Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 20:08:59

Başlık: Arabamı sattım :(
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 20:08:59
 bu gün arabamı sattım ve çok tuhaf bir şekilde kendi kendime soruyorum şimdi. iyi de neden diye... zaten alan kişi de bunu bana sordu. sahi böyle bir arabayı neden satıyorsunuz diye. inanın mantıklı bir cevap veremedim. çok garip hissediyorum şu an  :-[ paylaşmak istedim.
Başlık: Ynt: Arabamı sattım :(
Gönderen: Han - 04 Ocak 2011, 20:15:38
Satmasaydın keşke ozaman :-X
Gönderen: baki çelik - 04 Ocak 2011, 20:23:35
canın saolsun kardeş maldır en nihayetinde, alırsın-satarsın hiç sorun değil daha iyisini alırsın ya da daha iyi bişiy yapmak için satarsın her yol aynı inan bana  ;)
Gönderen: cavanozz - 04 Ocak 2011, 20:25:11
boşver memo... bir vw tercih edilecek başka bir otomobil yine bir vw dir..  ;D  
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 21:25:40
Hayırlı olsun...
Gönderen: ReDDeviL - 04 Ocak 2011, 21:28:18
Vardir bir hayir..
Gönderen: barut - 04 Ocak 2011, 22:02:14
Hayırlısı olsun Mehmet bide golf 3 satması zordur derler dimi
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 22:51:56
Mehmet kardeş hayırlı olsun.aslında sen benim golfum gitti diye üzülüyorsun.O golfu sattın aslında ama aslında Golf senin ruhunda..onun hızı çevikliği özgürlüğü  aslında senin ruhunda.asla onu kaybetme.yoksa metal parça ve aksamını her zaman bulursun :D
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:14:27
Satmasaydın keşke ozaman :-X
Hayırlısı olsun Mehmet bide golf 3 satması zordur derler dimi
Mehmet kardeş hayırlı olsun.aslında sen benim golfum gitti diye üzülüyorsun.O golfu sattın aslında ama aslında Golf senin ruhunda..onun hızı çevikliği özgürlüğü  aslında senin ruhunda.asla onu kaybetme.yoksa metal parça ve aksamını her zaman bulursun :D
boşver memo... bir vw tercih edilecek başka bir otomobil yine bir vw dir..  ;D 

geyiğe bak çok duygusal yazmışım arkadaşlar da teselli etmişler sağolsunlar. smiley seçimi yanlış olmuş heralde. üzüldüğüm yok öyle arkadaşalr. araba işte bastır parayı al süleymanın gti  >:D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:15:59
benim gti reklam etmeyin kardeşim millette fabrikandan çıktığı gibi sanıcak kusursuz araç yoktur D:
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:18:25
süleyman senin gti artık forumun maskotu oldu napcan katlanacan artık o kadar  >:D
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:23:07
Süleyman kardeşimin GTİ sana gider Cevahir abi.sivasa kadar nasil gidecen camı da kırık soğuk girer kar girer:)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:26:27
cam kırkk değil bir karış çatlak ama soğukta yrüyebilir çatlak :D Ben araçtan memnunum sadece bana daha ekonimik araç lasım SPARTA senin aracı test edelim hava kuruyunca bakalım benim kullanımıma dayanabilecekmi gerçek bir GTI kullanıcısıyımdır söliyim :D
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:29:37
Süleyman kardeşimin GTİ sana gider Cevahir abi.sivasa kadar nasil gidecen camı da kırık soğuk girer kar girer:)
ben sivaslıyım gardaş soğuk bize ne ede  :bekleriz:  ama süleyman sen yine de camı değiştirsen iyi olur havalar soğuyacakmış :o
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:31:08
Abi gel kumburgaza giderken.yakupluda araba..hasırcılara park et.anahtarı vereyim.git bas gaza.şu elektrik yüzünden çıkmıyorum üstüne.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:31:43
ben sivaslıyım gardaş soğuk bize ne ede  :bekleriz:  ama süleyman sen yine de camı değiştirsen iyi olur havalar soğuyacakmış :o

abi çatlağın önünü çizdirecem yürümicek alacak arkadaş camı değiştirecek 200 tl gibi bir fiyatı var bunuda fiyattan düştüm zaten ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:32:19
Abi gel kumburgaza giderken.yakupluda araba..hasırcılara park et.anahtarı vereyim.git bas gaza.şu elektrik yüzünden çıkmıyorum üstüne.

ben bayrampaşadayım ne işim var kumburgazda :D Vatan caddesinde deniyecez :d
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:33:14

süleymanı neden yalnız gönderiyorsun yoksa çekincelerin mi var sparta. aaa gti alan birine yakışmadı hiiiiç >:D
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:37:04
valla süleyman kardeşim aldığım ilk araba.hiç araba kullanmayı bilmeyen biri o gti'yi nasıl getircek hemen vatan caddesine.He valla süleymanı ben vatan cadedsinde bulurum.ama galiba 2 ay sonra falan araba aksaray ordu evinin yanında :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:38:06
Lastikler sağlamsa asılırım köküne kadar söliyim sonra kızma :D

