:30 da Antalya'ya. Hepiniz; kendinize, eşlerinize, çoluk çocuğunuza, arabalarınıza mukayyet olun.
Atarsa 458 :sevgi:
-
Beyler bugün için görüşme ayarlicaktım fakat elde olmayan sebeplerden ötürü geçemedim istanbul tarafına. Akşam da ev baya bi kalabalık olacağından dışarı çıkamicam. Bu demek oluyor ki görüşemicez. Uçağım yarın(cts) sabah 06:30 da Antalya'ya. Hepiniz; kendinize, eşlerinize, çoluk çocuğunuza, arabalarınıza mukayyet olun.
Atarsa 458 :sevgi:
:) seviyorum seni bonussimo gelince saçları uzatırsın yine tamam
-
Hayırlı tezkereler Oğuzum
-
Hayırlı teskerelre Oğuz abi Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin :tavkiss:
-
Oğuz sağ salim git gel kardeşim umarım üzerimizdeki kötü şans ile alakalı bir durum yaşamazsın anladın sen :) kendine iyi bak bir ihtiyacın olduğundada düşünme ara kardeşim Allaha emanet ol :tamamdir
-
HAYIRLI TESKERELER ;) ALLAHA EMANET ;)
-
hayırlısıyla git gel kardesım...
-
Kendine iyibak Oğuz :sevgi:
-
kardes hayirli teskereler doguya benim tim gidecek yakinda benim bitmeseydi doguya gittiginda yardimci olmaya calisirdim
sknti yapma bitiyor benim askerlerde cok agliyordu ama simdi hepsi teskere aldi :D
-
kardes hayirli teskereler doguya benim tim gidecek yakinda benim bitmeseydi doguya gittiginda yardimci olmaya calisirdim
sknti yapma bitiyor benim askerlerde cok agliyordu ama simdi hepsi teskere aldi :D
ne işle meşgulsünüz ???
-
:D teknik olarakissizim :Dama suanda astegmen olarak gorevyapiyorum bayada saglamsozum gecer :D
-
jandarma mı ?
-
haha ben daha anlayamadim egirdirde komando egitmi aldim daha sonra piyade oldun kuzeyiraga gittim tim komutani olarak ordan geldim deniz kuvvetlerinde antrenorluk yaptim ne olduguma kara veremedim :D suanda piyade deyim burdan eve donecem bu yuzden nazim biraz gecer
-
anladım çok iyiymiş
-
:D meslek beden egitimi ogretmeni kurek sporunda milli oldumyaadim tahlihsizbi olaydan sonra profosyonelspor hayatim bitti daha sonra antrenarluk yapiyordum.
bu yuzden olsa gerek komando yaptilar beni :D
-
İlk mesaisi başladı oguzumun kolay gelsin
ilk sorular gelir : safak kaç 458
cevap: ohşşş one kasatura numarası mı :D
-
İlk mesaisi başladı oguzumun kolay gelsin
ilk sorular gelir : safak kaç 458
cevap: ohşşş one kasatura numarası mı :D
:D :D :D :D :D
-
Vay be anılarımız depresti ses sistemi sevdasına dolanioduk geldiğimizde ouzum arabayı cekmislerdi sinirlendik bizde adamları dövmeye gider gibi gittik çıkarken guluyoduk :D
-
Vay be anılarımız depresti ses sistemi sevdasına dolanioduk geldiğimizde ouzum arabayı cekmislerdi sinirlendik bizde adamları dövmeye gider gibi gittik çıkarken guluyoduk :D
evet hatırladım o gunun sonuna bende yetısmıstım :)
-
evet hatırladım o gunun sonuna bende yetısmıstım :)
:sevgi:
-
Ouzooo gel de sizin Bora'ya el atalım
Aklımda var birşeyler
(http://farm3.static.flickr.com/2785/4521430983_1f7fcd7efb_b.jpg)
-
Ouzooo gel de sizin Bora'ya el atalım
Aklımda var birşeyler
(http://farm3.static.flickr.com/2785/4521430983_1f7fcd7efb_b.jpg)
heralde bütün vwtr'nin kanına girip herkese airride yaptırcaksın Koray ;D o değil de toplu alımda indirim ya da gümrükte kolaylık falan olabilir mi acaba?
-
Ayarlarım indirim eğer toplu alım olursa :tamamdir
Gönderirken de bireysel göndertiriz, gümrük de minimum olur.
