Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf II => Konuyu başlatan: savasgti - 13 Ocak 2011, 14:14:09
-
(http://i212.photobucket.com/albums/cc105/sprig_01/S1050161.jpg)
(http://i212.photobucket.com/albums/cc105/sprig_01/S1050153.jpg)
resimdeki jant kapağından arıyorum arkadaşlar biri eksik.
-
hangi resim
-
bende göremiyorum resim
-
uçmuş yaaa :D
-
Allah yardımcın olsun, zor bulunacak bi parçaya benziyor. :(
-
bende var bi takım
-
bende var bi takım atıyorum fotoları
hamit bana göndersene onlarııı
-
:D Ne kapakmış arkadaş, anında alcısı ççıktı ( :
-
80 tl
-
80 tl
80tl mi :o Neymiş yaa bu kapak, bende olsa ilk günden sökmüş atmıştım. :saygılar
-
Babam araba alım satımı yapıyor 2 sene önce 91 Golf 2 ile 98 poloyu takas ettik adam bu jantların aynısını ve kapakları verdi yedek üzerinde çelik jantlar vardı. Bende tutum sattığım adama verdim hepsini hemde arabayı 7000 e verdiğim halde. Şimdi aldığım golfün bi tanesi eksik. adam üzerine yeni tip kapaklardan takmış onları çıkartacağım.
-
80tl mi :o Neymiş yaa bu kapak, bende olsa ilk günden sökmüş atmıştım. :saygılar
Valla abi bencede pek hoş bişi değil ama çelik jant yok arabamda yeni nesil kapaklarda yakışmıyor hiç değilse orjinal jantlarıyla dursun istedim.
-
ilginç ...
-
volkancım, benim gibi orjinal takıntısı olan kişiler de mevcut :) zira arabadaki balon tamponu eski ince tip tamponla değiştirmeyi bile düşünüyorum :D
-
gel takas edelim ilker abi benim tamponları sana vereyim senin balonları ben alayım.
-
gel takas edelim ilker abi benim tamponları sana vereyim senin balonları ben alayım.
sadece ön var yanılmıyosam :)
-
Bende elimdeki ince tamponu verip balonları alabilirim :)
-
volkancım, benim gibi orjinal takıntısı olan kişiler de mevcut :) zira arabadaki balon tamponu eski ince tip tamponla değiştirmeyi bile düşünüyorum :D
Benim o yönden tek bi takıntım var. Direksiyonu orjinal olmayan arabaları hiç sevmem, hele spor direksiyon denen şey varsa o arabadan nefret ederim. Onun dışında hiçbir takıntım yoktur. :)
-
aldıgın araç bumu savas hayırlı olsun kazasız belasız
heveslenme savaş allahın izni ile istedik aldık sahibinden :D hayırlı bir iş oldu :D
-
Sağol abi. yok abi o değilde onun hemen hemen aynısı. cümlemize kaza bela vermesin allah.
heveslenme savaş allahın izni ile istedik aldık sahibinden :D hayırlı bir iş oldu :D
bu kısmı anlamadım abi.
-
Sağol abi. yok abi o değilde onun hemen hemen aynısı. cümlemize kaza bela vermesin allah. bu kısmı anlamadım abi.
tamponları istedin ya ilkerden ben senden önce davrandım istedik tamponu söz kestik
-
yaaa olurmu abi ben senden önce istedim ayıp oluyor ama :'(
-
Geçmiş olsun ne diyelim :( Kaldı jant kapağı