Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 15:55:39

Başlık: mk3 gti limited edition modfiye ...... infinity3455
Gönderen: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 15:55:39
arkadaşlar ...  slm.lar  herkeze  uzun  bir  süre  yoktum.....
mk3  gti   yada mk3   modifiye  yapacagım arabadaki   modifiye işlemlerini   tek  tek   yazacagım....
we  resimlerde oljak ....  a...  dan  z...yeee   kadar.....  dolu  bir  makina olajk ama  drag  yada   demo   bir araba olmujak   gerçektende   iyi  bir  modifiye  we   günlük   kullanılabilejek  we  trafikte sorun  yaşamadan   orjinallik  bozulmadan  iyi   bir  modifiye için    paylaşacajım 

saygılarımla  ....   Okan  YILMAZ   
Başlık: Ynt: mk3 gti limited edition modfiye ...... infinity3455
Gönderen: nizam - 05 Ocak 2011, 15:56:26
haydi hayırlı olsun buldun mu araç peki ?
Gönderen: htmetin - 05 Ocak 2011, 16:06:13
bekliyozz
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 16:26:35
hadi bakalım okan bekliyoruz.
Gönderen: prens_0606 - 05 Ocak 2011, 17:31:48
valla okan kardes aynı seyleri bende düşünüyom ama bi türlü yapamadım sıkıntıları bi atlatamadıkki  ;)
Gönderen: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 17:42:27
fikirlerimi  paylaşacagım...  yorumlarınızı  bekliyorum ...
Gönderen: prens_0606 - 05 Ocak 2011, 17:43:02
bizde senin fikirlerini kardesim
Gönderen: freegane - 05 Ocak 2011, 19:07:55
ben çok aradım bulamadım,bulduklarıma da  15-16 lira fiyat çektiler Allah kolaylık versin
Gönderen: prens_0606 - 05 Ocak 2011, 19:13:48
gani kardes aradıgın mk^3 ise benimkini verim sana istersen
Gönderen: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 21:44:29
farkkı   olajak  bir  mk3   tasarlıyorum... tr tuning  modifiye listesinde  göreceginiz  bir tasarım olajak .....
Gönderen: cavanozz - 05 Ocak 2011, 22:31:35
farkkı   olajak  bir  mk3   tasarlıyorum... tr tuning  modifiye listesinde  göreceginiz  bir tasarım olajak .....

okan uzun zamandır yoktun buralarda.. dönüşün muhteşem olacak sanırım... ayrıca dergiye girme konusu çok iddalı bir cümle, zaman ve maddiyat çok önemli...  :saygılar
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 23:03:14
Ben olsam mk3 ile uğraşmazdım. Daha iddialı bir araçla uğraşırdım. Malum motor olarak en zor modifiye abf...
Gönderen: freegane - 05 Ocak 2011, 23:12:32
Ben olsam mk3 ile uğraşmazdım. Daha iddialı bir araçla uğraşırdım. Malum motor olarak en zor modifiye abf...

Süleyman sen şimdi bana kızacaksın yine sana muhalefet oluyorum diye ama yapan olmadığı için modifiyesi zor deniliyor. Afedersiniz kaba bir tabir olacak ama ABF'ye osursan güç alıyorsun  ;D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 23:18:59
Gani ben çok araştyırdım netten zamanında :D En zor motor abf kimse kusura bakmasın taşlama bile yok yani ;) TR de akıllı adam abf ile uğraşmaz.... Madem dergiye çıkıcan daha güzel araçlar var.
Gönderen: dgncn_1907 - 06 Ocak 2011, 00:10:26
Bende satmaktan şimdilk vazgeçtim. Yaza doğru güçlendirme çalışmaları başlıcak inşallah. Araba garajda yatıcak yaza kadar :(
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 00:12:02
Bende satmaktan şimdilk vazgeçtim. Yaza doğru güçlendirme çalışmaları başlıcak inşallah. Araba garajda yatıcak yaza kadar :(

Abi satma zaten bence ...
Gönderen: infinity3455 - 06 Ocak 2011, 00:21:30
sorun  yoqqq   doch  yada yeni  bir  cihazzzz  ama  kasa  mk3
Gönderen: infinity3455 - 06 Ocak 2011, 00:25:30
arkadaşlar  uzun  zaman  ayırdım  mk3  projesine    vw son teknolojisi ile  mk3  can damarından oynatmak  için  burdayız 
 sanmayın mk3  turbolayacak  yok  yinede tahmin  edemediniz  farklı  düşüncelerimiz var  .....

projem   hazır olunca  acıklıjam ....   üzerinde  taşıdıgı  cihazlar  zamanın  konuşulan we aranan bir o kadarda sağlam  işçilik sonrası  olan  bir  yorum ....

Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 00:35:11
Ya turbo ya supercharger yada dereceli başka ne olacak ki okan ?
Gönderen: freegane - 06 Ocak 2011, 00:47:02
Atmosferik yükle 265 hp'ye kadar yolu var ABF'nin ama iyi para tutar kısayıda taktınmı typeR'larla yürüsün....
Turbo yapacam de sök üst kapağı Cupra dolu kapak bul tak tesisatı falan yap 400 hp yolu var 1100kg kasada...
ABF gibi motorun olsun taştan olsun  ;)
Gönderen: onurc - 06 Ocak 2011, 00:52:09
Bunlara cesaret edebılmıs baba yıgıtler var mı acaba :)  bı tayyarla yurucek dıye bu kadar kasmaya bence hıc gerek yok derım ben.
Gönderen: freegane - 06 Ocak 2011, 00:54:42
Onur bi Tayyar dediğin araba şu an 4 silindir atmosferikte en hızlı araba. onu geçsen olay bitmiştir
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 01:00:30
Atmosferik yükle 265 hp'ye kadar yolu var ABF'nin ama iyi para tutar kısayıda taktınmı typeR'larla yürüsün....
Turbo yapacam de sök üst kapağı Cupra dolu kapak bul tak tesisatı falan yap 400 hp yolu var 1100kg kasada...
ABF gibi motorun olsun taştan olsun  ;)

Gani tr de bu paraları verecek adam bu arabaya bu parayı gömmez bence. Para okanın zaman okanın heves okanın biz sadece seyirciyiz şu an. O yapacak paylaşacak biz yorum yapıcaz...

BEnim görüşüm abf ye değmez.
Gönderen: onurc - 06 Ocak 2011, 01:03:55
yok onu demek ıstemıyorum. bı tayyarı gecmek ıcın o kadara bence gerek yok dedım.  ben şunu anladım . turbo bır aracın tadını hıc bır arac vermıyor aga ayrı bı dunya :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 01:05:19
Yani şimdi gani bunları yapıcak aracına almanya türkiye mekik olacak arada vs.
Gönderen: infinity3455 - 06 Ocak 2011, 01:59:32
vw  teknigi  bulmuş   biz  ugraşmıjazzz   sadece     montajjj
Gönderen: freegane - 06 Ocak 2011, 02:24:51
zevk meselesi bu,bu işe gönül veren yapar. kızmayın bana ama bu sitede bile vw fun yok denecek kadar az sayıda. Bakın Kingpin'e Onuralp ne emekler ne paralar harcadı projesi için,bakın Selçuk'a yıllardır Mk1'ine harcadığı paranın haddi hesabı yok. Wagenwerks videolarını izleyip dip düşürüyoruz eeee madem o kadar hevesli arkadaşımız var yapsın birileri. Bunun bedelle alakası yok,parası olan adam bu arabalara binmez diye bişey de yok. Eğer bu laf çıkıyorsa ağızdan ben anlarımki bu lafı söyleyen insanlar parası olmadığı için Mk2'ye Mk'3'e biniyor. yani parası olsa Mercedes'e binecek BMW'ye binecek Golf 6'ya binecek. O zaman ilk başta dediğim doğru aramızda gerçekten vw fun yok.
Gönderen: mehmetcevahir - 06 Ocak 2011, 09:12:24
zevk meselesi bu,bu işe gönül veren yapar. kızmayın bana ama bu sitede bile vw fun yok denecek kadar az sayıda. Bakın Kingpin'e Onuralp ne emekler ne paralar harcadı projesi için,bakın Selçuk'a yıllardır Mk1'ine harcadığı paranın haddi hesabı yok. Wagenwerks videolarını izleyip dip düşürüyoruz eeee madem o kadar hevesli arkadaşımız var yapsın birileri. Bunun bedelle alakası yok,parası olan adam bu arabalara binmez diye bişey de yok. Eğer bu laf çıkıyorsa ağızdan ben anlarımki bu lafı söyleyen insanlar parası olmadığı için Mk2'ye Mk'3'e biniyor. yani parası olsa Mercedes'e binecek BMW'ye binecek Golf 6'ya binecek. O zaman ilk başta dediğim doğru aramızda gerçekten vw fun yok.