-
Ayarlarım indirim eğer toplu alım olursa :tamamdir
Gönderirken de bireysel göndertiriz, gümrük de minimum olur.
maliyeti dediğin kadar uçuk olmasaydı ben şimdiye sipariş etmiştim bile :-\
-
ÖZele gel sen :D
-
eğirdirden selamlar. yeminli bitli piyade olleeyyy yıh yıh :melek:
-
alt devre hayırlı olsun bir ayı yedin nasıl gidiyor
-
bitirdin be askerliği :)
-
hadi gözün aydın, azı gitti çoğu kaldı durumu :D
-
Paşa nasıl gidiyor askerlik?
-
gece sabaha kadar ayaz gündüz güneşli ve soğuk oğuzum tahminim kilo alıp
bronzlaşmıssındır ha bu arada entellektüel seviyenin giderek yükseldiğine inanıyorum :)
-
Harika gidiyor birkaç detay dışında, onlara da şaşırıyorum zaten (pisuvardan su içen çocuk gibi) :)
timler kuruldu, 23 kişiyiz ve ben manga komutanıyım yani takımın rütbeliden sonra 2. komutanıyım. tim olarak güney doğuya ve ohal bölgelerden birine gidicez nisan sonu gibi belli olacak orası da.. Çok inanılmaz adamlar tipler var burda ama tüm bunlara rağmen bizim takım sanki elle seçilmiş. 15 kişi y.okul mezunu kalanları lise ve üni terk. 10 kişi istanbuldan..
eğitimler bayağı zor ama alışıyorum. fazla detaylı yazmicam ama eğitimler komando eğitimiyle aynı, zaten acemi komandolarda yan bölüğümüzde hemen. Tam sizlere anlattığım gibi format atmalık bi askerlik oluyor.. bugün elime cep telefonumu alınca bile aptalladım :)
eee sizde ne var ne yokk ahalliiii ?
-
Abdullah abi elimin üstü ve kafam kapkara, tam şopar oldum anlicaann (:
2 hafta önceden bir gün şöyle geçti..
sabah ayazı hava -8 derece, öğlen güneşli parçalı bulutlu, öğleden sonra yağmur, gece 8 de yat iştiması dizimize kadar kar.. Derlerdi inanmazdım havası çok dengesiz.. hastalıktan kurtulamadım geldğimden beri sümüklüyüm :D
-
daha neler göreceksin paşam :D bu daha başlangıç yürüyüş düzenini ögrenene kadar yat kalk sürün :D
-
sabır oğuzum en önemlisi ve ikili münasebetler bunlara çok dikkat et
belliki sana sorumluluk vermişler sevindim her zaman şunu söylerim
askerde bomboş adam olacağına sorumlu ol en azından itibar görürsün
çift kazık çavuş rütbesine nasbını sabırsızlıkla bekliyorum allaha emanet ol :)
-
sabır oğuzum en önemlisi ve ikili münasebetler bunlara çok dikkat et
belliki sana sorumluluk vermişler sevindim her zaman şunu söylerim
askerde bomboş adam olacağına sorumlu ol en azından itibar görürsün
çift kazık çavuş rütbesine nasbını sabırsızlıkla bekliyorum allaha emanet ol :)
gidecegi yere baglı abi ben pek hayrını göremedim
-
nizam kardeşim sende bahtsızlık hissediyorum doğrumuyum :D
aynısı bendede var çünkü nede olsa meslektaşız :)
germeyelim oğuzu neşelendirelim kolay değil askerlik yapmak :)
-
Oğuzun işi kolay ya.
Ne olursa emredersiniz komutanım'ı çakacaksın.
