Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: tevafuk7 - 06 Şubat 2011, 00:30:27

Başlık: kapı direklerine folya çektim görüşleriniz :)
Gönderen: tevafuk7 - 06 Şubat 2011, 00:30:27
kapı direklerine folya çektim görüşleriniz :) (http://img88.imageshack.us/img88/4012/04022011612u.jpg) (http://img88.imageshack.us/img88/4115/04022011613.jpg)
Başlık: Ynt: kapı direklerine folya çektim görüşleriniz :)
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 06 Şubat 2011, 00:53:50
Maşallah çok yakışmış bu arada Bursa'lısın demek bende Bursa'dayım yeni mi üye oldun ? Sanırım orası Mudanya iskelesi bende benim MK1'i muayeneye getirdiğimde oralardaydık  :)
Gönderen: crybox - 06 Şubat 2011, 00:55:39
kardesım yakısmıs gercekten o folyo hangı folyodan onu nerde bulabılırız ve adı ney tam olarak onun
Gönderen: tevafuk7 - 06 Şubat 2011, 01:00:39
reklamcılarda var kendinde yapabilirsin ama ragle diye bi şey var onun olması lazım güzel çekmen için o yüzden reklamcılar yapar marka olarakta ORACEL sanırım böle yazılıyo teşekkür ederim :) beğendiğiniz için
Gönderen: vw6n - 06 Şubat 2011, 02:08:15
Elinize sağlık güzel olmuş.
dc-fix folyo diye geçer yapımarketlerde ve reklamcılarda bulabilirsiniz.
Gönderen: OffLineR - 06 Şubat 2011, 07:03:29
Parlak ise cam filmleriyle güzel olmuştur, resimlerden anlaşılmıyor ama şu kromlardan kurtul gözünü seveyim.
Gönderen: hakkihakan - 06 Şubat 2011, 13:19:43
bkrom kapı kolları haricindekileri cıkar arka ruzgarlıkta olmasa daha tok bir goruntu olacak biraz şatafatlımı ne senin arac?
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 06 Şubat 2011, 13:24:19
Abi yerinde olsam kromları hemen sökerdim taksiler gibi olmuş yazık MK4'e  :-[
Gönderen: ReDDeviL - 06 Şubat 2011, 15:38:42
Evet güzel olmuş folyo gercekten değiştiriyor arabayı kendimden biliyorum ;D
Gönderen: tevafuk7 - 06 Şubat 2011, 22:48:37
ya arkadaşlar çok mu kötü duruyo gerçekten :( kromlar....... bak  ya biz folyolar güzel dedik kromlardan çaktık
Gönderen: ArIsToCrAd - 06 Şubat 2011, 23:24:37
kromların arabada eksisi ne... benim arabadada var o kadar para verdik kimse beğenmedi... :D
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 06 Şubat 2011, 23:34:19
kromların arabada eksisi ne... benim arabadada var o kadar para verdik kimse beğenmedi... :D
Yok abi hiç gitmemiş bence taksilerde olur ya heryer nikelaj ne kaadar sade o kadar iyi  :tamamdir
Gönderen: omer faruk - 07 Şubat 2011, 00:03:19
ben krom olarak sadece ön panjura düşünüyorumda kötü mü olur oda ya??
Gönderen: mehmetcevahir - 07 Şubat 2011, 09:54:59
folyolar hoş olmuş ama bence de kromlar arabanın görüntüsünü bozuyor. bence krom kaplamalar biraz eskide kaldı klasik otomobillerde kullanılan şık malzemeler spor araçlara o kadar yakışmıyor. ama tabi eşiklere kullanılanlar kesinlikle farklı ve çok hoş gösteriyor arabayı.
Gönderen: OffLineR - 07 Şubat 2011, 10:04:45
Tabii ki yakıştıran kendi gönlünce krom yapıştırabilir aracına ancak ben kesinlikle yakışmadığını düşünüyorum.
Yakışmak bir yana bana göre sırf arabaya bir şey yapmış olmak için yapılan bir modifiyeye benzediği için apaçi sytle gibi geliyor.
Benim aracın çıtalarına ne yapacağıma karar vermem 2 sene sürdü ama beklediğime ve paramı biriktirdiğime değdi  :tamamdir
Asla acele etmeyin, Golf'lere modifiye yakışıyor ama yakışanı bulmak sizin elinizde
Gönderen: sinahoca - 07 Şubat 2011, 13:52:53
onu crom kaplama olarak yaptırsan daha ıyı olurdu. bendekı öyle aynaların arka yuzude dahil.hem daha saglam hemde daha uzun ömürlü olurdu.
Gönderen: OffLineR - 07 Şubat 2011, 14:10:31
Arabayı da komple krom kaplatın.
Bütünlük olsun  ;)
Gönderen: ÜRENCİK - 07 Şubat 2011, 19:11:59
Parlak ise cam filmleriyle güzel olmuştur, resimlerden anlaşılmıyor ama şu kromlardan kurtul gözünü seveyim.
Folyo hoş olmuş ama nacizhane camdaki ve bagajdaki kromları çıkartırsan 10 numara olur.
Gönderen: fenci33 - 07 Şubat 2011, 19:22:38
folyo benim de çok hoşuma gitti hatta benim beyaz golfe de düşünüyorum ama krom kaplamaları oldum olası sevemedim, golf ü çok çirkinleştirdiğini düşünüyorum.
Gönderen: ÜRENCİK - 07 Şubat 2011, 19:31:17
hocam araba beyazsa direklere folyo camlara film birde yayla füme jant karartılmış stop tadından yenmez.
