Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: RED_DEVİL - 17 Ocak 2011, 23:30:44
-
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.süleyman arkadaşımızın golf 3 gti ni şuan ben kullanıyorum artık....
-
hayırlı olsun kazasız belasız gtı formda kaldı desene:D
-
Onur hayırlı olsun Onurlar çoğaldı :D Sen geçen ben iaramışsın ben çalışıyordum o akşam unuttum sonra geri dönmeyi bugün aklıma geldin plakaları görünce :)
-
Onur hayırlı olsun Onurlar çoğaldı :D Sen geçen ben iaramışsın ben çalışıyordum o akşam unuttum sonra geri dönmeyi bugün aklıma geldin plakaları görünce :)
suleymasn artık profıl resmıı degıstırsen dıyorum baskasının makınesıyle senı gormeyelım yenı makınenın resmını alalım o bahaneyle:Dhem red dewıl arkadasımınzda telıf hakkı:D:D:D:D:D
-
Alper abi o makine hala gönlümde bugün polo ile gazladım ama fason :D Otobanda 190 gördüm gti çok aradım :D
-
Alper abi o makine hala gönlümde bugün polo ile gazladım ama fason :D Otobanda 190 gördüm gti çok aradım :D
eee olacak o kadar gtı polo alakasız seyler:Dama hepsı vw amblemı yeter:D
-
hayırlı olsun onur,hosgeldın :)
-
tşk ederim arkadaşlar süleyman bigün alıyım plakaları veya emraha verirsin leventten alırım ondan uygun olursa :tamamdir
-
tamam emrah olayı uyar hacım ;)
-
onur hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
-
hoşgeldin onur kazasız belasız kullanımlar...
-
Hayırlı, uğurlu olsun.
Kazasız, belasız ve cezasız günlerde kullanmanı dilerim.
-
hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz , onur + reddevillerde çoğaldı >:( ;D
-
GFL gerçekten devil :P
-
:) hayırlı olsun arabanız çok doğru bi seçim olmuş forum dışına gitmemesine sevindim
-
saol stak67 tşk ederim
-
onura aracı aldıran benim güle güle binn :)
-
Güle güle kullanman dileğiyle, arkadaşımızın arabasını alarak arkadaşımız oldun ne güselmiş :sevgi: :tamamdir kazasız belasız inşallah
-
Referans sağlam... :tamamdir