Sonra ne yaparsan yap :D
-
nizam kardeşim sende bahtsızlık hissediyorum doğrumuyum :D
aynısı bendede var çünkü nede olsa meslektaşız :)
germeyelim oğuzu neşelendirelim kolay değil askerlik yapmak :)
evet abi kimin bası derde girse vebali çavuslardı :(
oguz gerilmez poliyana gibi o :D
-
abım benım nasılsın ıyısın ınsallah ? mumkun oldugunca yazmaya calıs ozlettın kendını :tamamdir
-
evet abi kimin bası derde girse vebali çavuslardı :(
oguz gerilmez poliyana gibi o :D
araba çekildiğinde polislere dalıyorduk ouz unda sınırı var bence :D
-
Onurum sağol kardeşim çok iyiyim.. kafayı yyen ççok adam var ama ben kendimi hazırladım ve isteyerek geldim ya çok eğeniyorum.. zaten doğal yaşam benim kanımda var bu yüzden çok severek yapıyorum herşeyi ( :
antalya kaleiçi an itibariyle :)
-
hayırlı teskereler bende 2 haftaya kadar gidicem inşallah :)
-
Onurum sağol kardeşim çok iyiyim.. kafayı yyen ççok adam var ama ben kendimi hazırladım ve isteyerek geldim ya çok eğeniyorum.. zaten doğal yaşam benim kanımda var bu yüzden çok severek yapıyorum herşeyi ( :
antalya kaleiçi an itibariyle :)
zaten hayatın her aşamasında böyledir ... bişeyi severek yapmalısınki zevk alasın ... hadi bitir askerliğide seninlede tanışalım :D
-
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://img153.imageshack.us/f/img000019i.jpg/)
Araba çekildimi öyle oluyorum ben Altan'ım haricinde hep çok sabırlıyımdır..Askerlik gerçekten inanılmaz bi tecrübe katıyor insana.. Burada 45 yaşında adam bile var saçları bembeyaz yıllarca kaçmış 3 çocuğu var biri evli biri üni okuyor ( :
Geç gitmiş olmamın hiçbir sıkıntısını çekmedim zaten herkes abi diyor bana ama inanın bana öyle insanlar görüyorsun ki sabrını çok zorluyorlar..Severek ve sorumluluklarını bilerek yapıldımı insanın altından kalkamayacağı birşey yok.. İlk 2 hafta baya zorlandım alışma sürecinde ama şansıma düzgün insanlarla birlkte eğitim yapınca ve 15 ayını onlarla geçireceğini bilince alışman daha rahat oluyor.. Yastığa başını koyunca sivili arıyorsun bazen ama biliyorumki bu günleri ileride hatırlayınca çok güzel anıcam..Mayıs başında istanbulda olucam uygun zamana bir buluşma düzenlerseniz seve seve katılırım, olmasa da mini buluşma çakarız :)
Güneydoğuya, ohal bölgeye gidecek olmama rağmen keyfim hep gıcır, tam istediğim gibi kafaya format atmalık bi askerlik oluyor, 1 ayda bile inanılmaz rahatladım ve özlemeyi gerçek anlamda öğrenmeye başladım.. Hayatım düzene girdi yahuu :)
Koray paşam şu dergiyi bi kargolasana bana imkanın olursa :)
adresim 40. piyade eğitim alayı 1 tabur 3. bölük Isparta.
Oğuzhan algiş
:)
Burada bir gazeteyi 1 hafta okuduğumuz oluyor, akşamları yatarken okurum :)
Birkaç foto eklerim yakın zmanda, bitli piyade görün biraz.. 10 kilo flm verdim surat ve eller kapkara :)
Burak sağol kardeşim, hayırlı tezkereler sana da kısa mı uzun mu gidiyon?
rsb tanışırız tabikiii daha nice güzel günler görücez yahu :)
-
Cok sevindim ouz kendini hazirlaman ve zevk alarak yapman muthis bisey bence,herkes senin gibi yapamaz bence sonucta alistigin hayatin yerini biranda bambaska fikirlerle dolu bi hayat oluyor umarim hep boyle guzel gecer
Biran once yapar gelirsin kardesim darisi bizim
Basimiza , bir ihtiyacin varsa bende elimden geleni yaparim kardesim kendine Dikkat et :tamamdir
-
Sağol kardeşim eksik olma.. burda herşey sudan ucuz. kocaman pizzayı 1.50 TL ye yiyorum, yemekler çok berbat, ona da kendimi hazırlamıştım zaten bu yüzden bundada sorun yok :)
-
İyiymis ya , baya zayiflamissin iyi beslen :)
-
Abi süper ya. :D
Çok fit olmuşsundur şimdi sen. :D
Eylenceli olaylar geçiyormu peki abi ? ???
Hayırlısıyla biter inşallah abi. :tamamdir
-
Eğitimler çok eğlenceli, detaylarını anlatamam burada ama masabaşında oturup iş yapmak bana göre değil birkez daha anladım :)
Fit ki ne fit yarıyor :)
-
Eğitimler çok eğlenceli, detaylarını anlatamam burada ama masabaşında oturup iş yapmak bana göre değil birkez daha anladım :)
Fit ki ne fit yarıyor :)
Abi eğitimlerde yapamayınca hareketleri filan, ne yapıyolar ceza felanmı var? ???