Sparta randevu ver bi deniyelim aracı ;)
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:41:07
valla haftaya çarşamba arabayı vatan caddesine çekerim inşallah.daha yakın bir zaman istiyorsan kumburgaza giderken gel yakupluya
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:43:12
Senin araç nerde abi şu anda :D Tam olarak koordinatlar neresi D:
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:45:10
hasırcıların arkasında abi.Beylikdüzü yakupluda.hasırcılara 5 dakika. 182. sokak :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:46:29
ne zaman getireceksin aracı vatan caddesine ? Sen araç kullanmayı bilmiyomusun abi yeniyim falan demişsin niye gti aldın ozaman :D
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:48:12
başlık amacından saptı.mehmet abi kusura bakma.Süleyman benim GTİ'yi çalıp sana satacak haberin olsun.bilmiyorum ama bu GTİ kendisi öğretiyor valla.bir de yollarda trafik ışık falan olmasa :(
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:49:13
GTI son noktadır abi şimdi seni trafikte sıkıştıracaklar illa bas diyecekler D: Ama fren olarak en iyi araçtır. Sportlar gl ler durmazken sen frene bastığında arkadan biri halatla çekiyomuş gibi olursun ;)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:50:07
Harbiden başlığı katlettik :D
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:51:03
sen istedin diye haftaya  çarşamba getiririm valla.artık biraz da cesaret.
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:53:55
tarfikte sıkıştırma oluyor ancak çok yakında hakkından gelecem onların :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:55:28
yok abibence senle biz gidelim birlikte getirelim :D Gün söle :D
Gönderen: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:57:16
bu perşembe sabahı olur mu  kardeş.sabah benim için 8 falan musait
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:57:37
abi osaatte nereye gelcem beyliz düzünemi :D
Gönderen: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:59:14
başlık amacından saptı.mehmet abi kusura bakma.Süleyman benim GTİ'yi çalıp sana satacak haberin olsun.bilmiyorum ama bu GTİ kendisi öğretiyor valla.bir de yollarda trafik ışık falan olmasa :(
Harbiden başlığı katlettik :D

benim tükanın önüne tezgah mı açtınız siz. dağılın üleeyyyyyyn :t zaten canım sıkkın gitti gül gibi araba :saskin:
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:59:43
Abi niye sattı ncidden ?
Gönderen: SPARTA - 05 Ocak 2011, 00:02:21
evet beylikdüzünden inerken hasırcıların oraya parkedip benim arabayı alırız
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 00:03:17
Sonra benim araç orda kalıcak :D Onu nasıl yapıcaz D:
Gönderen: SPARTA - 05 Ocak 2011, 00:04:27
ya da her akşam  saat 6 -9 arası uygunum.beylikdüzü :(.ya bizim siteye önüne park ederiz.yada hasırcılarda durur olmadı carrefoura çekeriz.
Gönderen: SPARTA - 05 Ocak 2011, 00:05:21
yada atatürk sanayiiye çektiririz :)
Gönderen: SPARTA - 05 Ocak 2011, 00:05:34
he he :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 00:05:54
Abi hava kuru olunca bir gece geliyim 7 gibi deneriz ;)
Gönderen: mehmetcevahir - 05 Ocak 2011, 00:06:40
ya farklı düşüncelerim var bir düşüncem de 15000 tl yi benim gibi kısıtlı bir bütçeye sahip birinin bir arabaya bağlamasının bir yerde çok mantıklı olmaması, ilerde araba iyice yaşlanınca değerine satamayacağım fikri, daha doğrusu böyle bir zararı göze alamayışım. kafam karışık anlayacağın. belki 5000 liralık bir araba alırım. sadece işim görülsün diye malum küçük bi kızım var hastane işi bitmiyor. geri artan parayı da daha iyi değerlendirebilirim bir yatırımla diye düşündüm. özeti bu...
Gönderen: SPARTA - 05 Ocak 2011, 00:07:53
tamam kardeşim.beklerim.sana cep teli özelden atarım.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 00:08:45
ya farklı düşüncelerim var bir düşüncem de 15000 tl yi benim gibi kısıtlı bir bütçeye sahip birinin bir arabaya bağlamasının bir yerde çok mantıklı olmaması, ilerde araba iyice yaşlanınca değerine satamayacağım fikri, daha doğrusu böyle bir zararı göze alamayışım. kafam karışık anlayacağın. belki 5000 liralık bir araba alırım. sadece işim görülsün diye malum küçük bi kızım var hastane işi bitmiyor. geri artan parayı da daha iyi değerlendirebilirim bir yatırımla diye düşündüm. özeti bu...

Reno 9 yada lada tavsiyem eğer böle düşüncen varsa. Benim ilk aracım reno 9 96 model çok memnundum açıkcası..
Gönderen: mehmetcevahir - 05 Ocak 2011, 00:10:38
Reno 9 yada lada tavsiyem eğer böle düşüncen varsa. Benim ilk aracım reno 9 96 model çok memnundum açıkcası..

aynen dediğin gibi düşündüm ben de bakalım kısmetse öle bişiler bakacam inşallah.
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 00:24:26
Benim aracın satılık ilnaı için yeni bir başlık buldum.

Giresunlulara özel diyecem :D

34 GFL 28 ya plaka :D
Gönderen: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 00:27:44
kurtulmuş   dertten _?   hayırlısı  olsun  :)
Gönderen: mehmetcevahir - 06 Ocak 2011, 16:57:02
Benim aracın satılık ilnaı için yeni bir başlık buldum.

Giresunlulara özel diyecem :D

34 GFL 28 ya plaka :D

Tam da bulmuşun süleyman nerden vuracağını. GFL=Giresun+Fındık+Laz   28 e gelince o zaten plakaları zuhahahaha ;D

kurtulmuş   dertten _?   hayırlısı  olsun  :)

:tamamdir
Gönderen: ReDDeviL - 07 Ocak 2011, 10:01:49
Giresun findik tamamdan laz ne alaka :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 07 Ocak 2011, 12:11:08
Benimki sadece 28 den esinlenerek