Gönderen: tevafuk7 - 07 Şubat 2011, 20:27:13
ya biride çıkıp güzel durmuş demedi ya... >:D tamam çıkarmıyacağım ama üzerine folya çekeceğim en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim  :sevgi:
Gönderen: ÜRENCİK - 07 Şubat 2011, 20:43:05
Biz vw ailesi olduğumuza göre birbirimize gerçekleri söylüyoruz.
Gönderen: hakkihakan - 07 Şubat 2011, 21:01:18
bak krom kaplamaları sök  söktüğün o krom parcalara folya kapla tekrar yapıştır
Gönderen: mehmetcevahir - 08 Şubat 2011, 01:34:24
çok mu üstüne gittik ne.  >:D
Gönderen: turturo - 08 Şubat 2011, 03:04:55
Neşeli bir görüntü :tamamdir
Gönderen: sinahoca - 08 Şubat 2011, 10:45:13
yok hocam en güzeli crom kaplama bak ben burada -50 C dereceyi goruyorum ama yıne de bısı oldugu yok yagmur kar tipi çamur saglamlık 10 numara ustelık bu crom kaplama ben aldıgımda vardı.adam yaptıralı 4 sene olmuş güneşte te herhangı bı sıkıntı yok. kesınlıkle tavsiye edıyorum.yanı senınkıde hoş durmus ama en guzelı saglam olanı yanı crom kaplama ıyı bı yerde yaptırırsan dokulme acılma kırlenme eskımede olmuyor.
Gönderen: sinahoca - 08 Şubat 2011, 10:45:35
bi ara atarım fotoyu bakarsın.
Gönderen: OffLineR - 08 Şubat 2011, 10:55:37
Krom kadar yakışmayan birşey varsa Golf'e o da angel fardır.  :tamamdir
Gönderen: scaliskan - 08 Şubat 2011, 11:52:27
bu arada yan siyah plastik çitalarını boyattın mı yoksa değiştirdin mi???::::
Gönderen: fenci33 - 08 Şubat 2011, 13:45:04
hocam araba beyazsa direklere folyo camlara film birde yayla füme jant karartılmış stop tadından yenmez.
doğru söylüyorsun hepsini yapmak istiyorum ama zamanla :tamamdir
Gönderen: Serhat4Motion - 14 Şubat 2011, 04:15:55
 o araca o $ekil jantt tek ba$ina olmazdi . dedimki en azindan jantlari kurtarmaya cali$iyor galiba, yamali  bi goruntu kazanmi$ bence o nedenle ön panjurl degi$tirilirse mikelajli $ekilde yada folyo diyorsun sanirim  durumu kurtarabilirsin belki ama  yinede yetersiz olacaktir o nedenle kapilardan ön ve arka tampondan gecen citalarida yapman $art bu durumda.nasil durur onu bilemem.ama  orda var burda yok  , ho$ olmami$ bencede.
Gönderen: brave - 15 Şubat 2011, 02:03:15
arkadaşlar bu çıtaları naıl boyatıcaz kafayı taktım iyice kırmızı benimki dediğiniz gibi folyo da olurmu acil cvp?????
Gönderen: tevafuk7 - 05 Nisan 2011, 15:03:53
arkadaşlar kromlarada folya çektim şimdi nasıl olmuş  >:D geçen sefer baya bi tepki almıştım  :D (http://img853.imageshack.us/img853/301/ekranalntshx.png)
Gönderen: ReDDeviL - 05 Nisan 2011, 20:45:25
Simdi daha iyi olmus sanki :D
Gönderen: Yükselgfb - 05 Nisan 2011, 21:14:39
Bu forumda krom kaplamaya ne kadar bu kadar karşı çıkılıyor anlamış değilim.size güzel gelmiyor olabilir ama siz beğenmiyorsunuz diye arabaya kesinlikle yakışmıyor diye bir kaide de yok.sonuçta siz modifiyeden sorumlu devlet bakanı değilsiniz.krom kaplama kapı kolları haricinde,kapı çıtaları ve yan çıtalara hep birlikte yapılırsa bence de pek şık durmuyor.(ki zamanında ben de bu hatayı yapmıştım) Sadece kapı kolları yapıldığında ise bence gayet güzel duruyor.
Eğer çakma durduğunu düşünüyorsanız bu mantıkla gittiğimizde o zaman araca sonradan yaptığımız her uygulama çakmadır.böyle düşüneceksek arabayı fabrika çıkışı olduğu gibi bırakmamız lazım.
Gönderen: ÜRENCİK - 05 Nisan 2011, 22:23:48
şimdi güzel olmuş işte.
Gönderen: tuncahmet - 05 Nisan 2011, 23:45:05
golf de sadelik önemli asil duruyor bence de krom biraz basitlestiriyor kardes tabi herkezin kendi fikri ama gövde rengi arabayı daha bi alımlı yapıyor benimkilerde siyah bekliyor ilk işim boyatmak olacak insallah oda baya para ama bu iş zevk işi kırılan arkadas olmasın herkez yorum yapar golf culer olarak araç sahibikafasına hangisi yatarsa onu yapar.     kardesler konu dagılmaz sanırım bu kapı çıtaları ve tampon korumalıklarına araç kapladıkları malzemeden yaptırabilirmiyiz nasıl olur bilgisi olan varmı
Gönderen: OffLineR - 06 Nisan 2011, 15:22:37
Bence de çok daha iyi olmuş.
Kapı kolları ne olacak  :D
Gönderen: tevafuk7 - 07 Nisan 2011, 01:54:49
yok onlar kalacak  >:D