-
Öyle bi yaptırıyorlar ki :)
Dedim ya severek ve isteyerek yaparsan altından kalkılmayacak bişey değil, beden hamlıktan kurtulup alışınca zaten zevk almaya başlıyorsun :)
-
Cok sevindim ouz kendini hazirlaman ve zevk alarak yapman muthis bisey bence,herkes senin gibi yapamaz bence sonucta alistigin hayatin yerini biranda bambaska fikirlerle dolu bi hayat oluyor umarim hep boyle guzel gecer
Biran once yapar gelirsin kardesim darisi bizim
Basimiza , bir ihtiyacin varsa bende elimden geleni yaparim kardesim kendine Dikkat et :tamamdir
ben kısa gidicem ama uzun gidecek kadar heyecan yaptım sonuçta bilmediğim bi yere gidicem yer yurt bilmiyorum ama inan bana 15 ay yapmana rağmen bu cümleleri kurman bana çok büyük moral verdi bardağa bide dolu kısmından bakarak sürekli sıkıntı çekicem kafasıyla değilde orada rahat etmeye çalışmak en iyisi sanırım :)
-
oguzum o maasla taksitli tank alalım sana open air yaparız birde :)
askerliği iş gibi düşünürseniz hiç sıkıntı olmuyor bende öyle bir pisikoloji ile gittim ama hesap edemediğim seyler oldu son 3 ayda yazıcılığın kötü hatıralarını ve baskının ve onun yarattıgı stresin hastalıga yol açmasına
benim için özetlemek gerekirse
12 ay mükemmel son üç ay zulum oldu :)
-
Evet burak bencede 15 ay kisa donemin 3 kati ouzun moralinin yuksek olmasi muthis diye o yuzden diyorum zaten, neticede oyle yada boyle yapilcak askerlik takmamak en guzeli bencede
-
en güzeli benimm gibi olcan altında flamalı araba cebinde tel hesap soran yok kafana göre takıl ooohh:)
-
Bugün Eskişehir.. Mehtaplı gecelerde anarım sizi gençler :)
Napiyorsunuz beaaa :tavkiss:
-
Napalim paşa, iyiyiz.
Sende ne var ne yok?
-
Her zamanki gibi harikayım. Çift çarşıyı kaptım üstün hizmetten ötürü bu hafta :p
Askerliğini yapmayanlar için tekrar ediyorum: Gelin gençler burası çok eğlenceli ( :
-
benim ki hatay serinyol ordanda şırnak uludere mevkii hadi bakalım demekki kısa dönemleride buralara gönderiyorlarmış :)
-
aaaa geldiniz dimi.. hadi hayırlı tezkereler hepimize :) umarım seninkide benimki gibi keyifle geçer paşam. bizde burdan güneydoğuya dağılacaz bakarsın aynı yere düşeriz :)
-
Van'a yolu düşen arkadaşlara elimden geleni yapmaya hazırım.Hiçbirşey yapamazsam bile iyi kötü bir van turu elimizden gelir..
-
aaaa geldiniz dimi.. hadi hayırlı tezkereler hepimize :) umarım seninkide benimki gibi keyifle geçer paşam. bizde burdan güneydoğuya dağılacaz bakarsın aynı yere düşeriz :)
eyw saolasın evet geldik geldik hadi hayırlısı artık :)
-
Usta birliği Kars-Sarıkamış. 9 Mayıs'ta Istanbuldayım beyler üperim gül gözlerinizden ( :
Dip: veeee ouzoo 393 diyor :b
-
400'den düşmüşsün :)
-
Düştük te..bitmez ( :
-
yavaş yavaş düş one olum silah numaran mı :)
-
Usta birliği Kars-Sarıkamış. 9 Mayıs'ta Istanbuldayım beyler üperim gül gözlerinizden ( :
hadi hayırlısı karsta kışın çok sıcak olur yazlarıda serin rahat edersin askeri kıyafetlerle :D
-
ee o zaman kucuk bi bulusma olur gibi geliyo :D
-
vaayy abım benım . ben gıtmeden görüşücez guzel :tamamdir mayıs 21 ayrılıyorum bende buralardan. 15 ay ara verıcez germancılıga :)
-
vaayy abım benım . ben gıtmeden görüşücez guzel :tamamdir mayıs 21 ayrılıyorum bende buralardan. 15 ay ara verıcez germancılıga :)
@ süt İstanbul.. hadi ne zmn görüşmece buluşmaca :D
-
arkadaşlar aslında istanbul üniversitesinin bahar şenlikleri başladı ... şahsen ben eski mezunlarındanım lakin içeri giriş için kimlik lazım . ben kimlik ayarlamaya çalışcam ... beleş konserler var 7 gun boyunca ...kampus içi çok guzel ve musait araç buluşmasına ... hem eğleniriz hem vw toplantısı olur millet agzı acık bizi seyreder bizde kendi eglencemize bakarız ...
-
bosuna ugrasma kımseyı toplayamazsın reha :)
-
onur sen dusunurmusun carsamba aksamı kesin avcılardayım ... türk müziğinin efsanesi moğollar geliyo ...
