Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: GolfGti16VMk1 - 31 Aralık 2010, 16:47:23
-
Çok özel bir üründür Rennen Makinelerde kullanılan kittir.
İstediğiniz oranda kısaltıp uzatabilirsiniz.
fiyat 150 Eurodur .
(http://img403.imageshack.us/img403/558/schaltung4qi5.jpg)
(http://uppix.com/f-schaltung4a9444ec000150b3.jpg)
-
Beni araca bunu nasıl uygularız?
-
Bu nedir abi ? bide ne işe yarar ? ???
-
Beni araca bunu nasıl uygularız?
çok kolay.
-
Bu nedir abi ? bide ne işe yarar ? ???
vites aralıklarını kısaltmaya yarar
-
peki sanzımandan gelen altta olan buyuk demırıde yokmu edecek abı bu? eger oyle ıse dusunulur
-
vites aralıklarını kısaltmaya yarar
Abi dizele uygulanabilinirmi? getirisi götürüsü ne olur? ???
-
getirisi götürüsü kalkışlarda kısa oranda vites değiştirirsin ve milisaniyelik bir kazancın olur kardeşim dizelede uygulanır bütün mk1lerede olur cabrio dahil
bildiğim kadarıyla
-
getirisi götürüsü kalkışlarda kısa oranda vites değiştirirsin ve milisaniyelik bir kazancın olur kardeşim dizelede uygulanır bütün mk1lerede olur cabrio dahil
bildiğim kadarıyla
Süpermiş abi. Peki vites çubukların yerinemi uygulanıyor nasıl oluyor?
-
senin orjinal çubukların yerine bunları takıyorsun :tamamdir
-
senin orjinal çubukların yerine bunları takıyorsun :tamamdir
Peki abi bunların orjinalden farkı kısa olması ? veya farkı nedir?
-
valla sadece kısa olması diye biliyorum Birkan
varsa başka özelliği Selçuk abi bilir :D
-
o zaman soralım Selçuk abiye. Selçuk abi bunların normalden farkı nedir? birde üzerinde takılı temsili felan bir fotoraf varmı abi? ön fikir oluşması açısından? ???
-
yok kardeşim adından da anlaşılacağo gibi short shift . Erci gayet net açıklamış .
Arkadaşlar almanyadan almıştım özel siparişle yapılan bir ürün alacak kişi çıkmazsa almanyaya arkadaşa göndericem o satacak. ihtiyacı olan kaçırmasın.
-
yok kardeşim adından da anlaşılacağo gibi short shift . Erci gayet net açıklamış .
Arkadaşlar almanyadan almıştım özel siparişle yapılan bir ürün alacak kişi çıkmazsa almanyaya arkadaşa göndericem o satacak. ihtiyacı olan kaçırmasın.
peki bu el yapımımı abi yoksa herhangi bir üretimmidir? ???
-
:-\
el yapımı diyim sana
-
:-\
el yapımı diyim sana
Abi saol senide yordum kusura bakma. abi peki bunların takılışlarının felan fotosu yokmudur araştırdım biraz ama hiç bulmadım hep dışarıda var aracın üstündeyiken bi önizleme gibi.. :-\
-
Güncel
-
slm dostum,
shifter satılmadıysa almak istiyorum..
telefonunu verebilir misin.
-
5364808580
-
satıldı