Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: METiN - 19 Temmuz 2007, 16:54:33
-
Arkadaşlar 2004 model ilk sahibinden, boyazsız, kazasız, ilk sahibinden, honda accord, detaylar ilandaki linkte yazılı...
sahibinden.com - Türkiye'nin ilan ve e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası (http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4464835)
-
Bunu mu almayı düsünüyorsun Metin abi ?
-
ahahahaha, nerde be abim, imkan olsa bir dakika dusunmem ama suan icin maalesef bana uzak bu arac :)
Bunu mu almayı düsünüyorsun Metin abi ?
-
:) Araç yazıldığı gibi temiz gerçekten. Fiyat'ı iyi mi acaba, bunların piyasasını bilmiyorum.
-
fiyatlar o civarlardan baslıyor, gercektende eşime dostuma teklif edebilecegim son derece düzgün sıfırdan beri hergün gözümün önünde olan bir arac, km.nin yarıdan fazlasını uzunyolda yapmıs oldugunuda biliyorum...
-
Hayırlı satışlar metin abi.Çok güzel bu nesil accorlar gerçekten..
-
Benimde beğendiğim bir araba fiyatıda süpermiş
-
metin tıklıyorum ama hata veriyor
-
Tuna senin baglantı patatez olmus ondandır :) Bişe yok be kardesim bende acılıyor valla ne guzel :)
metin tıklıyorum ama hata veriyor
-
Arkadaşlar 2004 model ilk sahibinden, boyazsız, kazasız, ilk sahibinden, honda accord, detaylar ilandaki linkte yazılı...
sahibinden.com - Türkiye'nin ilan ve e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası (http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4464835)
ahanda bura perpa valla :D
-
he valla orada perpa :) yerlisiyis kardes, normaldir :)
-
he valla orada perpa :) yerlisiyis kardes, normaldir :)
Perpanın içindenmisin bilader? :D
-
hee 11.kat :)
-
sanırım satılmış. kaça gitti acaba?
-
dostum 31.e verdik ama adam parayi cikaramayinca kaporasini yakti, ilani sildigimizle kaldik, yakinda yeniden guncelleyecegim...
-
.çokmuş benimkini satmaya niyetim varda .eişebilirmiyim diye sordum.teşekkürler
-
valla pahalı ama cok sık ve duzgun bir araba, Allah isteyen herkese birgün nasip eder insallah :)
-
valla pahalı ama cok sık ve duzgun bir araba, Allah isteyen herkese birgün nasip eder insallah :)
AMİN!!!