-
Beyler ben bu akşam ve perşembe akşamı müsaitim. İstanbul içinde de görüşebiiriz
-
bu akşam bi gece buluşması yapcak olursak nerede oturuyosun sen? gungorene yaknmısın?
-
büyükçekmecedeyim ben. ancak bütün plan program yapıldığından perşembe gecesi hariç gece gündüz doldum taştım. bi dünya ziyaret var mazur görün beni de.
-
Perşembe gecesini de doldur da :bekleriz:
-
Fotolar sayfa 1 de :D
-
Yakınlara düş de ziyaretine gelelim.
koray az daha temennide bulunsa yurt dısına çıkacaktı :)
-
ahahahahahah
-
fotolarda gözlemlediğim çayı boğaza nazır içiyormuşsunuz izlenimi aldım :D
-
Fotolara bak ya.
En büyük asker bizim asker :)
-
Arkadaşlar bugün usta birliğime teslim oluyorum. Hepiniz Allaha emanet olun, kendinize iyi bakın, sürat yapmayın. Öperim gözlerinizden :tavkiss:
-
Arkadaşlar bugün usta birliğime teslim oluyorum. Hepiniz Allaha emanet olun, kendinize iyi bakın, sürat yapmayın. Öperim gözlerinizden :tavkiss:
:tavkiss:
-
Sen de Allah'a emanet ol Oğuzhanım.
Hayırlı teskereler şimdiden.
-
Hellloooooooooooooooooooo vwtr sakinlerii.. Kağızman askeriyim artık arkadaşlar.. İki ayda bir ancak çarşımız oluyor görev ve operasyonlardan ötürü..Keyif ve moralim süper.. Sizde ne var ne yok yazın bakemm ( :
-
Canını yerim, napıyon kaç şınav çekiyon asdasd
-
Bıraktığın yerdeyiz paşam.
Haberler sende.
MAdem keyfin yerinde de bakalım Şafak kaç?
-
şafak 260 larda bişey. "Atarsa" geyiği. Düşerse'de 170 lerde şafak ehueha
Gelmeden önce 5 tane dandik şınav çekemiodum şimdi nizami 20 (hiuuuuu bodyyyy buildinggg fiçutii)
-
şafak 260 larda bişey. "Atarsa" geyiği. Düşerse'de 170 lerde şafak ehueha
Gelmeden önce 5 tane dandik şınav çekemiodum şimdi nizami 20 (hiuuuuu bodyyyy buildinggg fiçutii)
260 mı :o bu sıcak havalarda iyi geldi ;D
-
Çok fenasın Can :D :D
-
Kış olmadan geleydin keşke, soğuk olur oralar :)
-
260'la kışı da görür paşa :halazn:
-
Kış olmadan geleydin keşke, soğuk olur oralar :)
boyu kadar kar tepelemesi görür ne güzel allahtan kısın üst devre oluyor alt devre olaydı :D
-
boyu kadar kar tepelemesi görür ne güzel allahtan kısın üst devre oluyor alt devre olaydı :D
nizam anlaşılan genelkurmay seni pek sevmiş :)
-
nizam anlaşılan genelkurmay seni pek sevmiş :)
genel kurmay değilde 1.komando tugayı epey sevdi :)
-
Etenşııınnj etenşıınn! Selammmm yakuşuklular, nsılsınız bakemm :D Abi yaz günü bile 2 kat giyiniyoruz kar düştü buralara.. herşeye rağmen gzel gidiyor askerlik. Dağa bir çıktık, indiğimizde alt devre gelmişti çömezde bot bağladı ehuehe..
-
Etenşııınnj etenşıınn! Selammmm yakuşuklular, nsılsınız bakemm :D Abi yaz günü bile 2 kat giyiniyoruz kar düştü buralara.. herşeye rağmen gzel gidiyor askerlik. Dağa bir çıktık, indiğimizde alt devre gelmişti çömezde bot bağladı ehuehe..
