Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6K (Classic) => Konuyu başlatan: fenci1981 - 06 Şubat 2011, 20:49:51
-
Merhabalar,benim aracımda benzin gösregesi çalışmıyr.bosh car servisindeki ustam şamandıra dedi.gösterke sağlam.benzin şamdırası için ne tavsiye edersiniz?orjinal çıkmalar iyimidr?bu arıza başına gelen vw çi varsa yardımcı olmasını rica ediyorum...
-
bn-enim başıma gelmedi kardeş ama orjinal parçadan vazgeçme derim diğerleri sorun çıkartıyo :saygılar
-
Teşekkürler gsus50.Bugün Ordu merkez saneyisine gittim ve özel vw servis ustası sizin dediğiniz gibi orjinal parça olmalı dedi.Şamandıra bozulmuş dedi.bu değişecek dedi.Bu parça da vw servislerinde varmış,bakalım bi fiyat alıp dönecekler bana.
-
BUGÜN FİYAT ALDIM BENZİN ŞAMADIRASI 175 TL VW SERVİİSNDEN GETİTTİRECEKMİŞ USTAM.İNŞ. SORUNUM ÇÖZÜLÜR.
-
tamir edilmiyor mu?
-
en iyisini yapmıssını bu tür seylerde orjinal ve sıfır cok önemlidir
-
en iyisini yapmıssını bu tür seylerde orjinal ve sıfır cok önemlidir
:tamamdir
-
GİRESUN-FATİH VW SERVİSİNE GİTTİM VE ŞAMANDIRA İŞCİLİK AYNI ZMANDA %20 İSKONTA İLE BERABER 190 TL ANLAŞTIK.YAPTIRACAĞIM İNŞALLAH.LAKİN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM BİLGİLER ELDE EDİNDİM,ÇOK YAKINDA SİZ DEĞERLİ VW Cİ DOSTLAR İLE PAYLAŞACAĞIM...
-
arkadaşlar konuyla alakası pek yok ama araçlarınızda benzin ışığı var mı ? varsa nerde..
-
arkadaşlar konuyla alakası pek yok ama araçlarınızda benzin ışığı var mı ? varsa nerde..
evet var ama içinde ampul olmadığından yanmıyor. el becerin varsa göstergeyi sök ve oto elektrikçiden duylu ampuller var ondan al tak.yok ben yapamam dersen hiç ugraşma elektrikçiye götür tırnakları kırılırsa bir işe yaramaz ben kendim takmıştım şimdi yanıyor