Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: midbar - 28 Ocak 2011, 22:52:28
-
Arkadaşlar benim golf1 e komple kapı ve koltuk döşemesi yaptırıcam. Ama bir türlü karar vermedim yardımcı olursanız sevinirim.
-
deri çok güzel ama soğukta oturunca donuyorm ya :) tabi bi de bunun yazı var ;)
-
deri döşeme taraftarıyım ben :) siyah deri yaparsın araç rengi iplikleriyle on numara görüntüsü oluyo bide deri koltuk ek bi özellik olarak gözüküyo ülkemizde.tabi zevkler tartışılmaz ama şahsen araba alacak olsam deri koltuk tercihim olur
-
deri kalitesi iyi değilse çok sıkıntı yaratmakta, gıcırtısı bitmez, kullandıkça silinmeler başlıyor..
deri yazın sıcak, kışın soğuk ısıtması soğutması problem ama duruşu, konforu mükemmel...
deri-kumaş olmasa daha iyi olur...
-
deri çok güzel ama soğukta oturunca donuyorm ya :) tabi bi de bunun yazı var ;)
ben birtek hafta sonları kullanacağım için bir gün çekilir sanki deri koltuk ama kararsızlık kötü. kumaşta da hangi tür kumaştan yapmalıyım
-
o zaman deri diyorum . kaliteli deri döşemenin yerini hiçbişy tutmaz..
-
Gösteriş olsun katlanırım diyosan bencede deri. Soğuklar için ısıtma kiti var ama sıcaklarda arabaya binmek bile istemezsin. Hele izmir sıcağında hiç çekilmez. İzmirin neresindendin şefim?
Bide ne yaparsan yap çift dikiş ayrı güzel görünüyor.
-
Gösteriş olsun katlanırım diyosan bencede deri. Soğuklar için ısıtma kiti var ama sıcaklarda arabaya binmek bile istemezsin. Hele izmir sıcağında hiç çekilmez. İzmirin neresindendin şefim?
Bide ne yaparsan yap çift dikiş ayrı güzel görünüyor.
izmir bornova danım volkan senin arabada 35 plaka galiba demi
-
Bende Bayraklı M.Erener denim. Tekirdagda okuyorum.
-
Valla deri kumaş kullana biri olarak mutluyum ama deri kısmı yazın çok sıcak oluyo kendini salıyo kışında çok soğuk oluyo katılaşıyo kimileri diycekki deri kalitesiz hayır orjinal Recaro koltuk derisi GTI koltukları :) Ben deri kumaş diyorum yanları ve arkası full deri orta kısmı ve alt kısmı kumaş olsun :tamamdir