daha iyi günlerin bebeğim :)
-
Özlettin kendini oğuz gelde arabayı çektirelim :D
-
oğuz amma uzun muş senin şu askerlik bitmedi gitti yakında hava sıcaklığından kat kat giyinip bronzlaşmaya
başlarsın kendine iyi bak :)
-
İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'NCI P.EĞT.A.K.LIĞI/ISPARTA
24 Şubatta teslim tesellim :)
1991/1 :D
Hadi duygusala bağlayalım az (:
Özlicem sizleri gençler :tavkiss:
Bunlar da veda şarkılarımız, benden sizlere :)
YouTube
- Soldier of Fortune
(http://www.youtube.com/watch?v=3JW-OU3LkM8)
YouTube
- Metallica - Turn The Page
(http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4)
(http://img848.imageshack.us/img848/779/21553710150179805468872.jpg)
(http://img851.imageshack.us/img851/2077/22286910150179803128872.jpg)
(http://img842.imageshack.us/img842/5662/22762910150179803228872.jpg)
kızan sivrisinin yamaçlarına benziyor buralar ama :) burda boş şarjördü ustune duserler usta bırlıgınde dolusu var :) kımse ıplemez kars iyidir tehlıkesı yok sogugu var kardesm allah kolaylık versın bende ıspartada yaptm tim olarak ordan şırnak damlarca gabarın küpeli dağı mevkiinde bitirdik çok şükür sapa sağlim darısı sizlere olsun
-
şopar piyade :D
-
http://imageshack.us/photo/my-images/507/31183110150375841178872.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/338/30252210150375842608872.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/829/31661910150375841418872.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/830/39335910150375842698872.jpg/
-
-
Sunrooflu, beyaz, 2001-2004 model 110 luk dizel golf 4 aranıp duru (=
-
ecelesi yok geç olsun güç olmasın
-
yavrum benim yürü daglar taşlar kurban sana
-
130'luk denk gelirse o da olur :)
Bitiyo mu ne zaman bitiyo?
-
Ozledik ouz :halazn:
-
Bende özledim yahuşuhlular, 180 flm kaldı, aralıkta izin inş 8)
-
Yürü be koçum.
Kim tutar seni. :halazn:
-
ah ulan ah... :t
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-haktan-auto-2004-golf-1-9tdi-130-hp-6-ileri-boyasiz-sunroof-63596981/detay/
-
Cok pahali dilmi bu ouz :o
-
sanırım o yüzden ah ulan diyor altan ;)
-
sanırım o yüzden ah ulan diyor altan ;)
Saol kardeşim beni aydınlattığın için :D Bir an olsada binsek havası sezdim en sondaki koydugu simgeyi farketmemişim :)
-
Uçmuş biraz eleman.
150Bg'lik TDI'lardan olsa bir nebze. Onlarla karıştırmış sanırım :)
-
Fiyat çok fayiş ama araç diri duruyo di mi? Çok güzel ya hem beyaz hem sunroof hem 130luk, daha ne ister ouzo :)
-
(http://muz4now.com/wp-content/uploads/2011/07/smiley-dance013.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0
-
(http://muz4now.com/wp-content/uploads/2011/07/smiley-dance013.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0
bende severim bu şarkıyı ouzum :melek: :halazn:
-
Ouzoooooooooooooo
nabıyon asker.
Özledik vallahi.
-
Dinamik, egzotik, sportif, atletik :D Yarın izin tarihi belli oluyor. 2 haftaya gelirim hrlde özlem bitiyor geçici bi süreliğine.Ayrıca Britney Spears'lı şafak kağıdım var artık gençler. Ona kısaca Brit diyorum. Attırırsa 155 (=
-
Dinamik, egzotik, sportif, atletik :D Yarın izin tarihi belli oluyor. 2 haftaya gelirim hrlde özlem bitiyor geçici bi süreliğine.Ayrıca Britney Spears'lı şafak kağıdım var artık gençler. Ona kısaca Brit diyorum. Attırırsa 155 (=
ooo az kalmış :) sen gelince bir buluşma yapmak şart ouz ufak veya büyük çaplı nasıl istersen :)
-
13 Aralık İstanbul ( :
-
13 Aralık İstanbul ( :
aa iyiymiş banada ses sistemi lazım oldu gene :saskin: :saskin: :saskin: :saskin: ;D
-
Ahahah Ses getirecek bi yolculuk yapıyorum zaten. ayrıca atarsa 147!! Ordan 2 tane torun tombalak çömez gelsin ( :
-
2 gün erken gelemiyomusun buluşma var 11 inde ...
-
Malesef, keşke elimizde olsa :/
-
Malesef, keşke elimizde olsa :/
oğuzum sedatın nizamın diğer herkesin askerliği bitti seninki bitmedi yoksa kars'ın sıcak iklimini 'mi
sevdin :D
-
Kars harika hakikaten çarşıda bikinili kızlar flm var ( : 145 flm kaldı sanırım :tavkiss:
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 107 mi... 15 gün sonra güneş doğdu Sarıkamış'a... Gelmiş bitanesi diyor ki; atarsa 380 başka yok olsada vaktim yok.. bababa
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 107 mi... 15 gün sonra güneş doğdu Sarıkamış'a... Gelmiş bitanesi diyor ki; atarsa 380 başka yok olsada vaktim yok.. bababa
hayırlısıyla bitecek inşallah :)
-
İnşallaaaahh ( : Demet albüm çalışmalarına başlamış, irtibattayız beraber çıkıcaz 8)
-
en olmadı serdar ortaça yetişirsin :D
-
anlaşıldı kışı sarıkamışta bitirecen :)
-
Gel hadi olm artık
Özledik amua.
Arabayı vericem daha sana :P
-
Paaraaam olsaadaa benn alsaaam :)
-
yüzden düştünmü oğuz.. ıslattılarmı anlat bakalım :)
-
Düşmüştür artık ya.
Teskere tarihi nedir şimdi Oğuzhan paşa
Yaz bakalım.
-
Bugün 94 arkadaşlar.. Islatmak mı! tükürüğün yere değene kadar donduğu bir hava mualefetinde sadece kara bastık birbirimizi.. 17 Mayıs gibi sanırım çıkışım.. Madonna konserine yetişiyorum gençler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/images/smilies/p261.gif)
-
plakaya az kalmış :tamamdir Hayırlısı teskereler şimdiden
-
Sağol abi, geçiyor zaman ( :
-
(http://img824.imageshack.us/img824/2928/40215910150582106153872.jpg)
(http://img857.imageshack.us/img857/6086/40215510150582105693872.jpg)
(http://img259.imageshack.us/img259/2663/37554310150531617168872.jpg)
(http://img560.imageshack.us/img560/6427/31661910150375841418872.jpg)
(http://img269.imageshack.us/img269/8634/30901010150409953858872.jpg)
(http://img406.imageshack.us/img406/2572/30212210150356435553872.jpg)
(http://img4.imageshack.us/img4/6150/44528158.png)
(http://img521.imageshack.us/img521/7495/19243400.png)
-
Bonus Track
http://www.youtube.com/watch?v=8yID1MGV9Mg
-
hayırlı tezkereler oouzo
-
maşallah maşallah
iyi vakit geçiriyo gibisin :)
-
maşallah maşallah
iyi vakit geçiriyo gibisin :)
+ 1 hayırlı teskereler :tamamdir
-
şafak kaç ouzum ?
-
oğuzum en son eklediğin fotolara bakıyorum gerçekten orjinal bir yerde askerlik yapıyorsun
özellikle vadi ve baykuşlu foto harika bu ara asker arkadaşlarınla doğayı tabiatı keşfetmek babında çadır kurmanız
arazi keşifleriniz bayağı makara oluyordur :) ben senin yerinde olsam istanbulda istiklal caddesinde turlayacağıma
kaldırmam tezkereyi alırım uzman çavuşluğu ülkeye ordan hizmete devam ederim :D
(bitir askerliğide haziranda abantta buluşalım) kal sağlıcakla :)
-
Selaaamm..Geçen hafta Cumhurbaşkanı, Gnlkurmay bşk vs herkes burdaydı.. Tören kıtasına seçtiler bizide baya eğlendik. Şu askerde giymediğim bi denizciyle havacı kamufulajı kaldı hrlde :) Bu arada erken terhisi kaptım şafak 73-75 civarı sanırım yıh yıh
-
Ayrıca Abdullah abi 75 gün sonra hiçbirşey beni burda tutamaz. Kölelik hayatı resmen. Ne demiş Ooooran baba " Kula kulluk edene yazıklar olsun" :D
-
(http://img819.imageshack.us/img819/368/1003077d.jpg)
(http://img441.imageshack.us/img441/1286/1003080a.jpg)
(http://img337.imageshack.us/img337/7696/1003081t.jpg)
-
vayy bee tek tip kamuflaj nasılda özlemişimm allah hayırlı teskereler versin bak bu baştaki onbaşıda benim hacım :)
(http://d1202.hizliresim.com/u/u/30zhm.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Dakikalarca "Selam dur" da durmanın vermiş olduğu geriye yaslanma halini ben anlarım onbaşım :)
-
hele birde antalya sıcagında boynundan aşagı süzülerek postalların içine kadar ulaşan teri anlarmısın kardeşim.. :saskin: allahtan makam şöförlügüne kapak attıkta yırttık :D
-
Burdada çılgın bi soğuk vardı tören zamanı. Güzel anılar olarak geride kaldı epsi ( :
-
Sağ kolumda kalmadı güç, dünde kaldı 63 :p
Kağızman kalmasın beyler, öperim gül cemalinizi :tavkiss:
-
Sağ kolumda kalmadı güç, dünde kaldı 63 :p
Kağızman kalmasın beyler, öperim gül cemalinizi :tavkiss:
:) :) :) :) :)
-
Ha gayret paşa.
