Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Otomobilim => Konuyu başlatan: onurc - 13 Ocak 2011, 00:05:44
-
ınsıgnıa 1.6 turbo
bugun cıktı yenı aracımız. 20 dklık sürüş görüşmü söyliyim . vectra bu arabayı 5 e katlar 3 e böler ;) aman şaham bişey göremedim . fazla basamadım ama çekiş fena degıl . gitmesi için illa diplemek gerek gibi turbo dolmadan mantar çünkü . kasa çok ağar . içi fena değil . ama ben bu mu vectramı deseler . 1.6 olsada vectrayı seçerim . vectranın kalitesi yok bu arabada. çoğu şeyden çalmışlar bana göre. direksıyonu çok kayıyor. tek elle tutmak çok zor. direksiyon çok yakın . yokuş kalkış desteği var. fakat kalkarken el freni yavaş yavaş kendini bıraktığı ıcın araba zorlanıyor. gitmek istiyor arka bırakmıyor. acayip bi sistem . gene fena degıl . dıreksıyon cok sert . " ama vectra dıyorum her zaman. :tamamdir
Maşallah
bir garajla anlaşmak zorunda kaldık . kapı açma kapamalarda yan taraf sakat çıta olmadığı için :( anahtarı bırakıyorsun . adam kendısı götürüyor çekiyor. hiç içime sinmedi . gezme tozma olayı yoktur umuyorum . "
(http://img80.imageshack.us/img80/9508/grnt0245d.jpg)
(http://img87.imageshack.us/img87/1387/grnt0246g.jpg)
-
Hayırlı olsun onurum
-
:tamamdir eyvallahh
-
Hayırlı olsun Onur güle güle binin İnşallah niye öyle diyosun ya çok güzel arabalar bunlar helekiş beyazına bitiyorum bu sabah koyu gri gibi bi rengini gördüm tampon altı hafif sürtmüşler valla içim cız etti araba parıl parıl parlıyor orası nasıl ben burdayım diyor anlatamam :-\
-
bende bitiyorum beyazına daha çok gösteriyor aracı
-
bende bitiyorum beyazına daha çok gösteriyor aracı
:sevgi:
-
beyazı şahin beyazı gıbı hıc guzel degıl . dedıgın rengıde bılıyorum çok var o renkten . ben hb istemiştim ama hb lerı artık üretilmiyormuş . hb lerı çok daha güzel.
-
Onur senın aracın lafı gecmıyor bir sıkıntı yok dimi birşeyler yapıcam çıkınca dıyordun
-
benim konuyu guncellıyorum ordan devam
-
Arkadaşlar davulun sesi uzaktan hoş gelir bende gittim onur + babası + ben şeklinde :D Hele onurun babası durupta hatamı etti kacaba deyişini hiç unutmuyorum :)
Hayırlı olsun onur. El freni sistemi çok saçma düğme şeklinde el frenimi olury a :D Cam açma düğmesinden el freni yapmış adamlar...
-
suleyman abı sagol . senınkıde hayırlı olur ınsallah :) . benım sevıncım annem adına yenı araba geldı dıye degıl yanı :)
-
hayırlısı olsun güzel seçim yapmışsınız, kazasız belasız keyifli sürüşler..
istanbulda semt aralarındaki otoparklar özelliklede mecidiyeköyde anahtar bırakmalı, önceden bu tür otoparları çok kullanırdım hiçbir sorun yaşamadım :)
-
Vayyyy AC plakayı yeni gördüm ha hiç dikkat etmemiştim :D
-
Kazasız belasız inş :)
-
hayırlı olsun onur artık almıssınız keyfi ile binmek size kalmış
otoparktan süpheleniyorsan gezerler filan diye aracın ruhsatını yanına al için rahat olsun
-
hayırlı uğurlu olsun onur, ne kadar 1.6 turbo gibi gitmese de vectranın gidişinden iyi bir gidişi var insignianın, vectra 1.6 ecotec yü-rü-mü-yor :-\
-
Vayyyy AC plakayı yeni gördüm ha hiç dikkat etmemiştim :D
Bende ona dikkat çekecektim bi tek polo AC değil galiba hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun, çok merak etmişimdir bu arabayı. Gidişi nasıl, bizim arabaları geçebilir mi :D
-
Hayırlı olsu onur kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
AC :sevgi:
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız :tamamdir
-
herkese teşekkürler. poloyu ac alamadık ne yazkkı. rüşvet istediler :) televizyonları yokmuş . eskimiş falanmış fılanmış :D anayla baba adı a olduğu ıcın . soy ısımde c . oyle alıyoruz işte .
-
KAZASIL BELASIZ :) 4yıl opelin içineydim vw yeni geçtim:) opele alman demek artık zor kardeşim GM altında üretliyor tamamen toplama ne yazıkki bunu söylemek zorundayım:) Vectra C -Astra H- Corsa C sonrası Almanların pek bi parmagı yok:)
-
Evet hatta bunun uzunda bir hikayesi var ikinci dünya savaşı sıralarında geçiyor ;)
-
Buğra abı 0-100 8.9 sanıye. bızım aracı öldürür bu :) Parçaların zaten eskı opel kalıtesı yok . Hala bınemedım arabaya zaten görmedım bıle :)