takipteyiz hocam  :saygılar
Gönderen: nizam - 06 Ocak 2011, 10:12:18
motor buldu onu swaplayacak galiba :D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 06 Ocak 2011, 10:16:16
Hadi bakalım inşallah Okan GOLF III kategorisinin eski sayfalarında kalan başlıkların gibi bu başlıkta böyle kalmaz ;)
Gönderen: htmetin - 06 Ocak 2011, 10:50:39
TSI Motor'mu atcan mk3'ün üzerine yoksa? :)
Gönderen: G60 - 06 Ocak 2011, 11:34:16
Artık Türkçe yazmayı öğrensen ??
Gönderen: cavanozz - 06 Ocak 2011, 21:20:53
gani, sana dibine kadar katılıyorum..   bir gün bir şekilde parayı bulursam -ki bunun olabileceğini hiç sanmıyorum mk1,mk2,mk3,mk4,mk5,mk6 gti yapıp araçlarımı özel garajımda muhafaza etmek..  bunu düşünmek bile bana inanılmaz bir keyif veriyor.. senin dediğin gibi içinde böyle düşünceleri barındıran arkadaş sayısı az..
Gönderen: nizam - 07 Ocak 2011, 11:04:51
gani haklısın dediklerinde ama bir açıdan bakmamak lazım, insanların para kazanma sekli belli bu arabaların parça durumları belli ve kaynagıda almanya,ingiltere oradan buraya parça getirmek zor paran olsa bile adamlar bize parça yollamıyor yoksa niye yapmayalım gıpta edilecek kişi var ise oda selçuk abidir elinde ki database kimsede yok nerede ise tr de ki bütün mk1 GTI  ler hemen hemen onun elinden geçti ve parça sağlaya bildiği kanallar var onuralp te kingpin de binbir zorlukla getiriyor ve bir risk içinde yapıyorlar işin bu yönü böyle iken geliri kazancı belli olan kişiler araç üzerinde yapacakları yatırımları secerek lükse kaçmadan yapıyorlar bunda da anlayış göstermek gerek.

bu vwFun olayına gelince burada haklısın klavye basında gelirim giderim yaparım diyip icraatte yok işim yok aracım bilmem neyim diyip gelmeyen çok kişi var o yüzden bu durumlara alışmak lazım bizde ki sorun bulusma olayını gazlamak yanlamak sanan var ve işin acı yanı site ve organizasyon yöneticisi kim ise onun kürsüye çıkıp konusmasını bekleyenler ve dinlemek isteyen var, sunu bilmiyor çoğu aracın ile katıl aracını sergile kaynaş bilgiler ögren durumu yok sadece dinleme o zaman söyle olacak selcuk abi ve ersan abi  mk1 konusunda mete abi mk2 kingpin g60 onuralp sen mk3 konusunda birifing verin böyle birşey sanılıyor aşmamıs gereken çok sey var
Gönderen: baki çelik - 07 Ocak 2011, 19:33:20
Gani tr de bu paraları verecek adam bu arabaya bu parayı gömmez bence. Para okanın zaman okanın heves okanın biz sadece seyirciyiz şu an. O yapacak paylaşacak biz yorum yapıcaz...

BEnim görüşüm abf ye değmez.