Gelince satayım arabayı sana. :D :D
-
11 Mayıs'ta mı geliyor şimdi bu adam?
-
inş gelicek beğendi galiba askerliği :D
-
Daha ilk günden beğenmişti hatırlarsan.
-
gelsinde şu foto işi hallolsun ;D
-
Ben de ondan hesapladım.
Başkasına çektirmem :D :D :D
-
Ben de ondan hesapladım.
Başkasına çektirmem :D :D :D
;D ;D ;D
-
:) :)
-
10-17 Mayıs arası oralardayım. Erken terhis aldım da kaç gün olduğu belli değil ( : Bekle beni bekle..
Ayrıca şu son 1 ay kadar eziyet bi dönem yaşamadım, illallah abi yeter ya geleyim artık ( :
-
Gel gel
Biz de özledik zaten.
-
hayırlı teskereler :)
-
Ha gayret paşam.
Son 1 ay :D
-
Vay Oguz'um beeee, bu hallerinide gördüm ya, dahada gözüm açık gitmem :) Hayırlı teskereler kardesim benim :)
-
Ya onu bırak da sen nerdesin :bekleriz:
-
>:D
(http://img717.imageshack.us/img717/8859/57636710150786001833872.jpg)
-
Hürgeneral :D
-
Paint, benim canım ( :
Galaksi ouzoo :D
Çok özledim sizi. Hemde mangal yapalım, acıktım ( :
-
Gel gel
Biz de özledik zaten.
Sensiz tadı tuzu olmuyor.
-
Home sweet home... FINAL VICTORY!!!! :D
-
hadi geçmiş olsun gözün aydın :tamamdir
-
Home sweet home... FINAL VICTORY!!!! :D
hayırlı uğurlu olsun :) sen şimdi karsın o güzel iklimini geride bırak istanbulun kirli havasını ciğerlerine
doldur işmi oğuz ben senin için herhalde tezkere kaldırır diye düşünmüştüm :D
-
Geçmiş olsun Oğuzum. :) Darısı başımıza... :)
-
Osman'ım hadi darısı başına.
-
Hoş geldin Oğuz geçmiş olsun. :sevgi:
-
adam askerdeyken konuya daha çok yazıyordu ;D
geçmiş olsun oğuz
-
Hoşgeldin, geçmiş olsun :)
-
kendine format atıyor :)
-
Anca :D :D :D
-
Anca :D :D :D
:) bir görüşelim askerden neler kalmış nokta,virgü,l soru işareti, ünlem bakalım neler kullanıyor :D
-
Bunun daha depresyon dönemi var. O hala asker. Ev işlerine falan yardım ediyodur büyük ihtimalle.
-
Bunun daha depresyon dönemi var. O hala asker. Ev işlerine falan yardım ediyodur büyük ihtimalle.
değil mi kazan defterinde düşecek daha erken teskere kazandı birde haziran ortası düşer yoklamadan :)
-
2 ay kendine gelemez :D :D
-
2 ay kendine gelemez :D :D
az önce aradım cihangirdeymiş sosyal hayata alısmaya çalısıyorum dedi :D
-
Yağmru yesin aklı başına gelir.
-
Yağmru yesin aklı başına gelir.
:) pançosu vardır onun
-
:D :D :D
-
ahaha ya varya ulen bi yaranamadım giderkende gelirkende madara olduk :) 24 mayısta tmi den siliniyorum hazirana kalmıyor.. abi şimdi geldiğim şehir İstanbul lütfen yani, binlerce insan yüzlerce araç üstüme üstüme geliyo :) kağızman yolundan günde 20-30 tane araba anca geçerdi.. Neyse idare edin 1 haftaya toplarım..Hooojbulduuuukkkk efeniimmm saygılar sevgiler bizden, bastonları görelim ( :
-
hadi geçmiş olsun oğuz.. hayat şimdi başlıyor.. :)
-
geçmiş olsun hoşgeldin kardeşim :tamamdir
-
Teşekkür ederimmm hoşbuldukk çayı koydunuz mu ( :
-
TMİ neydi kardeş. 2 gündür düşünüyorum.
-
teskere mahiyetinde izin
-
bide TMK vardı ;D kafa karıştırmayalımmı :D
-
Ouzummm hoşgeldin kardeşim sağ sağlim geldin büyük bir rahatlama vardır şimdi :D Darısı Başımıza inş..
-
Hoşbulduk Altanım teşekkür dederim.. Darılar kompozitli başlara kardeşim :D
-
Abi hoş geldin tekrardan darısı başımıza İnşallah :) :)
-
Hoşbulduk Altanım teşekkür dederim.. Darılar kompozitli başlara kardeşim :D
Valla sıra bizde seneyede ben giderim :D