Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: adıge - 05 Ocak 2011, 09:36:26
-
Merhaba Arkadaşlar ;
Aracımın vites konsolunu vidalama yerlerinden kırıldı.Seyir halinde iken aşırı ses yapıyor.Bu yüzden vites konsolunu değiştirmek istiyorum.Çıkmasını bulabileceğim yerler varmıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Kazasız sürüşler....
-
internetten oto2000 yaz orayı ara vardır ellerinde ama istedikleri rakam fazla olabilir değişik uygulamalar dene
-
nizam ;
Söylediğin yerde yokmuş.değişik uygulama derken neyi kastediyorsun.
-
ses çıkan yerleri silikon çift taraflı bant vb seyle tutturmayı dene
-
teşekkürler....
-
ya parça treni diye bi ste var ordan baktım şimdi komple orta konsolla beraber var galiba 206 tl fiyat yazmışlr adige kardeş
-
parça treninden mal alan da almayanda pişman :D Genelde yanlış parça geliyor şikayet ivar.
-
LF636 ;
Söylemiş olduğun parçaya baktım.Orada sadece havalandırma diye yazıyor.Neyse ben denizliden bugün buldum parçayı orjinal ve sıfır.Fakat 320 tl.Bi ara para durumum uygun olursa alacağım.
İlgileriniz için teşekkürler....
-
denizlide nerde buldun o bölümü bende yenilemeyi planlıyorum.
-
ØSîRîS ;
1. ve 3. sanayide orjinal parçalar satan balatacı mehmet diye biyer var.Oraya sordum.Ellerinde şu an için yok.Sipariş üzerine getiriyorlar.Fakat aracın konsolunu görmeleri gerekli.Yetkili servis Batıya sordum.450-500 tl civarında dediler.
Kazasız sürüşler...
-
tşk.ler biliyorum orayı daha önce alış veriş yapmıştım...