para neye ya da nasıl harcanır sorusuna binlerce farklı kişiden binlerce farklı cevap var  :-X benim aracımda III kasanın en boşu CL bana da söylenecek birsürü şey var ama kime ne istedim harcadım iş realiteyse evet değmez diyecek kişilerin kimin realitesi diye sormak lazım ayrıca gerçek tek midir?ne zamana kadar, kalbiniz de inana kadar... o nedenle bi insanın gerçeği aklının değil kalbinin söyledikleridir..herkes birilerini sever ama sadece mantığını kullanana gerçekten seviyor denilebilir mi?
Gönderen: ismailtunca81 - 08 Ocak 2011, 00:08:53
...
Gönderen: freegane - 08 Ocak 2011, 03:03:07
arkadaşlar kimse bana darılmasın alınmasın ama benimde şu an bir forum sitem var henüz aktif hale getirmedim ama inanın bana bu forum benim olsaydı çok kişi ban yerdi. adam var klavye başında vw'ciyim ben mk2 bakıyorum mk3 bakıyorum mk1 alıcam yardım gibi konular açıyor 3 kuruşa araba alıp ertesi gün 5 kuruşa ilan koyuyor aracına. bu tarz adamı ben kendi forumumda barındırmam... başka bir adam türü var Golf'e biniyor arabam şöyle arabam böyle söyle az yakıyor böyle sorunsuz diyor reklamını yaparaktan diğeri proje yapıcam diyince değmez o parayı bu arabaya vermeye senin yerinde olsam o parayı arabamın üzerine koyarım giderim bmw alırım,mercedes alırım şunu alırım bunu alırım diyor. koyacaksın banı arkadaşa gitsin bmw forumunda mercedes forumunda o forumda bu forumda konu açsın şu an Golf'e biniyorum ama en kısa zamanda satıp bende bmw alıcam diye! biraz sert konuşuyorum belki ama sizde biliyorsunuz sözüm meclisten dışarı zaten bu mesajı okuyanlardan üzerine alınacak olan kendi alınır parmakla göstermeye gerek yok  ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 08 Ocak 2011, 03:20:29
arkadaşlar kimse bana darılmasın alınmasın ama benimde şu an bir forum sitem var henüz aktif hale getirmedim ama inanın bana bu forum benim olsaydı çok kişi ban yerdi. adam var klavye başında vw'ciyim ben mk2 bakıyorum mk3 bakıyorum mk1 alıcam yardım gibi konular açıyor 3 kuruşa araba alıp ertesi gün 5 kuruşa ilan koyuyor aracına. bu tarz adamı ben kendi forumumda barındırmam... başka bir adam türü var Golf'e biniyor arabam şöyle arabam böyle söyle az yakıyor böyle sorunsuz diyor reklamını yaparaktan diğeri proje yapıcam diyince değmez o parayı bu arabaya vermeye senin yerinde olsam o parayı arabamın üzerine koyarım giderim bmw alırım,mercedes alırım şunu alırım bunu alırım diyor. koyacaksın banı arkadaşa gitsin bmw forumunda mercedes forumunda o forumda bu forumda konu açsın şu an Golf'e biniyorum ama en kısa zamanda satıp bende bmw alıcam diye! biraz sert konuşuyorum belki ama sizde biliyorsunuz sözüm meclisten dışarı zaten bu mesajı okuyanlardan üzerine alınacak olan kendi alınır parmakla göstermeye gerek yok  ;)

Gani herkes kimin ne olduğunu biliyor az çok sıkma tatlı canını...
Gönderen: infinity3455 - 08 Ocak 2011, 15:56:56
bu  sözlerle aldatıon  bize  lazım mk3  limited edition  ...:)
Gönderen: nizam - 08 Ocak 2011, 16:55:45
+1 kırılma yok gani bir çok fikrine katılıyorum
Gönderen: htmetin - 08 Ocak 2011, 16:59:11

moderatör - operatör ve editör kadroları boş ise cv'mi göndereyim:)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 08 Ocak 2011, 17:09:07
Gani belki bir çok konuda haklı ama forumdan banlarım vs bence bunlar yanlış düşünceler. eğer bir kişi ahlak sınırları ve genel terbiye kurallarının dışında yazı yazmıyorsa istediği kadar sallasın bence ban yeme gibi bir durum söz konusu olmamalıdır. Sonuçta bu forumun bir vizyonu var. Eğer 2 ye alıp 5 e satıyorsa burda birçok arkadaş danışarak araç alıyor zaten bu mantık çürüyecektir.
Gönderen: freegane - 09 Ocak 2011, 01:43:55
Süleyman forumların amacı bilgi paylaşımı ve ortak hobileri olan insanların buluşma noktaları olmaktır. Al-sat'çının forumu sahibinden.com dur. Yalan yanlış bilgi paylaşımı yapacağına hiç olmasın daha iyi ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 09 Ocak 2011, 01:47:27
Gani okonuda zaten hak veriyorum ama nasıl örneklendirsem şimdi bunu yargılayacak bir merci lazım ozaman o paltforma. Herkes üye olamayacak vs. bu kadar kısıtlamada kimsenin işine gelmez açıkçası. Bana birisi hergün işe giderken 3 metrelik duvardan zıplıyorum dese sen 3.5 tanda zıplarsın derim ;) O nedenle kişi kurum veya bir oluşumu etik kurallar içinde yorumlayan herkese saygım vardır terbiye sınırları işin içine girerse banlanır o ayır.