Volkswagen Türkiye

Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: serhat - 03 Şubat 2011, 22:46:09

Başlık: passat limuzin?
Gönderen: serhat - 03 Şubat 2011, 22:46:09
internette 2.el passatlara bakarken bişey dikkatimi çekti bi vatandas ilan koymus normal pazzatlara göre azdaha uzun limuzin diye geçiyo filan yazmış ama gel görki bildiğimiz 1.8T sedan passat ben bi fark göremedim varmı böle bişey?                                                                                                                                   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-passat-1-8t-comfortline-300hp-37707104/detay  buda link
Başlık: Ynt: passat limuzin?
Gönderen: Atay - 03 Şubat 2011, 22:52:57
Vw'in öyle bir politikası yok iki passat üretelim biri 3 diğeride 5 cm olsun diye...
Araç sahibinin bu konuda yanlış bilgisi olabilir ve ya ben tamamen yanılıyorum.
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 03 Şubat 2011, 23:09:53
Passat falan bahanede Atay senin MK6 şahane Allah kaza bela vermesin  :sevgi:
Gönderen: serhat - 03 Şubat 2011, 23:12:47
aynen Allah kaza bela vermesi :) banada öyle geldi arkadas yanlıs bilıyo gibi
Gönderen: Atay - 03 Şubat 2011, 23:42:25
Teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun :)...
Gönderen: R-Line - 04 Şubat 2011, 10:04:56
öyle bişey yok
tüm passatlarda böyledir. bagaj halısını kaldırınca etikette limuzine yazar, ama bu uzun anlamında değil  ;)
Gönderen: rsb - 04 Şubat 2011, 10:54:57
selam arkadaşlar ... 97 model 6n imle merhaba diyorum öncelikle :)

benim bildiğim kadarıyla alman araçlarında sedan kavramı yerine limusine kullanılıyo ... bi yakınımıza mercedes e 250 alırken international siteden baktığımda sedan modeli yerine limusine  görmüştüm ... o mantıkla dediğim gibi muhtemelen passattada olduğu gibi tüm alman araçlarında da limusine terimini aracın bulunduğu sınıf olarak düşünmeliyiz ...
Gönderen: flexamin - 04 Şubat 2011, 11:01:17
passat lim. modelleri max 3-5 cm daha uzun denemesi bedava ankarada gelsin yanıma benimki ile ölçelim boyutlarını benim arabada lim.
Gönderen: serhat - 04 Şubat 2011, 18:21:56
iyice kafam karıştı bu vw niye aynı arabanın 3cm uzununu üretsinki saçmalık geliyo bana  >:(
Gönderen: lostys - 04 Şubat 2011, 19:37:50
iyice kafam karıştı bu vw niye aynı arabanın 3cm uzununu üretsinki saçmalık geliyo bana  >:(
kasa uzunlugu değildir o fark eğer varsa bile, ancak ön koltukla arka koltuk arası diz mesafesi daha fazladır.
Gönderen: serhat - 04 Şubat 2011, 19:40:48
bencede iç mekanda olan bi farklılıtır sonuçta kasa uzunluğu olsa farklı bi şase farklı ebatta parçalar en azından arka ve ön çamurluklarda ebat farklılığı olurdu ve sırıtırdı
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Şubat 2011, 19:51:53
Valla bende pek inanmadım ama bazı passatlara bakıyorum gözüme sanki daha uzun geliyo gibi  ::)
Gönderen: serhat - 04 Şubat 2011, 20:13:09
eğer böle bişey varsa baya bi şaşkınlık yaşarım :)
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Şubat 2011, 20:37:49
eğer böle bişey varsa baya bi şaşkınlık yaşarım :)
VW abi bu yapar mı yapar geçenlerde bi Passat'a bindim siyah full+full bi profesörün arabası sol arka koltukta orjinal çocuk koltuğu var koltuğun üst kısmı ikiye bölünüyor kemerde ona göre dizayn edilmiş  :D
Gönderen: STAK67 - 04 Şubat 2011, 22:38:48
VW abi bu yapar mı yapar geçenlerde bi Passat'a bindim siyah full+full bi profesörün arabası sol arka koltukta orjinal çocuk koltuğu var koltuğun üst kısmı ikiye bölünüyor kemerde ona göre dizayn edilmiş  :D

gökhan o kemer immobilizier olmasın ?
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Şubat 2011, 22:43:04
gökhan o kemer immobilizier olmasın ?
Hyr ya bildiğimiz emniyet kemeri  :)
Gönderen: STAK67 - 04 Şubat 2011, 22:45:07
Hyr ya bildiğimiz emniyet kemeri  :)

pardon yav :D ne immobilizieri :D karıştırdım ben onu o anahtarla alakalıydı bizim partnerin sıkıntısı olmuştuda
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Şubat 2011, 22:46:30
pardon yav :D ne immobilizieri :D karıştırdım ben onu o anahtarla alakalıydı bizim partnerin sıkıntısı olmuştuda
:D Bayağı sıkıntılıymış belli oldu bu arada Hasan abi noldu benim işi halledebildin mi  :tavkiss:
Gönderen: STAK67 - 04 Şubat 2011, 22:49:34
yok valla daha uğraşamadım pc bi adam olmadıki ama aklımda gökhan halledicem inş. :)
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Şubat 2011, 22:58:37
yok valla daha uğraşamadım pc bi adam olmadıki ama aklımda gökhan halledicem inş. :)
Tmm abi acele yok bekliyorum güzel haberlerini yere basık German Style lütfen sen işini bilirsin  :tavkiss: