Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: bandareee - 31 Aralık 2010, 17:30:19

Başlık: lastik ve bagaj dan gelen uğultu
Gönderen: bandareee - 31 Aralık 2010, 17:30:19
arkadaşlar bagaj ve çamurluktan gelen uğultuyu kesmek için yapacağımız şeyler neler olabilir...
Başlık: Ynt: lastik ve bagaj dan gelen uğultu
Gönderen: maverick - 31 Aralık 2010, 18:09:01
uğultunun bagajdan geldiğine emin misiniz?
arka tekerlerden geliyor olabilir mi?
teker bilyasından filan olmasın ustaya gösterdiniz mi?
Gönderen: prens_0606 - 31 Aralık 2010, 18:47:40
aynen kardes bendede olmustu bi ara o akis bilyakarına bi baktır büyük ihtimalle ondandır
Gönderen: VolBull - 31 Aralık 2010, 18:56:42
Bendede olmuştu. 60'ı geçince başlıyodu uğuldamaya. Götürdük gösterdik, rulmanlar dağılmıştı.
Gönderen: bandareee - 31 Aralık 2010, 23:01:34
arkadaşlar yanlış anlattım sanırım uğultudan kastım yol uğultusu yani davlumbazlardan içeri giren uğultu buna ne önerirsiniz yani nasıl izolasyon yapabiliriz...
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 02 Ocak 2011, 23:24:38
İzolasyon değilde biraz alçaltırsın olur biter lastikler çamurluk arasındaki mesafe ne kadar kısa olursa o kadar yol tutuş artar bide çamurluğa giren hava bir okadar da kesilir  :tamamdir
Gönderen: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 01:09:33
İzolasyon değilde biraz alçaltırsın olur biter lastikler çamurluk arasındaki mesafe ne kadar kısa olursa o kadar yol tutuş artar bide çamurluğa giren hava bir okadar da kesilir  :tamamdir

Gökhan böyle bir mantık yok :) Seni tebrik ediyorum...
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 04 Ocak 2011, 22:28:12
Gökhan böyle bir mantık yok :) Seni tebrik ediyorum...
Nasıl yok abi mantıklı düşünürsen aracı ne kadar basarsan yani çamurlukla lastik arasındaki boşluğu ne kadar azaltırsan çamurluk arasına giren hava akımı o kadar azalır bunu ben değil halis mulis Doktor Erşan abim söylüyor  :tamamdir
Gönderen: ThE_Unforgiven - 04 Ocak 2011, 23:02:19
Ben aracı aldığımda stock hali ile ankaradan gelirken yaz havasında 235 le gelirkenki ses ile aracı 3,5 cm basıpta kumburgaz yolunda yaptığım 210 km hız denemelerimde hiç ses değşikliği yoktu. Tamam aracın altından geçen rüzgar azalıyordur ama izolasyonu düzgün bir araç pek etkilenmez sanırım.
Gönderen: GolfMk1Cabrio - 05 Ocak 2011, 22:22:00
Ben aracı aldığımda stock hali ile ankaradan gelirken yaz havasında 235 le gelirkenki ses ile aracı 3,5 cm basıpta kumburgaz yolunda yaptığım 210 km hız denemelerimde hiç ses değşikliği yoktu. Tamam aracın altından geçen rüzgar azalıyordur ama izolasyonu düzgün bir araç pek etkilenmez sanırım.
SEninki başka Mk3 GTI  bu başka  :)
Gönderen: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 23:00:50
Ben cl de kullandım 2 see önceye kadar sportumuz vardı otomatik ondada ses ile ilgili hiç sorunumz olmamıştı Mk3 lerin kasası pek dışardan ses almaz ama.
Gönderen: bandareee - 06 Ocak 2011, 20:51:29
ben belki hassasiyet gösteriyorum 97 model 12 000 lira piyasası olan bir arabadan çok çok şey bekliyorum volkswagen diger bütün araçlardan çok farklı insanın beklentisini değiştiriyor :))
Gönderen: barut - 08 Ocak 2011, 13:55:05
Ben cl de kullandım 2 see önceye kadar sportumuz vardı otomatik ondada ses ile ilgili hiç sorunumz olmamıştı Mk3 lerin kasası pek dışardan ses almaz ama.

1 haftadır kullanıyorum mk3 dediğin gibi camlar kapandığı zaman içeri gelen sadece lastik sesi o kadar :D
Gönderen: ThE_Unforgiven - 08 Ocak 2011, 13:55:48
Tayfun abi oda sert lastikten olabilir kışlıksa. Michelinde ses yok.
Gönderen: barut - 08 Ocak 2011, 13:59:16
Tayfun abi oda sert lastikten olabilir kışlıksa. Michelinde ses yok.

yok kışlık değil DUNLOP 195-50-15
Gönderen: ThE_Unforgiven - 08 Ocak 2011, 14:06:27
dunlop kullanmıştım yazın ciyak ciyak ötüyodu virajlarda.Benim hayatımda gördüğüm en yumuşak en sessiz ve en çabuk bitan lastik michelin dir...
Gönderen: htmetin - 08 Ocak 2011, 14:21:10
Kapı fitillerine uygulamak için slikon sprey aldım. soğukta donmalardan dolayı yapışmayı engelliyor.. ses olarak bişey fark etmedim ama herkeze tavsiye ederim.