Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: arızalı - 09 Ocak 2011, 00:13:28
-
aracm 1,3 lpg li .. gecenlerde işgüzar bi usta lpg ayarını yapym fln die geçti başına arabam 3500deviri geçmio kalıodu sabit herneyse aldı eline ugrastı biraz düzeldi ii gidio simdi 6000 devire kadar 1.-2. viteste rahat çeviriyo ama şimdi 3bin devire kadar sabit gazda tekliyo .. lpg ayarından mı yoksa avans ayarndan mı çözemedim .. yardımlarınızı bekliyorum.
-
LPG hava sevmeye bi yakıttır. Hava girişinin ne kadarını bantladınız? Tüpte hava girişinin yaklaşık çeyreği kadar bi hava bırakmak gerekiyor.
-
alt devirlerde muhtemelen avans yetmiyor zengin karışımdan sallıyor motoru biraz avans verin lpg sever avans güzel yer
-
hmm zaten araba 3500 devirden sorna açılıyo tekrar bi ayarlama yaptrıym. tşkr ederm ilgilendiğniz için.
-
aracınızın öncelikle benzinde kusursuz çalışıyor olması gerekiyor.Benzinde aracınız kusursuz çalışıyorsa işinin ehli bir lpg ustası sorununuzu rahatlıkla çözecektir. Ankarada olsanız (usta konusunda) yardımcı olurdum.
-
ankara bana 3 saat cıkar gelirim bi gün ;)
-
yarın atla gel beklerim :tamamdir
-
en kısa zamanda gelcem aklımda zaten :) e30 325i varken çok gelir giderdik ferhat abinin yanına da artık kendi mk1 im için gider gelirim